Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o przyjęcie do biznesu Buildings4you - Szmex*

Szmex*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: szmex
Nick: Szmex*
Serial: B2D5B7DFB50C6BE870F008692454C293
Czas spędzony na serwerze: 500
Kary serwerowe: 

Spoiler

21 Sierpnia 2024, 23:12 >> Zabranie prawa jazdy graczowi szmex przez Matie18, powód: Jazda pod prąd + ucieczka od odpowiedzialności po kolizji (dowody dost. adm.) (Ważne do: 22 Sierpnia 2024, 15:12)
17 Września 2024, 18:26 >> Zabranie prawa jazdy graczowi szmex przez umefor, powód: Celowy taran. (Ważne do: 21 Września 2024, 18:26)

10 Listopada 2024, 18:32 >> Wyciszenie gracza Szmex* przez TeKMistrz, powód: Wyzwiska, brak kultury. (Ważne do: 11 Listopada 2024, 0:32)
26 Grudnia 2024, 22:11 >> Zabranie licencji lotniczej graczowi Szmex* przez Kingsayz, powód: Lądowanie samolotem w strefie miejskiej. (Ważne do: 28 Grudnia 2024, 10:11)
28 Listopada 2024, 20:09 >> Wyciszenie gracza Szmex* przez pepsiak01, powód: Używanie komendy narracyjnej jako ozdoby tekstu, mimo warna (Ważne do: 28 Listopada 2024, 21:09)

Przedstawienie swojej osoby: Witam nazywam się Szymon , mam już 16 lat i chodzę to technikum informatycznego. Interesuje się wędkarstwem oraz koszykówka. Lubię spędzać czas z przyjaciółmi i lubię się uczyć nowych rzeczy gdy po prostu dają mi frajdę. Jestem osobą cierpliwą i zaangażowaną w swoją prace, jestem. Aktualnie jestem w frakcji SARA w której dobrze mi się pracuje ale także chciałbym dołączyć do biznesu , jednak uważam ze biznes Buildings4you jest najlepszym biznesem i ciekawym.

Czy posiadasz komunikator Discord oraz Mumble?: Tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem biznesu i regulaminem ogólnym biznesów?: Tak

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin