Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Rekrutacja do Zarządu Studia Filmowego 4Life

Kurzi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrutacja do zarządu
Studio Filmowe 4life

Z przyjemnością informujemy, iż zostaje otwarta rekrutacja na stanowisko zarządowe w Studio Filmowe 4Life.

Czego oczekujemy od potencjalnego kandydata?:

• Minimum 500 godzin przegranych na serwerze.
  • Znajomości ogólnego Regulaminu Biznesów.
  • Dobrej opinii wśród Administracji RCON oraz Opiekunów Biznesów.
  • Braku przynależności do innych biznesów.
  • Posiadania komunikatora Mumble oraz Discord.
  • Znajomości platformy TikTok oraz YouTube.
  • Systematyczności i dobrej organizacji pracy.
  • Podstawowej znajomości arkuszy kalkulacyjnych (Excel/Google Sheets)
  • Posiadania sprawnego mikrofonu.
  • Umiejętności zarządzania grupą oraz traktowania wszystkich członków biznesu równo, niezależnie od relacji osobistych.
  • Samodzielności w działaniu, ale też umiejętności pracy zespołowej.
  • Znajomości podstaw programów do montażu filmów.
  • Otwartego umysłu oraz pomysłu na dalsze prowadzenie Biznesu.

Jakie będą obowiązki nowego członka Zarządu?:

• Przeprowadzenie reorganizacji Biznesu, aby działał zgodnie ze standardami.
  • Współpraca z innymi członkami Zarządu, pozostałymi pracownikami.
  • Wprowadzanie nowości do struktury Biznesu.
  • Dbanie o dobre relacje w zespole, motywowanie innych do wspólnej pracy.
  • Utrzymywanie porządku w dokumentach, danych i materiałach na forum.
  • Podstawowe działania - nadzorowanie Pracowników, pilnowanie prawidłowego działania struktury.

Jak wygląda proces rekrutacji:

Rekrutacja podzielona jest na dwa etapy. Pierwszym z nich jest napisanie podania na forum, natomiast drugim - rozmowa na Mumble z Administracją RCON oraz Opiekunami Biznesów. Drugi etap rekrutacji będzie tylko i wyłącznie dla wybranych osób, których kandydatura w I etapie przyciągnie uwagę osób decyzyjnych. Podanie powinno być napisane w sposób schludny oraz poprawny ortograficznie - zgodnie z podanym wzorem. Podanie musi być autorskie. Oszustwa w aplikacji są zabronione i będą surowo karane punktami na forum. Podanie należy wkleić jako odpowiedź pod tym tematem. Informacje podane w nawiasach "()" oraz "[]" można usunąć. Przewidywana data zamknięcia I etapu: 18.04.2025 20:00. Po zamknięciu rekrutacji, Opiekunowie Biznesów w przeciągu tygodnia ogłoszą listę osób zakwalifikowanych do II etapu.

Wzór podania:

Imię:
Serial:
Ilość godzin przegranych na serwerze:
Czy masz doświadczenie na podobnym stanowisku (jak tak, to opisz je):
Lista kar (w formie tekstowej, w spoilerze [ikonka oczka image.png na pasku edycji]):
Opisz swoją osobę (minimum 5 rozbudowanych zdań):
Jaką nowość wprowadził(a)byś do biznesu?:
Jakie pełnisz funkcje na serwerze (np. frakcja, Administracja, itp.):
Dlaczego akurat Ty?:

Wszystkim aplikującym życzymy powodzenia!
Opiekunowie Biznesów

Edytowane przez Kurzi

Imię: Łukasz
PID269885
Serial: 1B540684DDE9BA046AF0C6E304866752
Ilość godzin przegranych na serwerze: 405 godzin. Jako, że wrócilem do systematycznej gry nieco ponad miesiąc temu to jestem w stanie zagwarantować przekroczenie progu wymaganego dopiero w okolicach Maja/Czerwca bazując na wolnym czasie i moich chęciach do gry w MTA.
Czy masz doświadczenie na podobnym stanowisku : Nie jest to być może podobne stanowisko, ale pewien czas temu rozmawiałem z jednym z członków zarządu na temat aktorów głosowych, oraz lektorów. Temat podłapałem chaotycznie, ale jako że chwile po ukończeniu 18 roku życia dzięki mojemu nauczycielowi z Technikum miałem okazję być na Stażu w Radiu RMF Maxx w siedzibie niedaleko Słupska to uważam, że warto o tym wspomnieć. Nie prowadziłem audycji, ani nie pisałem programów, ale dokładnie zauważyłem jak to wszystko działa od środka i do dzisiaj korzystam w swojej obecnej branży z "tricków" których nauczyłem się od starszych i bardziej doświadczonych kolegów i koleżanek. Przechodząc do meritum myślę, że mogę określić ten epizodyczny moment w moim życiu jako doświadczenie na podobnym stanowisku, ale nie jako Zarządca danej infrastruktury, a po prostu zrozumienie przynajmniej jej części od wewnątrz.
Lista kar (w formie tekstowej, w spoilerze

Pokaż ukrytą zawartość

Opisz swoją osobę : Jestem osobą ambitną, która nie boi się wyzwań i chętnie bierze sprawy w swoje ręce. Mam w sobie trochę buty – ale tej zdrowej, która popycha do działania i pozwala pewnie iść po swoje. Potrafię słuchać, choć zdecydowanie lepiej czuję się, gdy to ja prowadzę rozmowę – wtedy mogę w pełni wykorzystać swoją kreatywność i naturalną łatwość w nawiązywaniu kontaktu. Nawet jeśli nie znam się na danym temacie perfekcyjnie, szybko łapię sedno i potrafię znaleźć wspólny język z rozmówcą. Wierzę, że niemal w każdej sytuacji da się dojść do porozumienia – trzeba tylko wiedzieć, jak rozmawiać.

Z pewnością trzeba też dodać, że porównując moją aktywność na serwerowych Discordach, serwerze głosowym Mumble, czy nawet na Forum moja ilość godzin i aktywność na serwerze jest zastraszająco niższa. Bierze się to z tego, że w MTA z małymi przerwami gram od 2011 roku i jestem tutaj głównie z powodu ludzi, czy toteż otoczki, ale również spodobały mi się projekty takie jak Radio, Redakcje, czy chociażby od niedawna Studio Filmowe.

Od bardziej osobistej strony jestem Ojcem malutkiej Zuzanny która za kilka miesięcy skończy 3 latka. Prowadziłem wspólnie ze znajomymi spółkę która współtworzyła witryny internetowe, oraz prowadziłem działalność gospodarczą w całkiem innym zakresie.

Obecnie jestem Kierownikiem punktu pewnej firmy telekomunikacyjnej i prowadzę swój mały zespół stacjonarnie w moim małym miasteczku. 

Jestem trudnym człowiekiem i ciężko mnie wybadać, często żartuję i nie każdemu taki żart przypadnie do gustu, albo chociaż go zrozumie. Uważam jednak, że ktoś Kto rzeczywiście mnie poznał to wie, że jeżeli przychodzi temat na poważną stronę to jestem do tego wręcz stworzony.

Jaką nowość wprowadził(a)byś do biznesu?: Dzięki uprzejmości i rozmowie z Symciem nieco konkretniej zainteresowałem się Studiem Filmowym. Przyznam się szczerze, że przez pierwsze 2 lata gry kompletnie temat mnie nie interesował. Po dokładnym przeanalizowaniu ostatnich projektów na platformach Tiktok/Youtube nie uważam, aby biznes potrzebował nowości. Projektów jest na tyle sporo, że najpewniej każdy ma co robić, a przy okazji nie traci 100% wolnego czasu na robienie tego samego w kółko.

Wprowadziłbym jednak coś co albo przeoczyłem, albo dawno/nigdy nie miało miejsca. Uważam, że biznesy Studia Filmowego, Radia, oraz Redakcji powinny poprowadzić wspólnie projekt który od ponad 3 lat bardzo, ale to bardzo chciałem prowadzić ze Zbyszkiem(i vice versa). Problemem był jednak brak odpowiednich osób do współtworzenia tego przedsięwzięcia, oraz mój czas.. a raczej jego brak. Patrząc na to, że moje dziecko już jest nieco większe, moje życie spokojniejsze, a skoro po tygodniu nie znudziło mi się siedzenie tutaj, a to jest raptem moje 4 podanie i drugie które nie jest frakcyjne to biorę na Siebie odpowiedzialność, że jestem w stanie oczywiście z pomocą innych osób zrobić coś czego jeszcze nie było i najpewniej nikt inny by tego nie poprowadził w ten sam sposób.

Jakie pełnisz funkcje na serwerze: Obecnie nie pełnię żadnych funkcji na serwerze.

Dlaczego akurat Ty?:Mam 26 lat i od kilku lat aktywnie działam w szeroko pojętym "internecie" – zarówno w teorii, jak i w praktyce. Moje doświadczenie w pracy w radiu nauczyło mnie nie tylko opowiadania historii i budowania przekazu, ale przede wszystkim słuchania – zarówno ludzi, jak i tego, co dzieje się dookoła. Wiem, jak ważna jest współpraca, podział ról i wspólne dążenie do celu – a to przecież fundament pracy w każdym zespole kreatywnym.

Na co dzień pracuję z ludźmi, co daje mi dużą elastyczność, empatię i umiejętność rozwiązywania problemów na bieżąco. Potrafię słuchać, ale też podejmować decyzje, kiedy sytuacja tego wymaga. Jestem osobą, która łączy energię młodego pokolenia z odpowiedzialnością i zaangażowaniem w projekty, które mają znaczenie.

Studio Filmowe to przestrzeń, która – wierzę – może być nie tylko miejscem tworzenia filmów, ale też wspólnotą ludzi z pasją. Chciałbym dołożyć do tego swoją cegiełkę – nie tylko pomysłami, ale i realnym wsparciem organizacyjnym, komunikacyjnym i społecznym.

Wierzę, że moja energia, doświadczenie w mediach i naturalna łatwość pracy w zespole będą wartością dodaną dla zarządu studia.

PS: Nam sam koniec dodam, że nie mam żadnego doświadczenia w kwestii montażu filmów. Nigdy tego nie robiłem, ani nie zamierzałem. Mam jednak głowę na karku i nie widziałbym problemu, aby podejść do tematu od zera, a zgaduję że i w strukturze biznesu są osoby które chętnie w tym temacie poczęstowały mnie podstawową wiedzą.

Mam nadzieję, że moja kandydatura spotka się z zainteresowaniem – chętnie opowiem więcej o sobie i pomysłach, które chciałbym wnieść do zespołu.
Pozdrawiam serdecznie,
Łukasz "Julek71" Szczasiuk

Edytowane przez Julek71
Błąd w jednej z odpowiedzi

Imię: Jakub
PID: 135644
Serial: CAC81E35AE02BF9261B38C494B339384
Ilość godzin przegranych na serwerze: 3595h
Czy masz doświadczenie na podobnym stanowisku: Tak, byłem dłuższy czas w zarządzie biznesu B4Y, potem dostałem awans na v-lidera. Moimi obowiązkami było rozliczanie wypłat i wpłaty na konta pracowników, prowadzenie akademii, pilnowanie porządku w biznesie, zliczanie norm u pracowników, przydzielanie plusów i minusów, awansowanie i degradowanie pracowników. Robiłem również grafiki przez pewien czas dla biznesu.
Lista kar

Pokaż ukrytą zawartość

Opisz swoją osobę: Cześć na imię mam Jakub, ukończone mam 20 lat, pochodzę z niewielkiej wsi w województwie Mazowieckim. Na co dzień uczęszczam do pracy związanej z reklama wielkoformatowa prowadzona przez mojego tatę, gdyż moje zawodowe wyksztalcenie polega na grafice cyfrowej i poligrafii, sam próbuje otworzyć własną działalność zajmująca się działem druku 3D. W wolne weekendy często grzebie coś przy swoich samochodach raczej hobbistycznie, i uczęszczam na 1 rok studiów związane z zarządzaniem małymi i średnimi przedsiębiorstwami. Co do mojej osoby uważam się za osobę która lubi słuchać i potrafi to robić, jestem sympatyczny i miły, jestem osobą dosyć kreatywną i pomocną. Ze znajomościami nie mam problemu, potrafię szybko zaaklimatyzować się w nowym środowisku i nawiązać bliższe relacje z ludźmi, jestem osobą bardzo towarzyską i pełną pozytywnej energii. Nie mam większych problemów z opanowaniem i zachowaniem "zimniej krwi" w trudnych sytuacjach, nie mam również problemu z posłuchaniem się porad lub rad osób wyżej postawionych ode mnie. Potrafię zadbać o dobro moje i moich znajomych czy nawet innych pracowników. 
Jaką nowość wprowadził(a)byś do biznesu?: Jedną z nowości jaką na ten moment bym wprowadził to kwestie urlopowe gdyż aktualnie nie ma jasno napisane czy dana osoba może na taki urlop pójść, sadzę, że wielu z pracowników chciałoby mieć możliwość wzięcia urlopu na jakiś okres by nie zostać ukarana za brak aktywności. Dodatkowo wprowadziłbym jakiś lepszy model awansów, sądzę że to co na tą chwile jest ma potencjał ale trzeba to bardziej dopracować. Mam jeszcze klika innych pomysłów które chciałbym wprowadzić, aczkolwiek na chwilę obecną zostawię je dla siebie.
Jakie pełnisz funkcje na serwerze: Na tą chwilę jestem w biznesie Studia jako twórca na II stopniu.
Dlaczego akurat Ty?: Uważam, że jestem odpowiednim kandydatem na stanowisko zarządowe, gdyż już dłuższą chwilę w studiu jestem i wiem jak działa ten biznes. Mam doświadczenie w prowadzeniu innego biznesu. Jestem osobą bardzo towarzyską i pełna pozytywnej energii z otwartym umysłem i sporą kreatywnością o czym świadczą moje scenariusze. Jestem osobą która potrafi zachować "zimną krew" w trudnych sytuacjach, dodatkowo jestem bardzo pomocny i nie konfliktowy. Dodatkowo moje studia rozwijają mnie w takim kierunku, a zajęcia z komunikacji interpersonalnej poszerzają moje doświadczenie, do komunikacji z każdym "typem" rozmówcy.

Imię:Eryk
PID:

319818
Serial:17E3E6413E2892291CDDC7AB791D5E52
Ilość godzin przegranych na serwerze:

609 godz. 42 min.
Czy masz doświadczenie na podobnym stanowisku (jak tak, to opisz je): nie miałem okazji ,ale chętnie się nauczę czegoś w tym kierunku
Lista kar (w formie tekstowej, w spoilerze [ikonka oczka image.png na pasku edycji]):

Pokaż ukrytą zawartość

Opisz swoją osobę (minimum 5 rozbudowanych zdań):Chodzę do drugiej klasy technikum rolniczego i szczerze mówiąc, całkiem mnie to kręci, zwłaszcza jak wchodzimy w temat maszyn i sprzętu. Po szkole najczęściej siadam do kompa, bo uwielbiam grać w gry , od strzelanek po wyścigi, lubię jak coś się dzieje. Interesuję się też motoryzacją i mogę godzinami gadać o silnikach, przeróbkach i wszystkim, co ma cztery koła i robi hałas. Na lekcjach raczej nie jestem z tych, co się wychylają, ale jak temat mnie interesuje, to lubię dorzucić coś od siebie. Jestem raczej konkretny gość ,nie udaję, mówię, jak jest, i jak trzeba komuś pomóc, to zawsze się staram.
Jaką nowość wprowadził(a)byś do biznesu?:jeszcze nie wiem , zobaczę z czasem jak to jest i co można by poprawić lub ulepszyć aby biznes się rozrastał.
Jakie pełnisz funkcje na serwerze (np. frakcja, Administracja, itp.):aktualnie normalnego gracza , jestem na stanowisku administratora w mojej organizacji i dobrze mi z tym

dlaczego  akurat Ty?: Jeżeli by mi się udało      dostać na pewno po starałbym się dać z siebie 100% zainteresowania i zaangażowania .

Edytowane przez _Blancior_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin