Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o przyjęcie do biznesu San Andreas Armed Forces - w1lcz3k

w1lcz3k
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: w1lcz3k
Nick: w1lcz3k
Serial: 3877692C35F4DAEB7CCA736C3849DFBF
Czas spędzony na serwerze: 31h.
Kary serwerowe: -
Przedstawienie swojej osoby: Mam na imię Jakub i mam 17 lat. Jestem spokojna i bezkonfliktową osoba. Lubię sprawdzać się w nowych zadaniach. Moimi pozytywnymi cechami są kreatywność i empatia. Jestem kreatywną osobą, często wymyślam różne rozwiązania i wymyślam nowe pomysły, umiem przyjąć też pozytywne i negatywne zdanie. Empatia umiem zrozumieć drugą osobę i poczuć jej stanowisko. Negatywnymi moimi cechami są dokładność i pracoholik. Dokładność się u mnie bierze, z powodu wykonywania zadań przez mnie zawsze się staram jak najdokładniej wykonywać zadania mi powierzone. Pracoholictwo się też z tym łączy, ponieważ często poświęcam sporo czasu na zadania mi powierzone. Moimi zainteresowaniami są granie w piłkę nożną i koszykówkę. Piłka nożna się interesuje już około 5 lat, lubię w nią pograć w wolnym czasie z kolegami na boisku, które znajduje się nie daleko miejsca mojego zamieszkania. Koszykówką interesuje się od niedługiego czasu około miesiąca, często pogrywam w nią na sali u mojej byłej szkole.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz Mumble?: Tak.
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak.
Czy zapoznałeś się z regulaminem biznesu i regulaminem ogólnym biznesów?: Tak jest!

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin