Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Wysmarzony - oskarżony przez Rozdymiarz

Rozdymiarz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Wysmarzony
    Data i godzina zdarzenia: 12.06.2025, około godz 17:40
    Pełen opis sytuacji: Miałem zw i gdy wróciłem siedziałem chwile na telefonie po czym widzę, że moje auto leci w stronę wody. Początkowo nie wiedziałem o co chodzi ale po wykonaniu klipa zauważyłem, że kierowca Wysmarzony oraz pasażer Gambaqu wjechali we mnie radiowozem i wleciałem do wody. Po skontaktowaniu sie z Gambaqu (ponieważ Wysmarzony nie przyjmuje ode mnie wiadomości), twierdzi on że była to desynchronizacja i nie było takiego zdarzenia. Smarzony po próbie skontaktowania się z nim nawet nie odpisuje i jest to zwykłe chamstwo i brak szacunku dla gracza. Rozumiem, że mogła wystąpić desynchronizacja ale zlewanie i brak jakiejkolwiek odpowiedzi nie jest postawą godną tak wysoko postawionego funkcjonariusza.

Spoiler

>> Gambaqu [107]: co wyscie zrobili
<< Gambaqu [107]: co
>> Gambaqu [107]: klippa mam
>> Gambaqu [107]: powiedz smarzonemu zeby pm odblokowal
✘ Ten gracz nie przyjmuje wiadomości od Ciebie.
>> Gambaqu [107]: slyszysz
<< Gambaqu [107]: podeslij
<< Gambaqu [107]: tego klipa
>> Gambaqu [107]: no to napisze do niego bo on kierowal xdd
>> Gambaqu [107]: niech odblokuje
<< Gambaqu [107]: nie
>> Gambaqu [107]: aha
>> Gambaqu [107]: ladnie tak wpychac do wody?
<< Gambaqu [107]: ciekawe gdzie
>> Gambaqu [107]: XDD
<< Gambaqu [107]: daj klipa
>> Gambaqu [107]: przeciez klipa mam juz sie upoloduje
>> Gambaqu [107]: https://imgur.com/a/BWEQDre
>> Gambaqu [107]: no?
>> Gambaqu [107]: i co
<< Gambaqu [107]: desynchro
>> Gambaqu [107]: xdd
<< Gambaqu [107]: neta kup
>> Gambaqu [107]: XDD
<< Gambaqu [107]: bo ja takiej sytuacji nie widzialem na oczy
>> Gambaqu [107]: ja mam neta kupic?
<< Gambaqu [107]: no
>> Gambaqu [107]: jak ja mam caly czas taki sam
>> Gambaqu [107]: otrzymam jakies pieniadze od tego twojego kierowcy??

Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/YR8AQik

Ja, Rozdymiarz zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Dobry wieczór, Lieut Wysmarzony

Krótko ujmując, zostałeś staranowany oraz wleciałeś do wody przez błąd synchronizacji gry, który wydaję mi się, że jest jasno widoczny na przedstawionym nagraniu w którym Infernus kierowany przeze mnie nagle znika krótko po uderzeniu w Ciebie, dokładnie tak jak zostało to opisane w twojej korespondencji z moim pasażerem. Dodatkowo nie widzę żadnego sensu celowego wpychania Cię do wody nawet mimo tego, że nie darzę twojej osoby zbytnią sympatią. Jeśli natomiast chodzi o moje "zlewanie" Cię to nie widziałem najmniejszego sensu jakiegokolwiek wypowiadania się o tej sytuacji.

Tyle ode mnie.

Twoja wersja wydarzeń jest dosyć wiarygodna, ale wydaje mi sie ze było inaczej. Cała sytuacja wyglądała tak, że jechałeś w moim kierunku, w sposób całkowicie kontrolowany, po czym wjechałeś prosto we mnie, doprowadzając do wpadnięcia mojego pojazdu do wody. Tłumaczenie wszystkiego desynchronizacją w sytuacji, w której sam manewr wygląda jak celowy taran, jest trochę nie na miejscu. 
Jeśli nadal podtrzymujesz swoją tezę odnośnie desynchronizacji to Ty lub Twój  pasażer napewno posiadacie nagranie z tej sytuacji i jesteście chętni się nim podzielić. Jeśli takowego nagrania nie ma to jest to słowo przeciwko słowu i trudno tu cokolwiek wywnioskować.

Co więcej — nawet gdyby przyjąć Twoją wersję — ignorowanie moich próśb o kontakt i o normalne rozwiązanie  sprawy tylko potwierdza, że nie miałeś zamiaru wyjaśniać sytuacji, dopóki nie pojawiła się skarga.
Szczerze, nie oczekiwałem zwrotu pieniędzy bo wiem jakie masz podejście do mojej osoby  ale wystarczyła chwila rozmowy i sprawa była by wyjaśniona, lecz wolałeś postąpić inaczej i zostawić mnie bez jakiejkolwiek odpowiedzi.
Pozostawiam to do oceny zarządu frakcji.

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin