Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pochwała na misana_misania_antek oraz Wietrzyk_ chwalony przez WhitePL

WhitePL
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick chwalącego: misania_misiana_antek oraz Wietrzyk_
Nick chwalonego: WhitePL
Data zdarzenia: 05.04.2025
Powód pochwały: Znakomicie wykonane RP
Opis zdarzenia: Podczas pieszej wędrówki po górach osunął się jeden z kamieni na których stałem. Spadłem z bardzo dużej wysokości i połamałem dwie nogi. Wezwałem SOS, w bardzo krótkim czasie przyjechało do mnie dwóch ratowników wymienionych wyżej. Udzielili mi profesjonalnej pomocy, widać że znają sie na swojej robocie. 
Dowody z akcji: https://imgur.com/a/dowody-pochwa-XcAa03h

Cześć.

Po dogłębnym przeanalizowaniu dowodów z akcji nie zauważyłem żadnego elementu w RP, który mógłby wskazywać na wiedzę ponadprogramową.

1. Pracownik zostanie nagrodzony jeżeli zostanie

• wykonane ponadprogramowe RP na miejscu zdarzenia z zakresu ratownictwa medycznego
  • wykonane ponadprogramowe RP w szpitalu z zakresu hospitalizacji

Pochwałe akceptuje, a starania pracowników są jak najbardziej przez Nas docenione, lecz zgodnie z punktem wyż.wym. pracownicy nie zostaną nagrodzeni.

5FjuOaD.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin