Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy biznesów - Spidi_One

Spidi_One
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Spidi_One
Nick: Spidi_One
Powód: Pełnienie znaczącej roli na innym serwerze RPG podczas przebywania w biznesie.
Data wpisania na czarną listę biznesów: 15.07.2024
Opis sytuacji: Nie ma co tutaj dużo opisywać. Byłem pełnoprawnym członkiem biznesu SAAF, jednocześnie zgrało się to z moją rozgrywką na innym serwerze, gdzie po pewnym czasie dostałem się do administracji. Nie poinformowałem o tym nikogo z biznesu, i nie napisałem wniosku o rezygnacje.
Coś od siebie: Za swoje zachowanie mogę jedynie przeprosić, wina leży w 100% po mojej stronie, regulamin mówi jasno o takich sytuacjach, powinienem zrezygnować z biznesu od razu po przejściu na tak znaczącą rolę do innego serwera. Na dzień dzisiejszy na tamtym projekcie nie pełnie już totalnie żadnej roli, zrezygnowałem z pełnienia roli lidera frakcji SAPD, oraz z roli administratora tamtego serwisu. Ze swojej strony mogę zapewnić, że taka sytuacja w moim przypadku nigdy więcej się nie powtórzy, zrobiłem źle ale jesteśmy tylko ludźmi, każdemu zdarza się popełniać błędy, a ja osobiście uważam że rok 2024 był jednym z gorszych okresów w moim życiu, nawet nie koniecznie chodzi o te wszystkie funkcje, a o sfery prywatne, nie pozostaje mi w takim razie nic więcej jak powiedzieć przepraszam.
Odnośniki do poprzednich apelacji: Niestety nie mam wglądu w archiwum, poprzednia apelacja była pisana około pół roku temu, lecz mogę się mylić o kilka miesięcy. Natomiast jestem pewien, że była odrzucona z powodu upłynięcia zbyt krótkiego czasu od wpisania mnie na listę czy jakoś tak.

Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin