Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Patryk99!

Davvv_13
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witam, z tej strony Starszy Reporter @Davvv_13 z Redakcji 4Life News. Zapraszam do przeczytania wywiadu z @Patryk99!

5D4B3bb.png

lgD89CX.gif

5D4B3bb.png

D - Davvv_13
P - Patryk99

5D4B3bb.png

D: Witam, z tej strony Starszy Reporter Davvv_13 z redakcji 4Life News. Miło mi Cię znów widzieć po kilku miesiącach. Mam do Ciebie kilka pytań, czy zechciałbyś udzielić odpowiedzi?
P: Witam, chętnie odpowiem na twoje pytania.

D: Świetnie! Na początku rozmowy chciałbym poprosić Cię, abyś powiedział coś o sobie oraz o swoich zainteresowaniach.
P: Więc zaczynając, jestem Patryk i w tym roku będę obchodził swoje 19 urodziny, jeszcze rok i 2 z przodu. Aktualnie uczęszczam do 4 klasy szkoły średniej, dokładniej to na tak zwane gastro. Podczas ostatniego wywiadu miałem zamiar podejść do matury, jednakże zdecydowałem, że to nie jest czas na tak ważny egzamin w życiu. Przechodząc dalej, od końcówki listopada tamtego roku zainteresowałem się Dj-ką, dzięki czemu mogę poszerzać swoje gusta muzyczne w różne, nowe nutki. Zainteresowanie do prawa karnego ciągle jest, przez co po szkole mam zamiar iść do szkoły zaocznej na roczne kształcenie na kierunek ,,Kryminalistyka i Kryminologia". Mieszkam we województwie podkarpackim, dokładniej w Rzeszowie. Niestety przez aktualne problemy zdrowotne musiałem przerwać trenowanie boksu, jednak po zakończeniu poszukiwania igły w stogu siana, mam zamiar wrócić.

D: Przechodząc do sceny MTA, jak zaczęła się twoja przygoda z ową grą?
P: Na serwer zawitałem dzięki paczce znajomych z podstawówki, którzy już grali w MTA, a że nie miałem co robić w czasie wolnym, to rozpocząłem rozgrywkę z nimi. I tak już się to ciągnie jakoś 6-7 lat gry na platformie MTA:SA.

D: Jak, kiedy i dlaczego trafiłeś na serwer MTA 4Life?
P: Szczerze miałem moment tak zwanego wypalenia na jednym z mniejszych serwerów, więc zacząłem oglądać różne odcinki i streamy z serwera 4Life i jak zobaczyłem, jak serwer wygląda, uznałem, że przyjdę na owy serwer. Konto założyłem 26 Lutego 2020 roku, jednak wtedy grałem tak sporadycznie. Taką ciągłą rozgrywkę mogę zaliczyć dopiero od Stycznia 2021, bo już wtedy tak spędzałem więcej czasu na platformie.

D: O ile dobrze pamiętam, podczas naszego poprzedniego spotkania byłeś jeszcze członkiem naszej redakcji. Obecnie pełnisz funkcję prezentera w serwerowym radiu. Kiedy i dlaczego postanowiłeś zamienić branżę?
P: Dokładnie, podczas ostatniego wywiadu byłem jeszcze członkiem biznesu Redakcja 4Life News, jednak dnia 24 Listopada 2024 roku odszedłem z biznesu. Takim zapalnikiem do tego było to, iż coraz więcej czasu spędzałem poza domem, co też opowiedziałem w materiale o zlocie pożegnalnym. Decyzja z odejściem była dla mnie bardzo, ale to bardzo ciężka, bo byłem przywiązany z tym biznesem, bo to był mój pierwszy biznes od początku gry. Jeszcze wrócę na moment do tematu przerwy gry, nie trwała ona jakoś długo, bo niespełna miesiąc. Zebrałem sporą ilość sił i motywacji do gry. Na początku tego roku dołączyłem do Radia 4Music, czemu? Powód jest, zainteresowanie związane z DJ-ką, więc chciałem spróbować swoich sił w radiu i się udało.

D: Opowiesz czytelnikom, na czym głównie opierają się twoje obowiązki jako prezenter radiowy?
P: Moje główne obowiązki, jako prezenter radiowy to wyrabianie normy, czyli graniu dla graczy oraz integracji z nimi na różnych zlotach.

D: Co najbardziej lubisz lub nie lubisz w swoim aktualnym biznesie?
P: Szczerze, jedynie czego nie lubię to kilku podpunktów w regulaminie, jednak jakoś się już przyzwyczaiłem do nich i wiem co robić, a czego nie. Oprócz regulaminu to nie lubię, graczy, którzy ,,hejtują” prezenterów. Nie wiedzą, ile trzeba wsadzić serca i spędzić czasu na wybieraniu nowych utworów dla graczy. Oprócz tych dwóch rzeczy to wszystko jest super.

D: Od naszego ostatniego spotkania zmieniła się również Twoja organizacja - obecnie jesteś członkiem Underground. Kiedy i dlaczego zdecydowałeś się do niej dołączyć?
P: Jak to się mówi, trzeba wybierać i próbować swoich sił w różnych organizacjach. Podczas naszego ostatniego spotkania, byłem jeszcze w Extreme. Po krótkiej przerwie z serwerem, przez krótki czas byłem w już nieistniejącej organizacji Shady Paradise, a teraz nadszedł czas na Underground. Do aktualnej organizacji dołączyłem 11 Lutego tego roku, przez zachęcenie gracza @21nels0n, więc przyszedłem i będę chciał tutaj też zdobyć zarząd lub pomocnika zarządu.

D: Dlaczego zdecydowałeś się zrezygnować z tak wysokiej rangi, jaką jest v-lider? Co wpłynęło na tę decyzję?
P: Na decyzję wpłynęło na pewno to, że robiłem przerwę od serwera i nie chciałem nikomu zajmować miejsca, więc to był taki główny powód.

D: Aktualnie jesteś we frakcji S.A. Police Department. Kiedy udało dołączyć Ci się do owej frakcji?
P: Do frakcji dołączyłem w ostatniej rekrutacji, bodajże okolice 15-16 Lutego tego roku. Skąd pamiętam, spędzałem wtedy czas przed komputerem, poszukując nowych nutek na audycje. Jak już utwory były wybrane, zrobiłem zdjęcia schaftera i wszedłem na forum, aby go wystawić. Wtedy zauważyłem ping o treści ,,Wyniki rekrutacji do Police Academy w stanie San Andreas - Luty 25”. Byłem bardzo szczęśliwy, że ten okres pisania podań, nie poszedł na marne.

D: Dlaczego akurat San Andreas Police Department Co skłoniło cię do napisania podania akurat do tej frakcji?
P: Dlaczego San Andreas Police Department? Odpowiedź jest ciekawa, ponieważ według mnie jest to jedyna frakcja z ciekawym RP. Napisałem podanie do tej frakcji, ponieważ od jakiegoś czasu było to takie moje serwerowe marzenie.

D: We frakcji posiadasz rangę Police Officer I. Jak wyglądała i ile trwała twoja droga na to stanowisko?
P: Aktualnie jestem na stopniu Police Officer I, czyli najniższy stopień po zdaniu egzaminów. Moja droga trwała dość ciekawie, bo musiałem uczęszczać na szkolenia oraz wykonywać normę tygodniową. Droga do uzyskania stopnia Police Officer I trwała około miesiąc, który zapamiętam do końca mojej rozgrywki.

D: Jakie posiadasz obowiązki na swojej randze?
P: Do moich obowiązków należą takie rzeczy jak pilnowanie porządku na drogach San Andreas, pomoc potrzebującym graczom podczas zdarzeń losowych np.: samobójca lub wypadek.

D: Czy miałeś kiedyś myśli nad zmianą frakcji, czy jednak SAPD to ta jedyna?
P: Aktualnie jestem we frakcji krótko, jednak na ten moment mogę stwierdzić, że nie mam zamiaru zmieniać frakcji. Powodem tego jest to, że czuję się jak ryba w wodzie. Frakcja SAPD jest też tą jedyną, gdyż na dostanie się na nią trwało około roku i siedmiu miesięcy.

D: Przechodząc dalej, podczas naszego ostatniego spotkania byłeś członkiem ekipy serwera na randze Support. Co skłoniło Cię do odejścia z tej funkcji?
P: Do odejścia skłoniło mnie to, że zrobiłem krótką przerwę od serwera i jakbym nie odszedł, to prawdopodobnie zostałbym wydalony z rangi.

D: Na chwilę obecną masz na serwerze przegranych ponad 5000 godzin. Od naszego ostatniego spotkania ta liczba wzrosła aż o 500 godzin, to naprawdę sporo. Jak wspominasz ten czas Czy nie żałujesz, że poświęciłeś aż tyle godzin na grę w wirtualnym świecie?
P: Troszkę wzrosła ta liczba godzin, jednak nie żałuję spędzonego czasu na serwere, bo poznałem tutaj sporo znajomych. Do dzisiaj utrzymuje się serwerową paczką, czyli @og.ruddyy0, @Mefju4, @Yaokim i ja.

D: Jak sporo powiększył się twój majątek przez ten czas?
P: Mój majątek nie wzrósł, podczas ostatniego wywiadu wynosił on około 1,2-1,2kk. Na ten moment szacuje swój majątek na wartość około 900-1kk, ponieważ jak to ja po jakimś czasie pojazdy mi się nudzą, więc sprzedałem. Na ten moment posiadam pojazd marki Cypher, czyli BMW z ostatnich urodzin serwera, foxtrottera 1.6 FPT oraz jakieś tam drobne pojazdy.

D: Czy obecnie masz jakieś marzenia związane z serwerem, Jeśli tak, chciałbyś się nimi podzielić?
P: Na ten moment takim marzeniem jest awansowanie w S.A. Police Department oraz zwiększanie swojej kolekcji pojazdów.

D: Na serwerze jesteś znany pod nickiem Patryk99. Skąd pomysł na nick?
P: Zaczynając, nick wziął się dosłownie znikąd. Na samym początku chciałem mieć nick ,,PatiXoN”, jednak ten był zajęty, więc dodałem losowe cyfry i wyszło Patryk99.

D: Pod koniec tradycyjnie chciałbym Ci zadać kilka luźniejszych pytanek. Jeśli miałbyś dostać na teraz milion PLN-ów na serwerze, ale musiałbyś je wydać w ciągu godziny, co byś kupił?
P: Jejku, milion PLN-ów ciekawe pieniądze. Zapewne zakupiłbym pojazd marki cheetah FL i od razu zamontował FUP oraz lampy. Za resztę kwoty pewnie bym zainwestował w Cyphera.

D: Którym pojazdem ze swojej kolekcji poruszasz się najczęściej i który uważasz za najlepszy?
P: Najczęściej na ten moment poruszam się Cypherem, ale za taki najlepszy to mogę uznać foxtrottera, bo sporo nim jeżdziłem.

D: Pogrywasz w jakieś inne gry niż MTA, jeśli tak to w jakie?
P: Oczywiście, że gram, dokładniej w CS2, FC24 (dawniej FIFA), gdy pożyczam konsole to UFC 4 i od czasu do czasu zagra się w Phasmophobie.

D: Czy na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić?
P: Oczywiście, że chciałbym. Zaczynamy @og.ruddyy0, @Mefju4, @Yaokim, @dianus, @Deni*, @Wuja_KiemON, @Grubeuu, @TKO_Hugokopter, @Desterek, @Milek!, @Chorywacja, @pabloescobaro69, @LoliCaretakerr, @pepsiak01, @MaTiX^@Klauss, @im8yearsold, @PicoBello*, @Mich*, @Najcior., @Coherent., @Hammurabi, @IgorRzeka, @Lekorz47, @theemo.@MRZ, @Sheeker, @kvmykk.ogf, @kapikoxpdw, @TeKMistrz, @Matias2525 oraz Ciebie Reporterze @Davvv_13.

D: To wszystko z mojej strony. Serdecznie dziękuję za udzielenie wywiadu oraz poświęcony na niego czas.
P: Również dziękuję za przeprowadzony wywiad i życzę powodzenia!

5D4B3bb.png

PM3v0tT.gif

5D4B3bb.png

Bardzo dziękuję za przeczytanie wywiadu. Jeśli Ci się spodobał, zachęcam do pozostawienia reakcji i komentarza pod tym postem.

Su8Y3MX.png

Autoryzował: @og.ruddyy0

5wNnuaX.png

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin