Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na im8yearsold - oskarżony przez najwiekszygeek

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: im8yearsold
    Data i godzina zdarzenia:  
2025-04-12 15:31:10
    Pełen opis sytuacji: Kazali mi sie zatrzymac, zrobilem poscig i stwierdzilem ze mi sie nie chce uciekac wysiadlem z auta, wsiadlem do radiowozu i czekalem na mandat. Gdy go otrzymałem suma była według mnie za wysoka i rubryki sie nie zgadzały co zrobilem. Stwierdziłem ze nie bede sie kłócił bo jest takie przysłowie że mądrzejszy odpuszcza to sobie wyszedłem z gry. Jednakże na mandacie była widoczna kwota  7650PLN i czas odsiadki wynosił 76minut podobno po dodaniu do tego wpisu. Po całym zajsciu wchodze do gry a tam 146min jaila. Zostały mi policzone dwa wpisy, których nie miałem, miałem jeden wpis który umieszcze na dole. Więzienia dostalem 146min, nie zgadza się to według mnie.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Pokaż ukrytą zawartość

Ja, najwiekszygeek zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

• Support

Uszanowanie, Police Officer I im8yearsold.

Zaczynajac od policzenia „2 wpisów”

Wpis policzyłem ci 1 ale gdy zacząłeś się wykłócać o mandat po chwili zrobiłeś „Celowego Quita” i wcześniej o tym nas nie poinformowałeś ze musisz gdzieś iść wiec doliczyliśmy ci 40minut za ową czynność.

Wracając do  mandatu  to napisałeś że nie jeździłeś pod prąd, osobiście chciałem sam to z tobą wyjaśnić lecz wyszedłeś szybciej z serwera.

„76minut razem z wpisem” Na początku napisałem ci że będzie 30minut odsiadki za sam wpis, a potem policzyłem mandat za który wyszło 76minut + 30 za wpis + 40 za celowy quit = 146minut więzienia 

Ode mnie to wszystko, czekam na decyzję zarządu.

napisałeś ze na początku podliczasz 30min a potem piszesz ze mandat albo 76min rozumiesz co pisales czy nie jestes w stanie tego przyjąc do głowy? 76min a 76+30min to sporo chyba nie?

Edytowane przez najwiekszygeek
mozesz podziekowac ode mnie swoim chlopakom za repke

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin