Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Wr77zeR* - oskarżony przez Griz.

Griz.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Wr77zeR*
    Data i godzina zdarzenia: koło minuty po północy 
    Pełen opis sytuacji: wyglądało to tak jechałem sobie z graczem @TixesTV_Pl na domek który znajduję się w fc za policjantem @Wr77zeR* i na bramkach postanowił że nas zatrzyma i zacznie strzelać po oponach gdzie jego zdaniem włączyliśmy się do pościgu bo kilka min wcześniej jeździliśmy sobie tak for fan za nimi i patrzyliśmy co robią i kogo ścigają po tym jak za 3 razem napisali żebyśmy odłączyli się od pościgu zrobiliśmy to i pojechaliśmy sobie słuchać audycji i lataliśmy w okolicach safd ls koło morza gdzie po jakimś czasie pojechaliśmy na domek z myślą o poustawianie aut bo kupiliśmy dwa nowe nabytki a jednego z nich bardzo ładnie przywitał Wr77zeR* jego jedyne wytłumaczenie to że robiliśmy to celowo. dołączam klipa który trwa 30s bo niestety tylko na tyle mam ustawione a z miłą chęcią bym pokazał jak sytuacja wyglądała i mam nadzieję że gracz odda nam pieniądze za 4 opony . (proszę nie włączać dźwięku nagrania )
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:https://imgur.com/a/xflQPwX

Edytowane przez Griz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin