Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Supportem adiqq!

Davvv_13
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witam, z tej strony Reporter @Davvv_13 z Redakcji 4Life News. Zapraszam do przeczytania wywiadu z Supportem @adiqq.

5D4B3bb.png

S8kLTL5.gif

5D4B3bb.png

D -  Davvv_13
a - adiqq

5D4B3bb.png

D: Witam, z tej strony Reporter Davvv_13 z Redakcji 4Life News. Mam do Ciebie kilka pytań, czy zechciałbyś udzielić odpowiedzi?
a: Witam serdecznie, chętnie odpowiem na pytania.

D: Świetnie! Na sam początek wywiadu, opowiedziałbyś coś o swojej osobie i zainteresowaniach?
a: Nazywam się Adrian mam 20 lat, interesuję się motoryzacją, piłką nożną, koszykówka, programowaniem, uczę się cały czas oraz muzyką.

D: Przechodząc do sceny MTA, kiedy, jak i dlaczego trafiłeś na serwer 4Life?
a: Na scene MTA wkręciłem się w maju 2022 roku dzięki znajomym, którzy już nie grają na serwerze.

D:Jak wyglądały Twoje początki na serwerze i jak je wspominasz?
a: Moje początki na serwerze wyglądały bardzo ciekawie, ponieważ jak zacząłem grać poznałem @m2hb, który mi bardzo pomagał na początku, a także pokazał, co gdzie się znajduje na serwerze - między innymi prace i giełdy, dzięki czemu dalej gram i w pewnym stopniu zachęcił mnie do grania jeszcze bardziej.

D: Jesteś w organizacji "Exiles". Czy opowiesz nam, jak i kiedy trafileś do organizacji?
a: Do organizacji która aktualnie nosi nazwę Exiles, trafiłem dzięki @Inoo, który mnie zaprosił do organizacji, która na tamten czas nosiła nazwę "CHINA TOWN" 28 maja 2023 roku. W listopadzie 2023 roku organizacja "CHINA TOWN" zmieniła nazwę na "Family Mafia". Niestety jak każda organizacja miała wzloty i upadki 18 grudnia 2023 odeszłem z organizacji wraz ze znajomymi, z którymi gramy do teraz. Na przełomie stycznia i lutego mieliśmy w planach założenie organizacji razem z dodzi77 i Yasak oraz dzięki dogadaniu się z Tyrkat404 postanowiliśmy ożywić organizację "Family Mafia" na którą mieliśmy już plany, aby organizacja zmieniła nazwę na "Exiles", oraz jest to organizacja skupiająca się na wspólnej grze również w inne gry, oraz spędzaniu czasu na rozmowach.

D: W owej organizacji posiadasz rangę zarządową. Kiedy na nią awansowałeś?
a: W zarządzie jestem od 3 kwietnia 2024 roku.

D: Na czym polegają twoje obowiazki na randze Directeur adjoint?
a: Moje obowiązki to jest forum organizacyjne oraz pilnowanie aktywności innych graczy, a także kontakt w sprawie ich aktywności.

D: Obecnie jesteś w biznesie Gold Car Leasing, kiedy udało Ci się dołączyć do naszego biznesu?
a: Do Gold Car Leasing dołączyłem 28 lutego 2025 roku.

D: Dlaczego akurat GCL? Co skłoniło Cię, aby dołączyć akurat tam?
a: Wybrałem GCL, ponieważ szukałem biznesu, w którym bym mógł się rozwijać oraz szukałem wyzwań w rozgrywce.

D: W Gold Car Leasing posiadasz rangę Rzeczoznawcy. Opowiesz czytelnikom, na czym głównie opierają się twoje obowiązki w biznesie?
a: Zgadza się, posiadam rangę Rzeczoznawcy. Moje zadania głównie opierają się na wycenie pojazdów oraz ocena kwot aut, które pracownicy GCL kupują bądź sprzedają.

D: Co najbardziej lubisz w swoim aktualnym biznesie?
a: Najbardziej w biznesie lubię to, że mam kontakt z innymi graczami i mogę im pomóc w wycenie pojazdu, który może być kupiony lub sprzedany przez danego gracza.

D: Przechodząc dalej, w ostatnich dniach udało Ci się dołączyć do serwerowej ekipy. Dlaczego zdecydowałeś się napisać podanie na rangę supporta?
a: Na rekrutację czekałem dość sporo czasu chciałem wcześniej napisać podczas poprzedniej rekrutacji, lecz niestety przez niesprawny mikrofon i dość mało czasu nie miałem możliwości dołączenia do grona serwerowej ekipy oraz to był mój cel na serwerze, aby spróbować sił w ekipie serwerowej, jest to dla mnie bardzo ważne doświadczenie, oraz wielka szansa na rozwój na serwerze.

D: Jakie towarzyszyły Ci emocje, podczas gdy dowiedziałeś się, że dostałeś się do administracji?
a: Po ukazaniu się wyników byłem szczęśliwy oraz podekscytowany, że dostałem szansę na dołączenie do administracji.

D: Jak wyglądał twój pierwszy dzień pełnienia rangi?
a: Pierwszy dzień wyglądał bardzo ciekawie, tamtego dnia pomogłem kilku graczom oraz sporo się nauczyłem.

D: Na czym głównie opierają się twoje obowiązki jako Support?
a: Obowiązki jako support to głównie pomaganie graczom w potrzebie oraz organizowanie eventów.

D: Na chwilę obecną na serwerze posiadasz przegranych prawie 2800 godzin. Jak wspominasz ten czas? Czy nie żałujesz, że spędziłeś go aż tyle w grze?
a: Czas spędzony na serwerze wspominam bardzo dobrze, ponieważ większość czasu spędziłem go ze znajomymi dobrze się bawiąc oraz robiąc projekty aut, a także prezenty sobie wzajemnie na urodziny wraz z przyjaciółmi.

D: Jak spory majątek udało Ci się zgromadzić przez ten czas? Czy uważasz, że na prawie 2800 godzin jest on wystarczający, czy chciałbyś go zwiększyć? Co posiadasz w swojej kolekcji?
a: Tak naprawdę to nie ważne ile masz godzin na serwerze, każdy spędza go, jak chce. Jedni jeżdżą sobie ze znajomymi, inni natomiast przykładowo wolą pracować. Ja aktualnie posiadam majątek w okolicach 5,5kk, a 6kk dla mnie jest to wystarczający majątek oraz powoli się zwiększa, w aktualnej kolekcji aut posiadam Picadora 1.6 z id 2941, Sabrę 1.4 urodzinową, którą dostałem od znajomych, elegy 1.8 z lekkim tuningem, itoku 2.2pft własny projekt, którego nie mam zamiaru sprzedać, kilka Sabr 1.6.

D: Czy obecnie masz jakieś marzenia związane z serwerem? Jeśli tak, chciałbyś się nimi podzielić?
a: Aktualnie moim marzeniem jest pozostanie w ekipie serwerowej, jak najdłużej oraz dalsze awanse.

D: Na serwerze jesteś znany pod nickiem adiqq. Skąd pomysł na nick?
a: Pomysł na nick pojawił się od imienia Adrian - zdrobnienie adi. Więc postanowiłem, że dodam, aby końcówkę qq i tak powstało coś ciekawszego niż samo adi. Nick na początku miał być inny, niż ten, który aktualnie posiadam, lecz nick, który chciałem ustawić, był już zajęty niestety.

D: Pod koniec, tradycyjnie mam dla Ciebie 3 luźniejsze pytania. Którym pojazdem ze swojej kolekcji lubisz najbardziej i dlaczego?
a: Z mojej obecnej kolekcji najbardziej lubię jeździć Itoku 2.2 pft, dla mnie osobiście przyjemnie się prowadzi Itoku. Też dlatego postanowiłem sobie zrobić projekt Itoku 2.2 pft.

D: Z którym miastem wiążesz najlepsze wspomnienia z rozgrywki?
a: Najlepsze wspomnienia miałem w Los Santos, gdzie poznałem gracza @m2hb i pomógł i na samym początku rozgrywki.

D: Jeśli miałbyś dostać na teraz milion PLN-ów na serwerze, ale musiałbyś je wydać w ciągu godziny, co byś kupił?
a: Kupiłbym Eurosa 2.2 pft i remusa 2.0 pft lub 1.8 pft

D: Czy na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić?
a: Jasne chciałbym pozdrowić wszystkie osoby z radia oraz całą organizację Exiles, oraz Organizację United, oraz dodatkowo chciałbym pozdrowić @m2hb, a także całą administrację serwera.

D: To wszystko z mojej strony. Serdecznie dziękuję za udzielenie wywiadu oraz poświęcony na niego czas.
a: Również dziękuje i życzę miłego dnia.

5D4B3bb.png

u6m5sBB.gif

5D4B3bb.png

Bardzo dziękuję za przeczytanie wywiadu. Jeśli Ci się spodobał, zachęcam do pozostawienia reakcji i komentarza pod tym postem.

Q0buOM5.png

Autoryzował: @kvmykk.ogf

5wNnuaX.png

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin