Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Rekrutacja do San Andreas Road Assistance 'Kwiecień 2025

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Michał
PID: 60465
Login z serwera: MichuW
Nick z serwera: MichasPRPG
Serial: D31CCF397A170A3D8DA0E803315A1B44
Czy pracowałeś/aś kiedyś w jakiejś frakcji na serwerze 4Life, jeżeli tak to w jakiej?: Nie.
Ilość przegranych godzin na serwerze: 360 godzin.
Czy posiadasz komunikator Mumble i Discord?: Tak.
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze?: Tak.

Spoiler
MichuW prawajazdy.png Powód: Ucieczka od odpowiedzialności po przypadkowej kolizji, brak reakcji na warna
Nałożone przez: Pamefloxe
Od: 20 Stycznia 2024, 13:23
Do: 21 Stycznia 2024, 13:23
MichuW mute.png Powód: brak kultury
Nałożone przez: rekin.rw
Od: 11 Sierpnia 2020, 20:03
Do: 12 Sierpnia 2020, 20:03
MichuW prawajazdy.png Powód: Omijanie bramek.
Nałożone przez: Hinox
Od: 14 Lutego 2020, 15:46
Do: 19 Lutego 2020, 15:46
MichuW prawajazdy.png Powód: Celowe taranowanie
Nałożone przez: ciacho191
Od: 16 Grudnia 2019, 17:41
Do: 18 Grudnia 2019, 17:41
MichuW prawajazdy.png Powód: lamanie reg. gieldy
Nałożone przez: Siverius
Od: 12 Stycznia 2017, 17:49
Do: 14 Stycznia 2017, 17:49

Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem?: Tak. Chciałbym również wspomnieć, że moje BMW wypluwa 400km na hamowni.
Opisz swój charakter (minimum 5 zdań): Mam na imię Michał, mieszkam w Gdańsku od ponad 3 lat. Przeprowadziłem się tu wraz ze swoją dziewczyną na studia. Pracuję też na miejscu lecz nie chce pisać gdzie. W MTA gram odkąd pamiętam i do dziś mam duże chęci do gry na serwerach RPG. Jestem spokojny i nie wdaje się w słowne przepychanki. Bardzo łatwo nawiązuje nowe znajomości i lubię pracę w grupie. Cenię sobie pogawędki na discordzie w dobrym towarzystwie na ciekawym serwerze.
Ile czasu poświęcasz na grę dziennie?: 2 godziny.
Ile czasu poświęciłbyś na frakcję dziennie?: Tyle ile bym miał, nie chcę mi się już za bardzo zarabiać na pracach dorywczych. Akcje RP oraz standardowa służba jest o wiele ciekawsza.
Dlaczego akurat wybierasz SARA?: Wybieram tą frakcję ponieważ grałem już na innym serwerze w podobnej frakcji. Bardzo mi się to spodobało a tutejsza ilość graczy oraz potrzeb za tym idących skłania mnie do myślenia, że służba będzie bardzo ciekawa.

Imię: Hubert
PID: 187346
Login z serwera: HubertXPompa
Nick z serwera: Huberto.cj
Serial: 9243B819B640B8B64DFA047EF7817634
Czy pracowałeś/aś kiedyś w jakiejś frakcji na serwerze 4Life, jeżeli tak to w jakiej?: Nie.
Ilość przegranych godzin na serwerze: 533h
Czy posiadasz komunikator Mumble i Discord?: Tak
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze?: Tak

Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem?: Tak, hamownia.
Opisz swój charakter (minimum 5 zdań): Cześć, Jestem Hubert mam 17 lat i uczę się w 3 klasie szkoły branżowej na kierunku mechanik pojazdów samochodowych. Motoryzacja to moja pasja interesuję się nią od dawna, a praca przy samochodach sprawia mi naprawdę dużą przyjemność. Rozwijam się w tym kierunku ponieważ kiedyś też chce spróbować siły otworzyć własny warsztat. W wolnym czasie lubię pograć w gry takie jak MTA, CS2.
Jestem kreatywny, pracowity, nie boję się nowych wyzwań, szybko się uczę i staram się zawsze robić wszystko dokładnie. Praca w warsztacie to coś, co naprawdę mnie wciąga i daje mi motywację.
Spokój i opanowanie to moje drugie imię, praca mechanika tego wymaga, bo nie wszystko idzie od razu.
Ile czasu poświęcasz na grę dziennie?: 1 - 3h
Ile czasu poświęciłbyś na frakcję dziennie? 1 - 2h
Dlaczego akurat wybierasz SARA?: Wybieram SARA ponieważ lubię utrzymywać porządek na ulicach san andreas jak i na warsztacie samochodowym, lubię pomagać ludziom w potrzebie, uwielbiam odgrywać RP. Jestem dojrzały emocjonalnie a owa frakcja takich pracowników potrzebuję.

Imię: Jakub
PID: 160805
Login z serwera: Padis
Nick z serwera: Padis
Serial: 6F15589865E47F81B55A419F8C8E7D31
Czy pracowałeś kiedyś w jakiejś frakcji na serwerze 4Life, jeżeli tak to w jakiej?: Nie
Ilość przegranych godzin na serwerze: 495
Czy posiadasz komunikator Mumble i Discord?Tak.
Czy byłeś karany na serwerze?: Tak.

Spoiler
Padis   Powód: Podejrzane transakcje (aktualizacja kary)
Nałożone przez: Greyna.gg

Od: 10 Lutego 2023, 22:57
Do: permanentnie

Padis   Powód: Podejrzane transakcje
Nałożone przez: Greyna.gg

Od: 9 Maja 2021, 13:22
Do: permanentnie

Padis   Powód: Jazda pod prąd
Nałożone przez: Drasiek

Od: 13 Września 2020, 20:09
Do: 13 Września 2020, 22:09

Padis   Powód: Odwalanie sweeperem
Nałożone przez: Drasiek

Od: 21 Czerwca 2020, 1:11
Do: 21 Czerwca 2020, 13:11

Padis   Powód: skoki z mc
Nałożone przez: adus12135

Od: 16 Czerwca 2020, 19:15
Do: 17 Czerwca 2020, 19:15

Padis   Powód: jazda pod prąd
Nałożone przez: DreeY

Od: 15 Maja 2020, 22:48
Do: 15 Maja 2020, 23:18

Padis   Powód: Jazda pod prąd
Nałożone przez: egzo_11

Od: 15 Maja 2020, 21:34
Do: 15 Maja 2020, 22:04

Padis   Powód: Jazda pod prąd: https://imgur.com/a/iJFnDrQ
Nałożone przez: Kozixon

Od: 12 Lutego 2020, 18:36
Do: 13 Lutego 2020, 6:36

Padis   Powód: Jazda pod prąd (https://imgur.com/a/9OrQNdj)
Nałożone przez: Qumik

Od: 19 Sierpnia 2019, 14:43
Do: 19 Sierpnia 2019, 15:43

Padis   Powód: Wulgaryzmy na /g
Nałożone przez: Suchy2132

Od: 17 Kwietnia 2019, 11:16
Do: 17 Kwietnia 2019, 17:16

Czy zapoznałeś się z regulaminem?: Tak, hamownia.
Opisz swój charakter (minimum 5 zdań): Na co dzień jestem osobą bardzo spokojną, pomocną. Równocześnie jestem bardzo towarzyski, lubię przebywać z dużą grupą osób. Interesuje się piłką nożną, jak i informatyką, którą rozwijam szerzej gdyż studiuje ten kierunek. Swoje zainteresowanie piłką nożną przekładam też do życia codziennego gdyż gram w klubie. Pomimo tego wszystkiego również pomagam rodzicom na wsi, więc pokazuje to też jak pracowitą osobą jestem. 
Ile czasu poświęcasz na grę dziennie?: Zależy od dnia tygodnia, bądź okoliczności. Na tygodniu ok. 3-4h, w weekendy może być to ok. 2h.
Ile czasu poświęciłbyś na frakcję dziennie? Podobnie jak napisałem wyżej, na tygodniu ok. 3h, w weekendy 1-2h.
Dlaczego akurat wybierasz SARA?: Zdecydowałem się, na aplikacje do frakcji SARA, gdyż od początku kiedy dołączyłem na serwer, zawsze interesowała mnie praca w tej frakcji. Mam już niespełna 500h przegranych na serwerze, więc uważam to za stosowny moment aby faktycznie działać na serwerze, aby pomagać graczom. Na pewno praca we frakcji SARA zachęciłaby mnie to jeszcze częstszego odgrywania RP, a przecież o to tutaj chodzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin