Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy KSF - Vort3x.ogf

Vort3x.ogf
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowna Komisjo Spraw Frakcyjnych,

Na czarną listę KSF zostałem wpisany 22.07.2024 z powodu pełnienia znaczącej roli na konkurencyjnym serwerze.

Jestem tego świadomy, że moje zachowanie w tamtym czasie było nie odpowiednie, że mogłem podjąć decyzję, żeby pełnić rolę administratora na innym serwerze na platformie MTA, będąc w tym samym czasie tutaj w frakcji/biznesu. Od dłuższego czasu żałuje za moje czyny co zrobiłem i mogę zapewnić, że taka sytuacja się już nie powtórzy, ani podobna sytuacja z mojej strony się już nie wydarzy, również chciałbym bardzo przeprosić całą Komisję Frakcyjną i osoby, które wtedy były z mną gdy to się działo, kiedy nie wiedziałem co robię i robiłem głupie rzeczy. 

Od jakiegoś czasu też dostaje mniejszą liczną ilość kar, która też może wpływać na moje zachowanie w grze i od tamtego czasu zdołałem zmądrzeć i nie powtarzać takich sytuacji.

Z poważaniem Vort3x.ogf.

Z przykrością informuję, iż decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych nie zostajesz zdjęty z czarnej listy KSF.

Biorąc pod uwagę, że próbowałeś również omijać czarną listę KSF i tym samym oszukiwać Komisje Spraw Frakcyjnych to niestety Twój wniosek zostaje odrzucony. 
Popraw aktywność na serwerze i napisz wniosek nie wcześniej niż w lipcu 2025. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin