Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga do lidera

misiek123
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wydarzenie z dnia 11 . 28 z gdziny 21 

Dostaliśmy zgłosznie od hsdf po czm natychmiastowo zgłośliśmy się i za dysponowaliśmy jednostę byłem nie daleko lotniska LV jechałem intruderem na syganłah po czmym wsiadłem w karetkę z Smelą pojechaliśmy szybko na docherty a tu co wdzimy ? SAFD zadysponowało Karetkę czyli R@D i Roko33 i wóz Strażacki Spytałem się gżecznie dlaczego? a oni mi mówią że troszkę tu są ja mówie mieliśy 4 poszk. na hospi i jeszcze mócieliśmy spworotem na bazę zajeło to tochę a on mogliscie byc szybciej no sory pszy takm czymś dysponujecię jdnostkę Medyczną to oni wykonują za nas robote oczywściw szystko odnowa zaczleiśmy bo SAFD jak takie coś odpierdala to co może będą nam hospitalki za nie dugo robić jak dysponuje jednoste to dysponuje a nie eh.. proszę Lidera frakcij o surowe rozważanię i pogadanię z Liderem SAFD i wynieść z tego konscefęicię 

Logi opkroione z SAFD dowody :

[2016-11-28 21:23:03] [Output] : Służby> [sAPD] hsdf.: SAMD dla SAPD zgłoś się.
[2016-11-28 21:23:19] [Output] : Służby> [sAMD] Niewidzialny: Zgłaszam się
[2016-11-28 21:23:33] [Output] : Służby> [sAPD] hsdf.: Prosze o jednostke na Doherty. Wypadek - 1 os poszk.
[2016-11-28 21:23:52] [Output] : Służby> [sAMD] smela991: rozumię jednostka w drodze
[2016-11-28 21:31:03] [Output] : Niewidzialny [137]: ((SAFD Czemu zadysponowaliście karetką jak my jechaliśmy !?
[2016-11-28 21:31:23] [Output] : Roko33 [2]: ((hmm jestesmy tutaj juz troche))
[2016-11-28 21:31:25] [Output] : R@D [102]: mogliscie byc szybciej
[2016-11-28 21:31:37] [Output] : Roko33 [2]: (( a kolege z karetki wywalilo.))
[2016-11-28 21:31:54] [Output] : Niewidzialny [137]: Robilliśmy hospileke   4 poszk a hsdf. zgłaszm 5 min temu
[2016-11-28 21:32:12] [Output] : smela991 [145]: (( panowie bez spin prosze ))
[2016-11-28 21:32:20] [Output] : Niewidzialny [137]: dobra pogdamy sobie z lidreami
[2016-11-28 21:32:28] [Output] : Roko33 [2]: ((k))

Kłamstwa podczas akcj rp
[2016-11-28 21:29:20] [Output] : R@D [102]: 30 minut resustytacji - 8 min doechaliśmy na wypadek bo intruder itd.
[2016-11-28 21:33:37] [Output] : Baker [24]: 10 minut-8 min doechaliśmy na wypadek bo intruder itd.

Ps : piszę na szybko z tel ;-D

Ja ci powiem że tu nie ma co spinac ale jak już to na spokojnie porozmawiac. Faktycznie nie było informacji o tym że ich zespół ratownictwa medycznego tam dotarł i nawet średnio ogarniajacy RP poszkodowany nie wiedzial do ktorej karetki wsiąść ale wszystko da się wyjaśnić. A przede wszystkim to żeby SAFD takie coś zglaszalo na czacie służb

Co do zasady dysponuje się jednostkę medyczną, która może być najszybciej na miejscu i najszybciej wykonać MCRy. 

W grze natomiast powoduje to brak przestoju w RP, brak tego czekania, skoro można dojechać jednostką inną i wykonać dobrą robotę. A potem przekazać jednostce do tego powołanej gotowego pacjenta, którego wsadzacie, podajecie leki i wieziecie do szpitala.

W mojej ocenie skarga bezpodstawna. Jeśli nie chcesz takich sytuacji to siedź na du**e w miejscu wyczekiwania i oczekuj na zlecenie wyjazdu.

Edytowane przez hoopak

Hoopak jak dobrą robotę SAFD chciały zgon stwierdzić jak my przyjechaliśmy ale wznowiliśmy akcje odnowa i uratowaliśmy go jak najszybciej 2 było 1 karetką drugi wozem Strażackim a oni nie mogą tak robić co za niedługo będą za nas robić wszystko na wypadku? koleś miał braki bo nigdy nie robił akcji rp :D to nie znaczy że nie ogarnia  jak to mówisz W mojej ocenie skarga bezpodstawna. Jeśli nie chcesz takich sytuacji to siedź na du**e w miejscu wyczekiwania i oczekuj na zlecenie wyjazdu. sory 3/4 wypadki na cały dzień a ja jestem 12 H co dzienie prawię bym się zanudził na śmierć z resztą ja wyjechałem na patrol full składem oprócz Smeli bo robił hospi. 

smela SAFD nie zgłaszało nic na służbach że nie potrzebna co do poszk był to pierwszy wypadek jego tak więc chciał się czegoś na uczyć tylko zapomniał przeczytać przed wykonaniem takiej owej akcj zobaczyć poradnika rp

(( pisze z tel panowie ))

Zgodze sie z hoopakiem bo liczy sie czas a na Doherty SAFD mają rzut beretem. Tylko mi chodzi o to że powinni to jednak zgłosić na służbach a także nie wprowadzać w błąd pisząc np że 30 minut robili RKO a ktos z SAPD podał iż przyjechali nie całe 15 minut temu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin