Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[S] Elegy z up1 oraz full vizu warte uwagi.

ciastek11
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: ELEGY

V-Max: 200-203

Pojemność silnika: 1.8

Przebieg: nie całe 2k

Usterki: brak

Cena: licka od 230k MP: 2k KT: 295k

ID: 146**

Kolor: PJ taki fioletowy z zielonymi płatkami, że tak powiem. ( nie jestem pewnie, ponieważ dawno nie grałem, lecz fioletowy jest).

Tuning: full vizu, up1, PJ, turkusowe fele.

Kolor świateł: Standardowy

SS'y: Jak znajdę stary link to dam.

Zapoznałem się z regulaminem, będę go przestrzegać oraz liczę się z jego konsekwencjami: Dreams. Jeśli cena mi się nie spodoba pojazd zostanie zemna na dłużej.

170k

Ty chyba śmieszny jesteś za 17pk to ci oddam koła po wybuchu auta bo to że kox dał tyle dla beki to ty myślisz, że tobie się uda za tyle rwffff w dalszym ciągu. A ty się lepiej nie wypowiadaj.
Może tak się nie śmiej z jego oferty? ;__;

PS: Nie warte to tyle.

Dam Tune SF Ocean Flats i może coś dołożę

Nie dzieki. Może sprzedaj tune i napisz jak byś chciał kupić.

170k

Ty chyba śmieszny jesteś za 17pk to ci oddam koła po wybuchu auta bo to że kox dał tyle dla beki to ty myślisz, że tobie się uda za tyle rwffff w dalszym ciągu. A ty się lepiej nie wypowiadaj.
Może tak się nie śmiej z jego oferty? ;__;

Prosiłem cie o zdanie? Jak wszedłes napisać abym się nie śmiał z jego offy to nie pisz w ogóle. I po 2 nie śmieje sie tylko napisałem xD. Śmieje to się teraz z cb

Zaraz wasza rozmowa lub cokolwiek innego to jest zamieni się w co innego... To jest dział motoryzacji, jest podana cena od której jest licytacja, wiadomo, ale jak ktoś daję jakąś niesatysfakcjonującą oferte, wystarczy napisać "Nie dzięki" albo "dalej"...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin