Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie kartoteki

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,
Szanowni Członkowie Zarządu SAPD oraz Funkcjonariusze,

Niniejszym składam ponowny wniosek o zdjęcie kartoteki przypisanej do mnie. Od ostatniej próby minął pewien czas, który w pełni wykorzystałem na poprawę swojej aktywności i zachowania na serwerze.

W poprzednim wniosku wskazano, że jednym z powodów odmowy była zbyt niska aktywność. Z pokorą przyjąłem tę decyzję i od tamtego momentu regularnie uczestniczę w życiu serwera, podejmując działania zgodne z jego zasadami. Zrezygnowałem z toksycznych schematów, nie angażuję się w niepotrzebne konflikty, a zamiast tego skupiam się na odgrywaniu postaci w sposób, który wnosi coś wartościowego do rozgrywki.

W międzyczasie miał miejsce wpis, jednak postanowiłem oddać się dobrowolnie, odgrywając całą sytuację zgodnie z zasadami RP, bez utrudniania pracy funkcjonariuszom. Chciałbym zaznaczyć, że była to decyzja świadoma, pokazująca, że potrafię wziąć odpowiedzialność za swoje czyny i przyjąć ich konsekwencje bez eskalacji czy ucieczek do stref bezprawia.

Moje zachowanie w ostatnim czasie, zarówno pod względem przestrzegania zasad, jak i zwiększonej obecności, różni się diametralnie od tego, które doprowadziło do założenia kartoteki. Staram się być graczem, z którym inni chcą wchodzić w interakcje, a nie kimś, kto utrudnia działanie frakcji czy burzy porządek.

Mam nadzieję, że moja poprawa jest dostrzegalna, a aktywność wystarczająca, by rozważyć mój wniosek pozytywnie. Jest to dla mnie ważny krok, by móc grać bez obciążeń przeszłości i w pełni zaangażować się w rozwój swojej postaci.
Jeśli jednak uznacie, że czas, który upłynął, nadal nie jest wystarczający, chciałbym zaznaczyć, że wynika to częściowo z moich prywatnych obowiązków oraz spraw rodzinnych, które czasowo ograniczały moją aktywność. Pomimo tego starałem się być obecny na serwerze na tyle, na ile mogłem, i działać zgodnie z jego regulaminem.

Z góry dziękuję za poświęcony czas i rozpatrzenie sprawy.

Z poważaniem,
tonieadam / AdamPolski

• Administrator

Jedyne co się zmieniło przez te 15 dni to fakt że 17 maja otrzymałeś wpis za ucieczkę. Nie wiem co sobie myślisz, ale postępując w taki sposób na pewno nie zostanie ci zdjęta kartoteka.

W dalszym ciągu na nie.

• Administrator
17 godzin temu, vanos napisał:

Jedyne co się zmieniło przez te 15 dni to fakt że 17 maja otrzymałeś wpis za ucieczkę. Nie wiem co sobie myślisz, ale postępując w taki sposób na pewno nie zostanie ci zdjęta kartoteka.

W dalszym ciągu na nie.

20 godzin temu, vanos napisał:

W dalszym ciągu na nie.

Akurat ten wpis był nie sprawiedliwy iż chciałem wtedy wykonać akcję RP dla służb, lecz nie wiem z jakiego powodu zwyczajnie patrol który mnie zatrzymał nie chciał pościgu. Zwyczajnie odjechałem bo myślałem że uda się zrobić tak ową akcje, lecz bez mojego sukcesu bo zwyczajnie odjechali. Nawet o tak owym nie wiedziałem, dopiero po skończonej innej akcji RP przyjechał funkcjonariusz który wsadził mnie do jaila za tego wpisa.

21 godzin temu, vanos napisał:

W dalszym ciągu na nie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin