Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Rekrutacja Buildings4you | Maj 2025

tyrkat404
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

juumVbP.png

Zarząd biznesu Buildings4you ma przyjemność otworzyć rekrutację do biznesu. Dla mniej wtajemniczonych w działalność biznesu opowiem czym on się zajmuję. Otóż zajmujemy się wszystkimi działaniami odnośnie nieruchomości. Skupujemy, sprzedajemy i licytujemy nieruchomości pamiętając o zadowoleniu klienta i o naszym zarobku! Od przyszłych członków wymagamy:

Spoiler

- 100h przegranych na serwerze -
- 13 lat -
- sprawnego mikrofonu -
- komunikatora głosowego Mumble oraz Discord -
- znajomości regulaminu -
- zaangażowania w rozwój biznesu -

My jako biznes przyszłemu członkowi możemy zaoferować:
- miesięczne wypłaty -
- własną stronę internetową do dyspozycji pracownika -
- możliwość samorozwoju -
- premie okazjonalne i uznaniowe -
- miłą rodzinną atmosferę -
- możliwość prowadzenia licytacji -
- pomocny zarząd -

Aby złożyć podanie do naszego biznesu należy uzupełnić poniższy wzór i umieścić go jako odpowiedź do tego tematu.

Spoiler

Imię: <Wpisz swoje imię,>
Login: <Wpisz swój login.>
PID: <Wpisz swój PID, indywidulany numer gracza, widoczny pod F5.>
Serial: <Wpisz tutaj swój serial. (/serial w konsoli)>
Nick: <Wpisz tutaj swój nick.>
Ilość przegranych godzin na serwerze: <Podaj liczbę przegranych przez Ciebie godzin.>
Kary: <Umieść tutaj wszystkie swoje kary. Jeśli ich dużo skorzystaj z ikonki oka na pasku tworząc spoiler. Kary muszą zostać umieszczone w formie tekstowej!>
Czy byłeś już wcześniej w jakimkolwiek biznesie na serwerze? <Tak/Nie>
Czy byłeś już wcześniej w Builldings4you? <Tak/Nie>
Podaj powód wydalenia/odejścia z biznesu: <Dotyczy tylko i wyłącznie osób, które w poprzedzającym pytaniu zaznaczyły odpowiedź TAK. W przypadku odpowiedzi NIE - pozostawić puste.>
Czy zaznajomiłeś/aś się z ogólnym regulaminem biznesów i go akceptujesz?: <Tak/Nie>
Czy posiadasz sprawny mikrofon: <Tak/Nie>
Czy jesteś świadom obowiązków pracownika biznesu? <Tak/Nie>
Czy posiadasz komunikator głosowy Mumble i potrafisz się nim posługiwać: <Tak/Nie>
Czy posiadasz komunikator Discord (podaj swoją nazwę): <Nazwa Discord>
Opisz swój charakter/siebie: <Opisz się, minimum 3 zdania.>
Dlaczego powinniśmy wybrać właśnie Ciebie?: <To Ty, powinieneś wiedzieć co tutaj napisać.>

Ja [TWOJNICK] oświadczam, że w podaniu zamieściłem/am samą prawdę. Jestem świadom/a, że umieszczenie informacji nie zgodnych z prawdą skutkuje dyskwalifikacją

Informacje:
- Prosimy o nie odpowiadanie pełnym zdaniem w pytaniu, które tego nie wymaga.
- Prosimy o nie cytowanie części/całości postu informacyjnego.
- Nie wiesz czy to dla ciebie? Przekonaj się a gdy się nie będzie podobało, odejdziesz.
- Zakazuje się pytania członków zarządu o datę zamknięcia rekrutacji/ukazania się wyników.
- Wyniki ukażą się do 48h po dacie zamknięcia rekrutacji.
- Upewnij się, że wniosek jest zgodny ze wzorem aby powiększyć swoje szanse.

Życzymy powodzenia!
Szacowana data zamknięcia rekrutacji: 07.05.2025

zeGzJOV.pngw1cnasW.png

Imię: Dawid
Login Luj_dl
PID: 203053
Serial: 58F0D90AD52788D46DA50B4D0195D0F3
Nick: Luj_dl
Ilość przegranych godzin na serwerze: 2257 na moment pisania podania.
Kary: 

Spoiler

Powód: Jazda pod prąd, spodowowanie kolizji oraz brak zapłaty za szkody (Dowód dost. Administracji)
Nałożone przez: spokomichas    Od: 25 Czerwca 2024, 13:40
Do: 26 Czerwca 2024, 1:40

Czy byłeś już wcześniej w jakimkolwiek biznesie na serwerze? Tak.
Czy byłeś już wcześniej w Builldings4you? Tak.
Podaj powód wydalenia/odejścia z biznesu: Odejście z własnej woli.
Czy zaznajomiłeś/aś się z ogólnym regulaminem biznesów i go akceptujesz?: Tak.
Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak.
Czy jesteś świadom obowiązków pracownika biznesu? Tak.
Czy posiadasz komunikator głosowy Mumble i potrafisz się nim posługiwać: Tak.
Czy posiadasz komunikator Discord (podaj swoją nazwę): Luj_dl
Opisz swój charakter/siebie: Mam na imię Dawid i mam 23, co możecie przeczytać wyżej. Jestem osobą o wielu pasjach i po części interesuję się wszystkim. Od dziecka kocham uprawiać przeróżne dyscypliny sportowe. Na 4Life gram od 2020 roku i teraz od nowa odnalazłem pasję w nieruchomościach. Czuję, że jest to mój mały "konik", i że dzięki temu mogę się w jakiś sposób spełniać. Jestem trochę charakterny, co czasem jest na plus, jak i na minus. Do tego wiele osób mi mówi, że jestem często zbyt szczery.
Dlaczego powinniśmy wybrać właśnie Ciebie?: Jestem zadaniowcem. Jeśli ktoś mi powierza dane zadanie, to staram się to wykonać jak najdokładniej oraz najszybciej jak tylko jest to możliwe. A dlaczego ja? Chciałbym ponownie spróbować swoich sił w tym biznesie i pomóc w jego rozwoju. Od ostatniego pobytu wszystko sobie przemyślałem i widzę teraz, gdzie miałem rację, a gdzie przede wszystkim popełniałem błędy. 

Ja Luj_dl oświadczam, że w podaniu zamieściłem/am samą prawdę. Jestem świadom, że umieszczenie informacji nie zgodnych z prawdą skutkuje dyskwalifikacją

Podanie nie weźmie udziału w Rekrutacji!
Gracz aplikujący do Biznesu skorzystał z możliwości bezpośredniego powrotu.

Edytowane przez tyrkat404

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin