Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika <dh_P.K.S>, oskarżony przez <Velka>

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Velka
Nick osoby oskarżonej: dh_P.K.S.
Powód napisania skargi: Pojazd został odholowany mimo opłaconego parkingu. Był to Faggio, które jest na tyle mały, że mieści się w miejscu na parkingu niedostępnym dla normalnego pojazdu (w linii). Z racji iż nowy kurier tak spodobał się graczom parking ten jest często oblegany więc nawet jeśli są dostępne jakiekolwiek miejsca na tym parkingu zawsze zostawiałam pojazd w wąskiej luce (która jest częścią parkingu oraz posiada linię parkingową) oraz opłacałam bilet.  Pojazd nie wadził nikomu. Niejednokrotnie widziałam różnych pracowników SARA przyjeżdżających po różne pojazdy natomiast NIGDY nikt nie odholował mojego pojazdu parkowanego w tym miejscu. Powtarzam NIGDY. 
Dowody: Poniżej link do zdjęcia z miejscem o które chodzi (plus pojazd, który to faktycznie zaparkował w niedozwolonym miejscu ale tym nikt się nie zainteresował). Chodzi o miejsce po lewej stronie pomiędzy linią a murkiem + zrzut mandatu.

https://imgur.com/J9U6L4j
https://imgur.com/w9T4jnJ

Wobec powyższej skargi uprzejmie wyjaśniam, iż wskazane miejsce nie stanowi wyznaczonego miejsca parkingowego. W związku z tym usunięcie pojazdu, który został tam nieuprawnienie pozostawiony, nastąpiło zgodnie z regulaminem serwerowym. Mając na uwadze powyższe okoliczności, nie znajduję podstaw do uznania skargi.

Proszę o wskazanie ww. punktu regulaminu. Ponadto odnosząc się do odpowiedzi sugerujesz iż pozostali pracownicy łamią regulamin nie odholowując pojazdu, który jest zaparkowany, opłacony i nie utrudniający rozgrywki innym? 

Proszę również o odpowiedź osoby wyższej rangą z frakcji SARA.

Chyba nie zrozumiałeś mojej powyższej wypowiedzi, napisałem jasno że tam gdzie zostawiasz faggio nie jest miejscem parkingowym. Mam pełne prawo odholować pojazd, jednakże pracownicy często zostawiają takie pojazdy, gdy nie ma dostępnych miejsc parkingowych. Napisałeś że zawsze parkujesz tam pojazd, jednak nie jest to odpowiednie i gdy jest miejsce proszę parkować w miejscu do tego przeznaczonym.

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin