Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na członka frakcji Transport of San Andreas Domiss

EEbola
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: EEbola

Nick oskarżonego członka frakcji: Domiss

Powód napisania skargi: Brak chęci do wzięcia mojego zgłoszenia, lenistwo 

Dowody: 
[TSA] Twoje zlecenie zostało pomyślnie wysłane i oczekuje na realizację.
✔ Następuje zmiana pogody na: pogodnie, małe zachmurzenie

➤ Administratorzy RCON (0)
 BRAK 
➤ Starsi Administratorzy (0)
 BRAK 
➤ Administratorzy (1)
PerkuleZ. (23)
➤ Moderatorzy (0)
 BRAK 
➤ Supporterzy (0)
 BRAK 
>> Domiss [17]: przyjmiesz moje zgloszenie?
<< Domiss [17]: Nie
>> Domiss [17]: dlaczego? jestes na sluzbie
<< Domiss [17]: Nie mój region, nie musze go bra
>> Domiss [17]: no to wez jak mozesz xd
<< Domiss [17]: bede vovlny
<< Domiss [17]: to vezme
>> Domiss [17]: ok
<< Domiss [17]: ale to
<< Domiss [17]: z 10min
[TSA] Twoje zlecenie zostało anulowane.
>> Domiss [17]: powinni cie na zbity pysk z tego biznesu wywalic

Opis Sytuacji: Wszedłem na serwer, zobaczyłem na tabie że jest jeden członek frakcji TSA to postanowiłem wysłać zgłoszenie, z powodu potrzeby mojego transportu. Tradycyjnie na pm się spytałem członka frakcji czy przyjmie moje zgłoszenie, to napisał że nie. Kompletnie brak kultury do zwykłego gracza i na pewno takie zachowanie gracza nie powinno mieć miejsca. Liczę na ukaranie członka frakcji Domiss, bo tacy kierowcy taksówek na pewno nie powinni być.

W sumie to nic nie muszę pisać bo nawet na tym wycinku loga masz "podstawę". Nie mój region(Stałem na LS1 w momencie gdy zlecenie pochodziło z LV - "Członek frakcji stojący na postoju odpowiada za dany region zgłoszeń, np pracownik, który stoi na postoju LV, ma obowiązek brania zgłoszeń, które znajdują się na LV. Oczywiście można brać zgłoszenia, z innych regionów, lecz pracownik, który nie będzie brał zgłoszeń na danym spawnie, zostanie ukarany.") - nie miałem obowiązku go zabrać co totalnie i tak niczego tutaj nie zmienia bo jak widzisz na własnym logu, poinformowałem Cię, że wezmę Twój kurs jak będę wolny. W tamtym momencie jak dobrze pamiętam byłem na Jefferson i kierowałem się z klientem w kierunku kopalni. Objechanie kółka Jefferson - kopalnia - zabranie kursu od Ciebie oraz dojazd z kopalni do Ciebie w momencie gdzie znajdowałeś się podajże na giełdzie LV zajęłoby mi około 8-10min o czym Cię z grzeczności poinformowałem z czystego szacunku do Twojego czasu czego nie musiałem robić - większość graczy preferuje podbiec sobie ten kawałek lub zrobić reconnecta niż tyle czekać. Jedyne za co mógłbym tu przeprosić to fakt, że od początku nie napisałem Ci o tym, że wezmę jak będę wolny ale według mnie było to logiczne, że jak kurs stoi to znaczy, że nie mam możliwości go zabrać.

Podsumowując:

Dwie pierwsze wiadomości było po prostu zbędne za co przepraszam bo rozumiem, że głównie o to się rozchodzi.

Pozdrawiam czekam na decyzje ostatecznie.

Edytowane przez Domiss

3 godziny temu, Domiss napisał:

W sumie to nic nie muszę pisać bo nawet na tym wycinku loga masz "podstawę". Nie mój region(Stałem na LS1 w momencie gdy zlecenie pochodziło z LV - "Członek frakcji stojący na postoju odpowiada za dany region zgłoszeń, np pracownik, który stoi na postoju LV, ma obowiązek brania zgłoszeń, które znajdują się na LV. Oczywiście można brać zgłoszenia, z innych regionów, lecz pracownik, który nie będzie brał zgłoszeń na danym spawnie, zostanie ukarany.") - nie miałem obowiązku go zabrać co totalnie i tak niczego tutaj nie zmienia bo jak widzisz na własnym logu, poinformowałem Cię, że wezmę Twój kurs jak będę wolny. W tamtym momencie jak dobrze pamiętam byłem na Jefferson i kierowałem się z klientem w kierunku kopalni. Objechanie kółka Jefferson - kopalnia - zabranie kursu od Ciebie oraz dojazd z kopalni do Ciebie w momencie gdzie znajdowałeś się podajże na giełdzie LV zajęłoby mi około 8-10min o czym Cię z grzeczności poinformowałem z czystego szacunku do Twojego czasu czego nie musiałem robić - większość graczy preferuje podbiec sobie ten kawałek lub zrobić reconnecta niż tyle czekać. Jedyne za co mógłbym tu przeprosić to fakt, że od początku nie napisałem Ci o tym, że wezmę jak będę wolny ale według mnie było to logiczne, że jak kurs stoi to znaczy, że nie mam możliwości go zabrać.

Podsumowując:

Dwie pierwsze wiadomości było po prostu zbędne za co przepraszam bo rozumiem, że głównie o to się rozchodzi.

Pozdrawiam czekam na decyzje ostatecznie.

Trzeba jeszcze dodać (zapomniałem o tym) że byłeś wtedy sam na służbie, nawet jeśli nie miałeś obowiązku brać tego kursu, to powinieneś go wziąć

19 godzin temu, EEbola napisał:

Trzeba jeszcze dodać (zapomniałem o tym) że byłeś wtedy sam na służbie, nawet jeśli nie miałeś obowiązku brać tego kursu, to powinieneś go wziąć

Generalnie to się zgadzamy, nie rozumiesz ino jednej kwestii, ja byłem z graczem w aucie, wystarczyło poczekać a ja z uprzejmości napisałem Ci ile około bo tak jak mówię gracze często wolą ten kawałek przebiec niż czekać tyle. Tyle ode mnie.

//a tak przy okazji próbowałem od razu do Ciebie też napisać cyt: "No nic nie poradzę, musisz dać mi chwile jak chcesz" ale ty już sekundę po Twojej prezentacji kultury nie byłeś online. 

[2025-05-10 07:34:42] [Output] : << EEbola [31]: powinni cie na zbity pysk z tego biznesu wywalic

8s - czas napisania wiadomści.

[2025-05-10 07:34:50] [Output] : ✘ Ostatni nadawca wylogował się z serwera, użyj /pm <nick/id> <wiadomość>.

I jak dowiozłem gracza na miejsce również chciałem do Ciebie napisać wiadomość typu: "Jestem wolny jak dalej potrzebujesz" ale tak jak mówię nie byłeś już online.

[2025-05-10 07:36:15] [Output] : ✘ Ostatni nadawca wylogował się z serwera, użyj /pm <nick/id> <wiadomość>.

Edit: Po sprawdzeniu jednej rzeczy stwierdzam, że gracz ma rację w tym przypadku. Jego kurs powinien być zrobiony jak pierwszy. Biorę odpowiedzialność na siebie za to. Przepraszam i obiecuję, ze więcej takie niedopatrzenie się nie pojawi z mojej strony oraz przepraszam gracza za niedogodności.

Edytowane przez Domiss

Witam, @Domiss stojąc na jakimkolwiek spawnie, masz obowiązek przyjmować zlecenia, podział na regiony ma na celu tylko i wyłączenie usprawnienie pracy i skrócenie czasu dojazdu do klienta. Mimo, że byłeś aktualnie w ruchu, pisanie do graczy takich wiadomości jak pisałeś na początku może wprowadzić każdego w błąd. 
@EEbola Radzę przemyśleć wysyłanie niektórych wiadomości, ponieważ były one niestosowne i mogłeś je sobie darować. 
>> Domiss [17]: powinni cie na zbity pysk z tego biznesu wywalic

@Domiss Upomnienie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin