Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy sevilaa.

sevilaa.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: sevilaa.
PID: 305056
Data wpisania na czarną listę: 07.02.2025
Powód wpisania na czarną listę: Wnoszenie toksycznej atmosfery wewnątrz organizacji, łamanie kilkukrotnie regulaminu discorda.
Coś od siebie: Przepraszam, mogłem odpowiedzieć inaczej ale mocna prowokacja w moja stronę była.

• Administrator

Z tego co pamiętam to bardzo nie ładnie się zachowałeś na discordzie organizacji pisząc brzydkie słowa w kierunku innych członków organizacji i myślisz, że te dwa miesiące i to co napisałeś we wniosku w zupełności wystarczy, żebym mógł zdjąć Cię z czarnej listy? Dopóki ja piastuje na stanowisku lidera Extreme nie zostaniesz zdjęty z czarnej listy za czyny których się dopuściłeś. Zamiast iść sobie to wyjaśnić w prywatnych wiadomościach to zacząłeś wraz z innym członkiem organizacji robić "syf" i teraz apelujesz o zdjęcie z czarnej listy i jak myślisz było warto robić takie coś? Mogłeś przemyśleć dwa razy zanim coś napiszesz. Nie zostajesz zdjęty z czarnej listy.

H3UWkRK.png?ex=67f51d88&is=67f3cc08&hm=52698563e84db0cf113a94bf73ef5e184c52a65bb9bd46366975b82e787f3722&

Edytowane przez pomocnik2000

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin