Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o przynależność Redakcja 4Life News - Patryk99.

Patryk99
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Support

Login: Patryk99
Nick: Patryk99
Serial: 3BF1D306B94306F11D513EA1F51E82B4
Czas spędzony na serwerze: 5096h
Kary serwerowe: 

Spoiler

12 Lipca 2024, 22:47 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Patryk99 przez Virlaen., powód: Celowy taran sweepera (dowód dost. adm.) (Ważne do: 16 Lipca 2024, 22:47)
8 Listopada 2022, 23:38 >> Zbanowanie gracza Patryk99 przez Greyna.gg, powód: Podejrzane transakcje (Ważne do: permanentnie)
31 Grudnia 2021, 22:53 >> Wyciszenie gracza Patryk99 przez Kragenss, powód: Nieetyczne żarty (Ważne do: 3 Stycznia 2022, 22:53)
29 Grudnia 2021, 0:40 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Patryk99 przez Lisa_, powód: taran, pod prąd - dowody podesłane administracji (Ważne do: 31 Grudnia 2021, 0:40)
11 Stycznia 2021, 18:52 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Patryk99 przez KropsoN, powód: Celowy taran (Ważne do: 13 Stycznia 2021, 18:52)
14 Grudnia 2020, 14:46 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Patryk99 przez Veon, powód: Odwalanie, DM pojazdem, celowy taran. (Ważne do: 17 Grudnia 2020, 14:46)
14 Grudnia 2020, 14:43 >> Wyciszenie gracza Patryk99 przez Veon, powód: Brak kultury (Ważne do: 15 Grudnia 2020, 14:43)

Przedstawienie swojej osoby: Witam mam na imię Patryk i mam rocznikowo 19 lat. Pochodzę z województwa Podkarpackiego, dokładniej z Rzeszowa. Uczęszczam do szkoły średniej na kierunek Technik Żywienia I Usług Gastronomicznych. Interesuję się dj-ką, medycyną oraz prawem. Po ukończeniu szkoły średniej mam zamiar iść do szkoły pozalicealnej na kierunek Kryminalistyka i Kryminologia. 
Czy posiadasz komunikator Discord oraz Mumble?: Tak posiadam Discorda oraz mumble. 
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak posiadam sprawny mikrofon. 
Czy zapoznałeś się z regulaminem biznesu i regulaminem ogólnym biznesów?: Tak zapoznałem się. 
Do jakich Biznesów już należysz: Radio 4Music
Do jakiego Biznesu chcesz dołączyć: Redakcja 4Life News. 
Dlaczego akurat do tego Biznesu chciałbyś/chciałabyś dołączyć?: Zaczynając, już trochę osób wie, że jestem takim troszkę emerytem w Redakcji 4Life News, gdyż był to mój pierwszy biznes na serwerze, gdzie spędziłem około 2-3 lata swojej rozgrywki. Aktualnie oba biznesy są bliskie mojemu sercu, gdyż w Redakcji czułem się super, tak samo jak w 4Music i byłoby to ciężkie dla mnie, aby zdecydować, który biznes będzie idealny na dalszą karierę. Od odejścia z Redakcji minęło około 5 miesięcy i czuje wielką chęć na dalsze pisanie materiałów dla graczy 4Life. Jestem pewny, że poradzę sobie z dwoma normami biznesowymi, gdyż mam dość sporo czasu na wykonywanie czynności dla obu biznesów. 

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin