Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na MRZ, im8yearsold - oskarżony przez Chorywacja

Chorywacja
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: MRZ oraz im8yearsold
Data i godzina zdarzenia: Godzina 19 16.04.2025
Pełen opis sytuacji: Zaczynając od samego początku. O godzinie 18:00 rozpocząłem audycje na spawnie Los Santos na unity station. Po prawie 30-stu minutach zjawił się patrol SAPD w składzie @MRZ oraz @im8yearsold załączyli sygnały świetlne, postali chwilę i pojechali. Pod koniec mojej audycji ( Była to jakoś godzina 18:58) przyjechali z powrotem. Bez żadnego uprzedzenia lub nawet i ostrzeżenia założyli mi blokadę na koło i wezwali frakcję SARA, tłumacząc się znakiem "zakaz parkowania", który był oddalony zaledwie kilka metrów. W dodatku mogę zaznaczyć, że pierwszy raz zdarzyła się taka sytuacja, a zazwyczaj ktoś z SAPD przesiadywał w tym samym miejscu, nie zwracając uwagi na nic.
Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

https://imgur.com/a/NwyiX5e - Tutaj na zdjęciu można zauważyć, że oskarżeni wjechali na chodnik bez załączonego koguta świetlnego (zrobili to dopiero po jakimś czasie)

A tutaj załączam również logi

Spoiler

[2025-04-16 19:01:27] [Output] : Chorywacja [274]: bo nie napisaliście żebym odjechał tylko od razu
[2025-04-16 19:01:39] [Output] : MRZ [20]: Pojazd stoi 3minuty.
[2025-04-16 19:01:44] [Output] : MRZ [20]: ponad*
[2025-04-16 19:01:54] [Output] : MRZ [20]: Po takim czasie nie musimy się upewniać o obecności właściciela.

Owszem stał 3 minuty, lecz w ogóle nie pisaliście, żebym odjechał lub w jakiś inny delikatniejszy sposób odjechał. Biorąc również pod uwagę to, że cały czas byłem przy aucie.

Edytowane przez Chorywacja

• Support

Uszanowanie, Police Officer I im8yearsold.

Zaczynajac od pierwszego przyjechania na „miejsce audycji” Przyjechaliśmy tam ponieważ dostaliśmy zgłoszenie o zagłuszaniu ciszy nocnej lecz zgłaszającego nie było miejscu wiec uznaliśmy to za zgłoszenie fałszywe i sobie pojechaliśmy. 

2 minuty temu, im8yearsold napisał:

Uszanowanie, Police Officer I im8yearsold.

Zaczynajac od pierwszego przyjechania na „miejsce audycji” Przyjechaliśmy tam ponieważ dostaliśmy zgłoszenie o zagłuszaniu ciszy nocnej lecz zgłaszającego nie było miejscu wiec uznaliśmy to za zgłoszenie fałszywe i sobie pojechaliśmy. 

No to skoro przyjechaliście za pierwszym razem, trudno było napisać kilka wyrazów, że tu nie można parkować? 

Uszanowanie, Sergeant I MRZ.

23 minuty temu, Chorywacja napisał:

O godzinie 18:00 rozpocząłem audycje na spawnie Los Santos na unity station. Po prawie 30-stu minutach zjawił się patrol SAPD w składzie @MRZ oraz @im8yearsold załączyli sygnały świetlne, postali chwilę i pojechali.

Odnosząc się do pierwszej części twojej elokwentnej wypowiedzi, dostaliśmy o zgłoszenie i ciszy nocnej lecz osoby zgłaszającej nie zastaliśmy, więc zostało to uznane jako zgłoszenie fałszywe.

23 minuty temu, Chorywacja napisał:

Pod koniec mojej audycji ( Była to jakoś godzina 18:58) przyjechali z powrotem. Bez żadnego uprzedzenia lub nawet i ostrzeżenia założyli mi blokadę na koło i wezwali frakcję SARA, tłumacząc się znakiem "zakaz parkowania", który był oddalony zaledwie kilka metrów.

przejeżdżaliśmy obok spawnu i napotkaliśmy pojazd stojący na zakazie [B-36]. Podjęliśmy czynności, wiążące się z usunięciem pojazdu stojącym na zakazie i wezwaliśmy pracownika Road Assistance, który wehikuł odholował.

7 minut temu, Chorywacja napisał:

No to skoro przyjechaliście za pierwszym razem, trudno było napisać kilka wyrazów, że tu nie można parkować? 

Cytując regulamin SARA -

● Po czasie 3 minut od ostatniego użycia pracownik nie ma obowiązku rozglądać się za ostatnim kierowcą i może pojazd odholować, nawet gdy ta osoba jest w pobliżu.

● Wyjątkiem od dwóch powyższych punktów jest sytuacja postoju lub zaparkowania w miejscach oznaczonych znakiem zakazu zatrzymywania się lub postoju TAXI, w tym przypadku Pracownik niezależnie od sytuacji oraz tego, czy kierowca znajduje się w pojeździe, czy nie - ma prawo ów pojazd odholować.

Nic więcej do dodania, czekam na wypowiedź Executive Staff.

Edytowane przez MRZ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin