Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Aktualizacja pracy Transmax Express

kvmykk.ogf
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Support

5wNnuaX.png

Uszanowanie! Z tej strony Redaktor Naczelny @kvmykk.ogf oraz Reporter @theemo. z Redakcji 4Life News! Zapraszam do przeczytania materiału dotyczącego aktualizacji pracy Transmax Express.

5D4B3bb.png

FwgMtqE.png

W dniach 28.03 - 30.03.2025 tego roku obchodziliśmy już dziesiąte urodziny serwera! Administracja z tej okazji podarowała nam wiele okazji do szczęścia, w tym przede wszystkim aktualizacje pracy Transmax Express, czyli pracy kuriera. Była to już ostatnia praca, która od dłuższego czasu nie została zaktualizowana, więc w te urodziny naszła pora też na nią.

5D4B3bb.png

Z39wKn4.gif

5D4B3bb.png

LJAFvxw.png

5D4B3bb.png

Praca Transmax Express została całkowicie przebudowana, nastąpiło ogrom zmian, które opisujemy poniżej.
Najbardziej rzucającą się w oczy zmianą jest inna lokalizacja pracy. Baza załadunkowa znajduję się już nie w Ocean Docks, a w Fallen Tree, w hrabstwie Red County. Plac jest bezpośrednio połączony z magazynem, obie prace posiadają wspólny parking. Dużym atutem zmiany lokalizacji jest fakt, iż aktualnie praca ta znajduje się w centrum mapy, więc wszystkie kursy będą miały od tego czasu podobną długość. Starsi gracze na pewno pamiętają to miejsce, gdzie kilka lat wstecz przed powstaniem w tym miejscu magazynu, znajdowała się tu już praca kuriera.
Pamiętacie, ile poziomów miał kurier przed aktualizacją? Aktualnie posiada on aż 6 poziomów, jednak te same w sobie nie wpływają na nic. Każdy poziom to kolejny punkt umiejętności, który możemy wykorzystać w interfejsie pracy. Punkty umiejętności możemy wydać na trzy rzeczy; pojazd - wtem do wyboru będziemy posiadać dwie ciężarówki, silnik - zwiększy to osiągi pojazdów, tj. prędkość maksymalna, przyśpieszenie, czy też napęd AWD, oraz ostatnia rzecz, zarobki - zwiększy nasze wynagrodzenie za każdą doręczoną przesyłkę.
To nie wszystko, bowiem do pracy została dodana też możliwość kooperacji! Lubiliście jeździć wspólnie śmieciarką, jednak denerwowało was, że istnieje tylko jedna praca, w której możecie zarabiać razem? Już nie! Podczas rozpoczynania pracy do wyboru dostaniemy 2 opcje wykonywania praca; samodzielnie lub też kooperacja. Współpraca będzie wyglądać podobnie jak w przypadku w/w śmieciarek, jedna osoba może prowadzić pojazd, druga w tym czasie będzie biegać i dostarczać przesyłki pod wskazane adresy.
Oprócz głównych zmian takich jak zmiana bazy wyjazdowej itd. znalazło się też parę innych nowości, które mogą pomóc nam w zarobkowaniu, między innymi pojazd Yankee posiada już automatycznie rozsuwaną roletę, zatem nie będziemy musieli tracić już czasu na otwieranie tylnych drzwi co paczkę, możemy biegać z każdą paczką bez znaczenia na to, jaki poziom posiadamy - z wyjątkiem dużych skrzyń, gdzie sprint się nie uda. Oddawanie paczek jest teraz przyjemniejsze, do jednego punktu czasami będzie przypisana więcej niż jedna paczka, jednak paczki możemy oddawać tylko do odpowiadających jej punktów, dodatkowo nasz pojazd po wyjeździe z bazy od razu jest załadowany paczkami aż po same drzwi.

5D4B3bb.png

lYoLnaI.gif

5D4B3bb.png

4BpxYyt.png

Udało nam się przeprowadzić wywiady wśród kilku graczy, aby zdobyć ich opinie na temat aktualizacji, zachęcam do przeczytania!

5D4B3bb.png

t - @theemo.
i - @im8yearsold

5D4B3bb.png

t: Hej! Reporter theemo. z tej strony! Czy zechciałabyś poświęcić chwilę swojego czasu, aby wyrazić opinie na temat ostatniej aktualizacji pracy podczas urodzin serwera? 
i: Siema, pewnie.

t: Super! Jakie odczucia po ostatniej aktualizacji pracy kuriera?
i: Rework kuriera wyszedł rewelacyjnie, interfejs jest według mnie genialny, sama praca jest przyjemna i nie nudzi się aż tak szybko ze względu na estetykę.

t: Spodziewałeś się czegoś więcej w te, dziesiąte już urodziny serwera, czy jednak rework ów pracy satysfakcjonuje Cię?
i: Osobiście nie oczekiwałem zbyt dużo, ponieważ jednak było mówione, że na urodziny nie będzie wielkiego szału, lecz zamiast reworka oczekiwałem jakiejś innowacyjnej pracy.

t: Jak podsumowałbyś tę aktualizację?
i: Podsumował? Hmm, myślę, że urodziny wyszły całkiem dobrze, rework kuriera jak wyżej wspominałem, wyszedł genialnie, a jeśli chodzi o event fabularny, to też był dosyć ciekawy, więc podsumowując, urodziny uważam jako udane, z tego, co było mówione to wszystkie reworki, jakie miały być, zostały zrobione, więc teraz tylko czekać na nowe prace.

t: Super, dziękuje za ten krótki wywiad, życzę miłego dnia!

5D4B3bb.png

E - @Endrju.

5D4B3bb.png

k: Hej! Redaktor Naczelny kvmykk.ogf z tej strony! Czy zechciałabyś poświęcić chwilę swojego czasu, aby wyrazić opinie na temat ostatniej aktualizacji pracy podczas urodzin serwera? 
E: Zawsze z miłą chęcią odpowiem na pytania, możemy zaczynać!

k: Super! Jakie odczucia po ostatniej aktualizacji pracy kuriera?
E: Aktualizacja pracy kuriera, znanej jako TransMax Express, została przyjęta przez społeczność bardzo pozytywnie. Gracze chwalą wprowadzenie systemu poziomów, który dodaje głębi i motywuje do dalszej gry.
Niektórzy gracze zwracają uwagę na drobne niedogodności, takie jak szybko niszczące się pojazdy. Jednak ogólnie praca kuriera jest oceniana, jako jedna z lepszych prac uwzględniając coop, na którym bardzo przyjemnie się pracuje i czas szybko leci.

k: Spodziewałeś się czegoś więcej w te, dziesiąte już urodziny serwera, czy jednak rework ów pracy satysfakcjonuje Cię?
E: Tak, jak najbardziej spodziewałem się czegoś WOW, ale administracja zapewniła nam takie same atrakcje, jak co rok, czyli premie sejfy oraz licytacje jedyne co było przyjemne to rework jednej z moich ulubionych prac. Moje oczekiwania to było minimum jakaś fabuła, lub jakieś auto przygotowane może z okazji 10 lecia typu Perennial z napisem 4Life, który występuje na serwerze.

k: Jak podsumowałbyś tę aktualizację?
E: Aktualizacja była bardzo przyjemna, tak jak wcześniej wspomniałem, bardzo jestem zadowolony z pracy kuriera, także nowe pojazdy, które zawitały na serwerze są bardzo przyjemne dla oka moim faworytem osobiście jest nowy Cheetah Fl.

k: Super, dziękuje za ten krótki wywiad, życzę miłego dnia!

5D4B3bb.png

t - @theemo.
K - @Klauss

5D4B3bb.png

t: Hej! Reporter theemo. z tej strony! Czy zechciałabyś poświęcić chwilę swojego czasu, aby wyrazić opinie na temat ostatniej aktualizacji pracy podczas urodzin serwera? 
i: Witam, jasne.

t: Super! Jakie odczucia po ostatniej aktualizacji pracy kuriera?
i: Rework kuriera dość mocno mnie zaskoczył, bo jakby nie patrząc, sam schemat się praktycznie nie zmienił, a jego odczucia wręcz diametralnie, starą kurierkę ledwo kilka razy zrobiłem, gdzie po reworku udało mi się wbić na niej 4 lvl.

t: Spodziewałeś się czegoś więcej w te, dziesiąte już urodziny serwera, czy jednak rework ów pracy satysfakcjonuje Cię?
i: Urodziny dobrze wspominam, fajnie się robiło event fabularny, jak wyżej napisałem, kurierka spełniła oczekiwania, przynajmniej dla mnie , zabrakło mi jedynie jakichś pojazdów dla graczy "typowych donic" z okazji 10 lecia.

t: Jak podsumowałbyś tę aktualizację?
i: Urodziny chyba wyszły tak, jak miały wyjść, dużo się działo graczy praktycznie pełny serwer non-stop od reworku kurierki aż po event fabularny, było co robić do tego jakieś małe mini-eventy, nic tylko czekać na kolejne aktualizacje.

t: Super, dziękuje za ten krótki wywiad, życzę miłego dnia!

5D4B3bb.png

KiuDGMm.gif

5D4B3bb.png

Dziękuje bardzo za przeczytanie materiału! Zachęcam do pozostawienia opinii w komentarzu i obserwacji dalszych naszych materiałów!

1X5YBwX.png

JDkprPv.png

5wNnuaX.png

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin