Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Klauss - oskarżony przez marekbojuwkarz

marekbojuwkarz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Klauss
    Data i godzina zdarzenia: 12.04.2025 ok. 13
    Pełen opis sytuacji: Prowadzony był pościg za graczem @marcelsiemka. Od pewnego czasu jeździłem na dm z @slodka_julka zauważyliśmy radiolke PD. Pobiegłem po swojego cheetaha, gdy wracałem oboje gracze zostali powaleni. Chciałem pomóc @slodka_julka a Klausowi wyrosła 3 ręka i stazerował mnie trzymając gracza, co jest nieco dziwne.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/WZ2Ap2m

Ja, gzxv zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez marekbojuwkarz
zmiana nicku

Uszanowanie , Sergeant I Klauss.

Bronić swojej osoby tutaj nie będę bo zawaliłem pierwszy raz taką sytuację miałem , dopiero jak Matias2525 przyszedł i powiedział mi że takie coś nie można robić zrozumiałem błąd i wypuściłem Was wszystkich bez konsekwencji tyle mam do powiedzenia.

Czekamy na decyzje Executive Staff.

Edytowane przez Klauss

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin