Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[★] Rekrutacja do organizacji Bloods - Kwiecień 2025 ★

Temat zostanie automatycznie zablokowany o 21:59

Bienieq
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Z21Ehfy_d.webp?maxwidth=760&fidelity=grand

Witamy serdecznie!

W dniu dzisiejszym ponownie otwieramy nabór nowych członków do naszej organizacji!
Podania standardowo będą sprawdzane na bieżąco i rozpatrywane w ciągu 24h przez członków zarządu. Po pozytywnym rozpatrzeniu podania należy zgłosić się do wybranej osoby z zarządu na serwerze. Rekrutacja zostanie automatycznie zamknięta po upływie 3 tygodni.

Co jesteśmy w stanie zaoferować?

- Przyjazną atmosferę zarówno w grze jak i na naszym serwerze discord,
- Bazę organizacyjną, która jest jedną z największych nieruchomości mieszczących się w Las Venturas,
- Brak systemu składek - pobieramy tylko opłatę wstępną na sprawy organizacyjne,
- Dostęp do asortymentu wysokiej klasy pojazdów,

Czego wymagamy od nowych członków?

- Akceptacji regulaminu organizacji znajdującego się na naszym subforum oraz spełnienia zawartych w nim wymagań rekrutacyjnych,
- Kultury osobistej na odpowiednim poziomie oraz godnego reprezentowania organizacji,
- Wykazania się przynajmniej dobrą aktywnością na serwerze,

Co trzeba zrobić, aby wziąć udział w rekrutacji?

Aby wziąć udział w rekrutacji należy napisać podanie pod tym postem zgodnie z obowiązującym wzorem, który znajdziecie poniżej. Pamiętaj jednak, że członkowie zarządu mają 24h na rozpatrzenie podania, dlatego nie proś ich o jego szybsze sprawdzenie, gdyż może to skutkować automatycznym odrzuceniem wniosku. Po podjęciu decyzji o przyjęciu do organizacji, pod waszą aplikacją pojawi się odpowiednia grafika informująca o jej wyniku.

Wzór podania:

Nick: <wyświetlana nazwa użytkownika>
PID: <numer twojego konta na serwerze>
Ilość Life Point's: <ilość zdobytych punktów LP na serwerze>
Identyfikator discord: <twoja nazwa użytkownika z discorda (nie mylić z wyświetlaną)>
Krótka autocharakterystyka: <minimum 3 rozbudowane zdania opisujące twoją osobę>
Ilość godzin przegranych na serwerze: <ilość godzin na moment pisana podania>
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem oraz akceptujesz jego warunki?: <Tak/Nie>
Czy miałeś/aś okazję przynależeć do innej organizacji?: <jeżeli tak, wymień ich nazwy>
Ile średnio czasu dziennie spędzasz na serwerze?: <ilość godzin przeznaczonych na grę>
Dlaczego wybierasz naszą organizację?: <kilka zdań dlaczego chciałbyś zostać członkiem naszej organizacji>
Kod Polecenia: <Nick osoby, która zachęciła cię do dołączenia do napisania podania>

O dodanie można zgłosić się do: @TheArasik.@Bienieq, @AndrzejDrzymala, @adamek2409, @Skipper*, @Amalyssek

Nick: MajsterLS
PID: 283138
Ilość Life Point's: 800
Identyfikator discord: majsterrrrr
Krótka autocharakterystyka: mam na imie karol jestem mily mam poczucie humoru ktore umiem kontrolowac. Lubie kontakt z ludzmi i nie boje sie poznawac nowych osob. Lubie uprawaic sport jak i troszeczke sobie pograc na 4life co sprawia mi bardzo duzo zabawy. Moje hobby to pilka nozna
Ilość godzin przegranych na serwerze: 50h
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem oraz akceptujesz jego warunki?: tak
Czy miałeś/aś okazję przynależeć do innej organizacji?: nie
Ile średnio czasu dziennie spędzasz na serwerze?: 2h
Dlaczego wybierasz naszą organizację?: zobaczylem wasze ogloszenie i zaciekawila mnie wlasnie wasza oferta co oferujecie i bardzo mi sie to podoba.
Kod Polecenia: -

image.png.dc6077d6b2c5e904c8ef6465989297f7.png

Edytowane przez AndrzejDrzymala
Brak znajomości wymagań.

Nick: Tutel__:3
PID: 388101
Ilość Life Point's: 5800
Identyfikator discord: tutell.22
Krótka autocharakterystyka: Mam 15 lat i uczęszczam do Szkoły Podstawowej nr 12 w Krakowie. Interesuję się muzyką, grami i rysowaniem. Jestem spokojny, kreatywny i lubię działać po swojemu.
Ilość godzin przegranych na serwerze: 398h
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem oraz akceptujesz jego warunki?: Si
Czy miałeś/aś okazję przynależeć do innej organizacji?: byłem w Speed Hunters
Ile średnio czasu dziennie spędzasz na serwerze?: ok 2h do 5h
Dlaczego wybierasz naszą organizację?: Chcę dołączyć do Waszej organizacji, bo  Lubię działać z innymi i uczyć się nowych rzeczy. Myślę, że mogę wnieść coś od siebie i dobrze się przy tym bawić.
Kod Polecenia: @Skipper*

Bloods-Forum-Templates-by-TheArasik

Edytowane przez TheArasik.

Wzór podania:

Nick: KlocekzMTA
PID: 382969
Ilość Life Point's: 7705
Identyfikator discord:  klocekzmta
Krótka autocharakterystyka: Mam 16 zajmuje sie informatyka bardzo lubie grac  w gry. Nie wyzywam kogos bez powodu jestem przewaznie spokojny i nie zaczynam klotni. Mam nadzieje ze jak mnie przyjmniecie poznamy sie 
Ilość godzin przegranych na serwerze: 400h
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem oraz akceptujesz jego warunki?: Yes
Czy miałeś/aś okazję przynależeć do innej organizacji?:  bylem w innych organizacjach ale nie pamiętam jakich 
Ile średnio czasu dziennie spędzasz na serwerze?: 2-6h 
Dlaczego wybierasz naszą organizację?: Dlatego ze bardzo lubie poznawaz nowe osoby
Kod Polecenia:  Skipper

Pixaj1U.png

Edytowane przez Bienieq
p

Nick: gio7002
PID: 242227
Ilość Life Point's: 12346
Identyfikator discord: gio7002123
Krótka autocharakterystyka: jestem młodym chłopakiem który lubi sobie czasami sobie pograć mam konto na 4 life od 2021r nie sprawiam większych kłopotów mam nadzieję ze się jakoś dogadamy
Ilość godzin przegranych na serwerze: 590
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem oraz akceptujesz jego warunki?: tak
Czy miałeś/aś okazję przynależeć do innej organizacji?: kiedyś tak ale nie pamiętam ich nazwy było to w 2022r
Ile średnio czasu dziennie spędzasz na serwerze?: od godziny do czterech
Dlaczego wybierasz naszą organizację?: bardzo zainteresował mnie jeden wasz kolega wprowadził mnie i zachęcił mile
Kod Polecenia: Skipper

Pixaj1U.png

Nick: Sikora02
PID: 372298
Ilość Life Point's: 15731
Identyfikator discord: piorunek_69
Krótka autocharakterystyka: Jestem ziomeczkiem ktory lubi sobie pograc na 4life w wolnym czasie
Ilość godzin przegranych na serwerze: 387
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem oraz akceptujesz jego warunki?: tak
Czy miałeś/aś okazję przynależeć do innej organizacji?: kiedyś byłem ale nie długo chyba frosty
Ile średnio czasu dziennie spędzasz na serwerze?: od godziny  do pięciu zalezy od dnia
Dlaczego wybierasz naszą organizację?: bardzo zainteresował mnie jeden waszych kolegów wprowadził mnie i zachęcił mile
Kod Polecenia: gio 7002

image.png.dc6077d6b2c5e904c8ef6465989297f7.png

Nick: Agro_Oliwieros
PID: 369242
Ilość Life Point's: 2386
Identyfikator discord: agro_oliwier621
Krótka autocharakterystyka: Lubie rolnictwo prowadze rodzinne gospodarstwo i lubie jeździć na rowerze hulajnodze lubie mechanike majsterkować i tyle
Ilość godzin przegranych na serwerze: 256
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem oraz akceptujesz jego warunki?: tak
Czy miałeś/aś okazję przynależeć do innej organizacji?: ta OPOROWO CAŁODOBOWO
Ile średnio czasu dziennie spędzasz na serwerze?: 2/3 godziny
Dlaczego wybierasz naszą organizację?: Znudziła mi sie tamta i ta sie fajna wydaje
Kod Polecenia: Skipper*

Edytowane przez Agro_Oliwieros

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin