Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

1NS EXO TOTAL FT

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: EXO
ID: 126055
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 15k- Rośnie
Dodatki:  Modyfikacje pojazdu: atrapa nitro (1010), hydraulika, stereo, felgi (1076), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, moduł UP4, tablica rejestracyjna (K1 BOT ), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, moduł nitro, moduł ABS, aplikacja eTransporter, przyciemnienie szyb (20%) LPG 75 Bak 90 no ogólnie ma wszystko xD
Cena:  Oferty od 1.1kk podbijać ze wszystkim. Chętnie przyjmę oferty wymiany do której mogę dorzucić auto za około 160k (Sentinel Classic)
Coś od siebie:  Super Exo jest ono 1 dostępne na serwerze dla graczy (Dostałem informacje, że poprzednie które posiadają Rcon NIGDY nie będą dostępne dla graczy)
SS’y: https://imgur.com/a/TwDrTGp

3 godziny temu, FullaN napisał:

Ale czego ty oczekujesz za to auto? Zwykle exo 908 po sell 

3 godziny temu, yqsk napisał:

czego on oczekuję 3 dni przed dodaniem nowych aut i licek xd

910k

niech dodają, niech bumpują, dalej widzowieee

10 godzin temu, [BOT]WhiteShadow napisał:

Model: EXO
ID: 126055
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 15k- Rośnie
Dodatki:  Modyfikacje pojazdu: atrapa nitro (1010), hydraulika, stereo, felgi (1076), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, moduł UP4, tablica rejestracyjna (K1 BOT ), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, moduł nitro, moduł ABS, aplikacja eTransporter, przyciemnienie szyb (20%) LPG 75 Bak 90 no ogólnie ma wszystko xD
Cena:  Oferty od 1.1kk podbijać ze wszystkim. Chętnie przyjmę oferty wymiany do której mogę dorzucić auto za około 160k (Sentinel Classic)
Coś od siebie:  Super Exo jest ono 1 dostępne na serwerze dla graczy (Dostałem informacje, że poprzednie które posiadają Rcon NIGDY nie będą dostępne dla graczy)
SS’y: https://imgur.com/a/TwDrTGp

950 trade 

7 godzin temu, FullaN napisał:

Ale czego ty oczekujesz za to auto? Zwykle exo 908 po sell 

Po pierwsze primo ultimo to nie jest zwykle exo... dajmy porównanie do irl masz markę samochodów wypuszczają nowy model i pierwszy model z tej serii dostępny dla normalnego śmiertelnika wiadomo że będzie więcej wart.

Po drugie primo ultimo np zr250dsdr 1 dla graczy sprzedałem grubo więcej niż wartość rynkowa normalnej więc nie tylko ja daje takie oferty co świadczy że są kolekcjonerzy na takie pojazdy.

Po trzecie primo ultimo od mnie ofertę znasz ale możecie ją też poznać 1.3kk po sell albo wymiana w podobnej wartości ale to już jak bd chciał zapraszam priv.

6 godzin temu, Kubixior napisał:

Po pierwsze primo ultimo to nie jest zwykle exo... dajmy porównanie do irl masz markę samochodów wypuszczają nowy model i pierwszy model z tej serii dostępny dla normalnego śmiertelnika wiadomo że będzie więcej wart.

Po drugie primo ultimo np zr250dsdr 1 dla graczy sprzedałem grubo więcej niż wartość rynkowa normalnej więc nie tylko ja daje takie oferty co świadczy że są kolekcjonerzy na takie pojazdy.

Po trzecie primo ultimo od mnie ofertę znasz ale możecie ją też poznać 1.3kk po sell albo wymiana w podobnej wartości ale to już jak bd chciał zapraszam priv.

912k na już. Widać że z jakuzy jesteś bo cię odkleja nieźle 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin