Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Supportem Nokiller!

Davvv_13
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witam, z tej strony Starszy Reporter @Davvv_13 z Redakcji 4Life News. Zapraszam do przeczytania wywiadu z Supportem @Nokiller!

5D4B3bb.png

Gaz1y2d.gif

5D4B3bb.png

D - Davvv_13
N - Nokiller

5D4B3bb.png

D: Witam, z tej strony Starszy Reporter Davvv_13 z redakcji 4Life News. Mam do Ciebie kilka pytań, czy zechciałbyś udzielić odpowiedzi?
N: Siemanko, z tej strony Lekarz Ratunkowy Nokiller, chętnie udzielę odpowiedzi na Twoje pytania.

D: Świetnie! Na sam początek wywiadu, opowiedziałbyś coś o swojej osobie i zainteresowaniach?
N: No to tak, jestem Kuba, obecnie dwudziestka na liczniku wieku, jestem człowiekiem otwartym na rozmowy, zabawnym, z pełnym uśmiechem, który prowadzi dość ciekawy tryb życia. Moje zainteresowania to geografia, sporty motoryzacyjne, sztuki walk, głównie taekwondo, gdzie sam prowadzę grupę młodych, utalentowanych wojowników. Największą przyjemność, jednak daje mi programowanie, jak i długie przejażdżki autem.

D: Przechodząc do sceny MTA, kiedy, jak i dlaczego trafiłeś na serwer 4Life?
N: Trafiłem na scenę MTA w 2021 roku, choć wcześniej oglądałem już filmy o niej w latach 2017/2018. Na serwer dołączyłem z początkiem roku 2021, a trafiłem tutaj przez grono znajomych z liceum, do którego uczęszczałem razem z nimi. Za ich namową postanowiłem dołączyć na scenę MTA, jak i 4Life'a.

D: Jak wyglądały Twoje początki na serwerze i jak je wspominasz?
N: Początki jak u każdego, czyli praca na magazynie, a dodatkowo zrobienie wszystkich licencji i prawek, wymaganych na serwerze. Zakupienie pierwszego dnia i otrzymana przypadkiem pierwsza kara, którą wspominam teraz z uśmiechem i humorem. Najważniejsze, że spodobało mi się tu gościć, więc zostałem i nie żałuję tej decyzji.

D: Aktualnie jesteś we frakcji S.A. Medical Department. Kiedy udało dołączyć Ci się do owej frakcji?
N: We Frakcji S.A. Medical Department dołączyłem już na początku roku 23, ale po ponad półrocznej współpracy zdecydowałem się odejść, ze względu na zbliżanie się okresu z Egzaminem Dojrzałości, Matury. Zdecydowałem się wrócić z początkiem roku, ale nie miałem czasu, aby wykonywać i pełnić w rzetelny sposób swoich obowiązków we Frakcji. Obecnie jestem trzeci raz we Frakcji od akademii listopadowej, którą zdałem z wynikiem pozytywnym i dotąd pełni obowiązki pracownika Frakcji SAMD.

D: Dlaczego akurat San Andreas Medical Department? Co skłoniło cię do napisania podania akurat do tej frakcji?
N: Zdecydowałem się dołączyć do Frakcji, ponieważ nie potrafiłem znaleźć swojego miejsca na serwerze, po skończonej współpracy z Frakcją SAPD. Zasilałem grono różnych Frakcji, ale nigdzie nie mogłem znaleźć, czegoś na wzór odbicia samego siebie i dobra. Skłoniło mnie do napisania podania do Frakcji znajomi, którzy mnie wciągnęli na serwer, o których wyżej wspomniałem i tak to wyszło.

D: We frakcji posiadasz rangę Lekarz Ratunkowy. Jak wyglądała i ile trwała twoja droga na to stanowisko?
N: Moja droga do objęcia i nabycia obecnej rangi trwała dość krótko, gdyż zajęło mi to 0,5 roku. Osiągnąłem to dzięki swojej aktywności, jak i wytrwałości, a także rzetelnie wykonanych i powierzonych mi obowiązków. Najbardziej dumny jestem z siebie, że osiągnąłem swoją ciężką pracą wymogi na podwójny awans, co świadczy o mojej otwartości i chęci bycia przykładem godnego pracownika Frakcji.

D: Jakie posiadasz obowiązki na swojej randze?
N: Obowiązki na swojej randze pełnie kluczowe dla Struktury Frakcji. Posiadam obowiązki, które pokazują, że z chęcią lubię rozwijać swoje umiejętności, jak i doświadczenie. Moimi obowiązkami we Frakcji SAMD, które rzetelnie wykonuję, to: Członek podjednostki Laboratorium Kryminalistyczno-Medycznego. Dowódca podjednostki Górskiego Pogotowia Ratunkowego, co wiąże się z objęcia stanowiska Zastępcy Dowódcy podjednostki Specjalistycznych Jednostek Ratownictwa Medycznego. Ostatnim Moim obowiązkiem jaką pełnię we Frakcji to Wykładowca Szkoły Ratownictwa Medycznego. Podsumowując, każda z wyżej wymienionych ról jest dla mnie wyróżnieniem, jak i zaufaniem od Zarządu Frakcji, a także innych Pracowników, z którymi razem współpracuję. Jestem dumny, że mogę współpracować z tymi Ludźmi w jednej Frakcji.

D: Czy miałeś kiedyś myśli nad zmianą frakcji, czy jednak SAMD to ta jedyna?
N: Obecnie ich nie mam, choć w przeszłości, gdy odchodziłem pierwszy, bądź drugi raz ze Struktur Frakcji, takie myśli były, które wpłynęły na odejście, jak i rezygnację ze swojej współpracy z Frakcją.

D: Co najbardziej lubisz w swojej aktualnej frakcji?
N: Aktualnie najbardziej mi się podoba możliwość spędzania czasu, z ludźmi, z którymi wspólnie budujemy strukturę Frakcji SAMD. Kolejnym elementem, który również lubię we Frakcji, to pełnienie tych obowiązków, które zostały mi powierzone, z czego w pełni jestem dumny i dziękuję z tego miejsca Zarządu Frakcji, jak i Dowódcom podjednostek.

D: Obecnie nie jesteś związany z żadną organizacją ani biznesem. Z czego wynika taka sytuacja? Czy to świadomy wybór, czy może po prostu czekasz na odpowiedni moment lub okazję?
N: W tym momencie nie planuje dołączyć do żadnej struktury biznesowej, że nie posiadam obecnie pewności, czy dołączenie do biznesu pozwoli mi znaleźć na połączenie tych obowiązków biznesowych, jak i frakcyjnych oraz administracyjnych. Przechodząc do Organizacji, nie jest to zabieg celowy, gdyż Organizacja, dla której poświęciłem swoje ostatnie 4 lata, została zamknięta na prośbę ówczesnego Lidera, gdzie pełniłem obowiązki Członka Zarządu Organizacji. W tym miejscu pozdrawiam ludzi, z którymi budowaliśmy wspólnotę struktur organizacji o nazwie Shady Paradise.

D: Przechodząc dalej, kiedy udało Ci się dołączyć do ekipy serwera?
N: Do struktury Ekipy Serwera udało mi się dołączyć dnia 13.03, więc za niedługo będę pełnił obowiązki Supporta pełny miesiąc, z czego jestem naprawdę dumny.

D: Jakie towarzyszyły Ci emocje, podczas gdy dowiedziałeś się, że dostałeś się do administracji?
N: Emocje, które mi towarzyszyły, były przeróżne, na początku był szok i niedowierzanie, że udało mi się dostać. Następnie przeszło to w dumę oraz radość, która od razu napawała mnie optymizmem. Dzięki tym emocjom byłem zmotywowany do działań.

D: Jak wyglądały twoje początki w ekipie?
N: Moje początki w Ekipie Serwera wyglądały ciekawie, ze względu na to, że pierwszy raz mogłem doświadczyć takiej odpowiedzialności i jak to się mówi, że apetyt rośnie w miarę jedzenie, to tak właśnie wygląda moja chęć do dalszego rozwoju w Administracji.

D: Na czym głównie opierają się twoje obowiązki jako Support?
N: Obowiązki polegają głównie na pomaganiu Wam, Graczom, a także, aby rzetelnie wykonywać powierzone mi obowiązki. Czasem zdarza się, że niektóre sytuacje wymagają dłuższego namysłu, to i tak staram się zagwarantować swój profesjonalizm i odpowiedzialność za podejmowane przeze mnie decyzje.

D: Na chwilę obecną na serwerze posiadasz przegranych ponad 2500 godzin. Jak wspominasz ten czas? Czy nie żałujesz, że spędziłeś go aż tyle w grze?
N: Każdą swoją chwilę na serwerze będę wspominał z uśmiechem na twarzy, niektóre sytuacje wymagały analizy, ale wyciągnąłem z nich wnioski. Czas, który spędziłem na serwerze, nauczył mnie wiele. Najważniejsze jest wyciągać wnioski, więc staram się ich mieć jak najwięcej, aby być coraz lepszym.

D: Jak spory majątek udało Ci się zgromadzić przez ten czas? Czy uważasz, że na ponad 2500 godzin jest on wystarczający, czy chciałbyś go zwiększyć? Co posiadasz w swojej kolekcji?
N: Szczerze majątek cały czas prężnie rozwijam, choć da się z niego wyciągnąć jeszcze więcej. W swojej kolekcji posiadam kilka wyjątkowych aut eventowych, a także unikalnych typu Cadrona 3 na serwerze, Oracle 8 na serwie i 3 aktywne dla Graczy, a także Walton ND podobnie jak Oracle, a także Zion STD. Natomiast najważniejszym autem jest Cheetah, który stanowi dla mnie sentyment, gdyż posiadam go już prawie 4 lata, nie sprzedam go za nic.

D: Czy obecnie masz jakieś marzenia związane z serwerem? Jeśli tak, chciałbyś się nimi podzielić?
N: Marzenia są po to, aby je spełniać, ale do tego trzeba poświęcić swój czas, pracę i rzetelnie wykonywać obowiązki, które zostały mi powierzone. Jednym z nich jest zakup dowolnego pojazdu na moim ulubionym secie, malinowym. Drugie marzenie to, aby rozwijać się dalej we frakcji, jak i Administracji, które pozwolą mi nabrać doświadczenia i osiągnąć wyznaczone przeze mnie cele.

D: Na serwerze jesteś znany pod nickiem Nokiller. Skąd pomysł na nick?
N: Nick został stworzony za czasów podstawówki. Była to około 7 klasy, gdzie wraz ze znajomymi graliśmy w CS'a. Miałem rangę wówczas Silver I, a znajomi MGE lub Gold Nova i zamykałem tabelę z brakiem fragów, lub jednym. Nazwali mnie wtedy, że jestem niezabójcą. Nick nie pasował w języku polskim, więc przetłumaczyłem go na język angielski i tak powstał mój nick, czyli Nokiller.

D: Pod koniec, tradycyjnie, mam dla Ciebie 3 luźniejsze pytania. Pogrywasz w jakieś inne gry niż MTA, jeśli tak to w jakie?
N: Głównie to pogrywam sobie tutaj na serwerze, ale pobocznie gram w CS'a, Among Us'a z ludźmi, których codziennie poznaję i czasem pogram w God Of Wara, czy Wiedźmina, bądź inne gry typu RPG, a także Minecraft'a.

D: Którą z prac dorywczych lubisz najbardziej i dlaczego?
N: Najbardziej lubię kurierkę, bo mam największy sentyment do niej po tym, jak w miesiąc dobiłem dwa poziomy, w starym systemie poziomowym. Dodatkowo lubię pracę dorywcze, które działają na dostarczaniu przesyłek.

D: Jeśli miałbyś dostać na teraz jaki tylko chcesz pojazd na serwerze, który byś wybrał?
N: Infernus Classic bądź cheetah na malinach ze względu na ulubiony set i jedno z najrzadszych aut i drugie to ze względu na ulubione auto.

D: Czy na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić?
N: Oczywiście pozdrawiam Pracowników Frakcji SAMD, każdego Członka Ekipy Administracji, a także każdego Gracza, z którymi tworzymy wspólność Serwera. Wyjątkowe pozdrowienia kieruję do: @.Mich4U, @TeKMistrz, @Kajzerka., @Demon1902, @Kameleon. i dla Ciebie oraz tych, którzy wiedzą, że są dla mnie też ważni i nie wspomniałem.

D: To wszystko z mojej strony. Serdecznie dziękuję za udzielenie wywiadu oraz poświęcony na niego czas.
N: Również dziękuję za poświęcony czas i za przeprowadzenie wywiadu. Pozdrawiam miło i serdecznie, Nokiller.

5D4B3bb.png

HeTvtIo.gif

5D4B3bb.png

Bardzo dziękuję za przeczytanie wywiadu. Jeśli Ci się spodobał, zachęcam do pozostawienia reakcji i komentarza pod tym postem.

Su8Y3MX.png

Autoryzował: @og.ruddyy0

5wNnuaX.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin