Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[S] Elegy z up1 oraz full vizu warte uwagi.

ciastek11
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Odkupuje moje elegy stare. Kiedy będziesz na serwerze.  175k daje. '

Ciastek, poprawka felgi DZIKOWE

Za taką cenę nie sprzedam pojazdu za nic w swiecie. W salonie 210k to 190k można liczyć po zakupie + samo tune ok 35k to ok 30k z demonem i up1 za demont z 45k wiec 270k minimum no chybaze za te 260k się pokusze

Za taką cenę nie sprzedam pojazdu za nic w swiecie. W salonie 210k to 190k można liczyć po zakupie + samo tune ok 35k to ok 30k z demonem i up1 za demont z 45k wiec 270k minimum no chybaze za te 260k się pokusze
Sorry ze się wypowiem lecz ostatnio elegy 1.8 z mniejszym przeb z full visu i up1 zostało sprzedane za 215000pln. ;)

Sorry ze się wypowiem lecz ostatnio elegy 1.8 z mniejszym przeb z full visu i up1 zostało sprzedane za 215000pln. ;)
Ok i ktoś zarobił fajie, ale ja mojego nie sprzedam za mniej niż 260k. Trza było kupić tamto, a nie tu mi piszesz, że ktoś kupił elegy, szczerze to nawet mnie to nie obchodzi bo jak ja miał bym pisać, że ten i ten kupil to, to by było całkiem bez sensu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin