Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Kalkulator Inwestycyjny Punktów Premium ( Dla handlarzy )

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :4l:

Korzystając ze swoich umiejętności, oraz pomocy Chatu-GPT przygotowałem kalkulator, który pomoże osobom handlującym Punktami Premium.

Początkowo zrobiłem ten kalkulator dla siebie, ale dotarło do mnie, że chyba nie ma i nie było takiego kalkulatora na forum dlatego go udostępniam!

Kalkulator pokazuje:

- Ilość punktów które gracz może kupić za ustalony budżet i stawkę

- Kwotę którą otrzyma gracz po sprzedaniu punktów w ustalonej stawce

- Profit, czyli czysty zysk po sprzedaży

Kalkulator posiada możliwość obliczenia za pomocą budżetu lub ustalonej liczby Punktów Premium w które gracz planuje zainwestować.

Kalkulator posiada opcje zaokrąglenia kwoty do pełnej liczby, wyniku z marginesem błędu ( np jeśli pozwalasz sobie na negocjacje ) lub opcję pokazania dokładnej liczby wraz z ułamkami po przecinku.

Jak korzystać?

Wystarczy, że uzupełnisz stawki, budżet/liczbe punktów oraz klikniesz przycisk Oblicz ! ( domyślnie ustawiłem obliczanie za pomocą budżetu, stawke sprzedaży 7/szt oraz zaokrąglenie do pełnej liczby )

Autor - Nozer | aka Rezonoxo

Kalkulator umieściłem za pośrednictwem githuba co oznacza, że kod będzie Open Source a w razie problemów mogę go w każdej chwili zaktualizować.

Link: https://rezonoxo.github.io/kalkulator_pp/

Edytowane przez Nozer
literówka się wkradła

• Administrator

Obliczenie, ile punktów premium możemy zakupić, posiadając daną liczbę gotówki, oraz na odwrót – można to szybko obliczyć za pomocą komendy /wp na serwerze lub w zwykłym kalkulatorze na telefonie. Dodatkowo, sam poradnik wygląda na napisany dosłownie w kilka minut i zawiera także kilka błędów ortograficznych i interpunkcyjnych. Poradnik odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin