Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

★] Rekrutacja do organizacji Bloods - Lipiec 2025 ★

Temat zostanie automatycznie zablokowany o 21:59

Skipper*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Z21Ehfy_d.webp?maxwidth=760&fidelity=grand

Witamy serdecznie!

W dniu dzisiejszym ponownie otwieramy nabór nowych członków do naszej organizacji!
Podania standardowo będą sprawdzane na bieżąco i rozpatrywane w ciągu 24h przez członków zarządu. Po pozytywnym rozpatrzeniu podania należy zgłosić się do wybranej osoby z zarządu na serwerze. Rekrutacja zostanie automatycznie zamknięta po upływie 3 tygodni.

Co jesteśmy w stanie zaoferować?

- Przyjazną atmosferę zarówno w grze jak i na naszym serwerze discord,
- Bazę organizacyjną, która jest jedną z największych nieruchomości mieszczących się w Las Venturas,
- Brak systemu składek - pobieramy tylko opłatę wstępną na sprawy organizacyjne,
- Dostęp do asortymentu wysokiej klasy pojazdów,

Czego wymagamy od nowych członków?

- Akceptacji regulaminu organizacji znajdującego się na naszym subforum oraz spełnienia zawartych w nim wymagań rekrutacyjnych,
- Kultury osobistej na odpowiednim poziomie oraz godnego reprezentowania organizacji,
- Wykazania się przynajmniej dobrą aktywnością na serwerze,

Co trzeba zrobić, aby wziąć udział w rekrutacji?

Aby wziąć udział w rekrutacji należy napisać podanie pod tym postem zgodnie z obowiązującym wzorem, który znajdziecie poniżej. Pamiętaj jednak, że członkowie zarządu mają 24h na rozpatrzenie podania, dlatego nie proś ich o jego szybsze sprawdzenie, gdyż może to skutkować automatycznym odrzuceniem wniosku. Po podjęciu decyzji o przyjęciu do organizacji, pod waszą aplikacją pojawi się odpowiednia grafika informująca o jej wyniku.

Wzór podania:

Nick: <wyświetlana nazwa użytkownika>
PID: <numer twojego konta na serwerze>
Ilość Life Point's: <ilość zdobytych punktów LP na serwerze>
Identyfikator discord: <twoja nazwa użytkownika z discorda (nie mylić z wyświetlaną)>
Krótka autocharakterystyka: <minimum 3 rozbudowane zdania opisujące twoją osobę>
Ilość godzin przegranych na serwerze: <ilość godzin na moment pisana podania>
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem oraz akceptujesz jego warunki?: <Tak/Nie>
Czy miałeś/aś okazję przynależeć do innej organizacji?: <jeżeli tak, wymień ich nazwy>
Ile średnio czasu dziennie spędzasz na serwerze?: <ilość godzin przeznaczonych na grę>
Dlaczego wybierasz naszą organizację?: <kilka zdań dlaczego chciałbyś zostać członkiem naszej organizacji>
Kod Polecenia: <Nick osoby, która zachęciła cię do dołączenia do napisania podania>

O dodanie można zgłosić się do: @TheArasik.@Bienieq, @AndrzejDrzymala, @adamek2409, @Skipper*, @Amalyssek

Edytowane przez Skipper*

Nick: fr0st_Official
PID: 90347
Ilość Life Point's: 6009
Identyfikator discord: 0fr0scik
Krótka autocharakterystyka: Jestem Hubert i ostatnio wróciłem do gry na serwerze. Interesuję się sportami, motoryzacją, grami i militarią ze względu na szkołę. Jestem osobą sumienną i uczciwą, chętnie nawiązuję nowe znajomości, co zazwyczaj przychodzi mi z łatwością. Według mnie jestem osobą odpowiedzialną, dobrą do współpracy i nie sprawiam problemów.
Ilość godzin przegranych na serwerze: 601
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem oraz akceptujesz jego warunki?: Tak
Czy miałeś/aś okazję przynależeć do innej organizacji?: Pamiętam jedynie ostatnią organizację, rozwiązaną nie dawno La Cosa Nostra
Ile średnio czasu dziennie spędzasz na serwerze?: Około 3 godzin
Dlaczego wybierasz naszą organizację?: Tak jak wspomniałem powyżej, niedawno wróciłem do gry na serwerze i mam ochotę poznać nowe osoby oraz miło spędzić czas. Dodam, że w życiu prywatnym od kilku lat jestem zainteresowany tematyką gangów i rapu w LA, więc Bloods to idealne miejsce dla mnie :)
Kod Polecenia: -
Bloods-Forum-Templates-by-TheArasik

Edytowane przez Skipper*
zgłoś się do kogoś z zarządu o dodanie do panelu.

Nick: Karolek2861
PID:  390093
Ilość Life Point's: 200
Identyfikator discord: 1160157971548995594
Krótka autocharakterystyka:  Nazywam się Karolek mam 15 lat i bardzo lubię takie biznesy. Jestem bardzo miły oraz tolerancyjny. Oraz ciężko mnie zdenerwować.
Ilość godzin przegranych na serwerze: 66h i 42 min
Czy miałeś/aś okazję przynależeć do innej organizacji?: Tak byłem w 4wars ale nie zdałem egzaminu praktycznego
Ile średnio czasu dziennie spędzasz na serwerze?: 5 lub 6h
Dlaczego wybierasz naszą organizację?: Bo lubię gangi
Kod Polecenia: Ja sam bo zobaczyłem to obok artykułów na stronie internetowej mta 4life i zachęciło to mnie,

Edytowane przez Skipper*
Brak wymagań.

Nick: Kukion*
PID: 122259
Ilość Life Point's: 45701
Identyfikator discord: kukion.
Krótka autocharakterystyka: Witam na imię mam Łukasz mam 21 lat na co dzień pracuję jako mechanik samochodowy po pracy bardzo lubię pograć w gry szczególnie w mta dużo jeżdżę na rowerze po górach lubię również chodzić na ryby
Ilość godzin przegranych na serwerze: 3266
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem oraz akceptujesz jego warunki?: Tak
Czy miałeś/aś okazję przynależeć do innej organizacji?: Oj za dużo tego było
Ile średnio czasu dziennie spędzasz na serwerze?: 1-2 godziny
Dlaczego wybierasz naszą organizację?: Byłem bardzo dawno w tej organizacji i była super atmosfera i bardzo dobrze się w niej czułem i chciałbym wrócić do niej
Kod Polecenia: @Benio*

Edytowane przez Skipper*

Nick: vhs.rar
PID: 319521
Ilość Life Point's: 11614
Identyfikator discord: khalidkashmiri_
Krótka autocharakterystyka: Siemka, do moich zainteresowań należy piłka nożna oraz wszelkiego rodzaju motorsport, od F1 po WRC i wyścigi długodystansowe. Jestem osobą spokojną i wyrachowaną i posiadającą duże pokłady wolnego czasu. Jestem członkiem frakcji SAFD i niedługo będę członkiem biznesu SAAF. 
Ilość godzin przegranych na serwerze: 696h
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem oraz akceptujesz jego warunki?: Tak.
Czy miałeś/aś okazję przynależeć do innej organizacji?: Bloods, Gangstas Paradise, Frosty
Ile średnio czasu dziennie spędzasz na serwerze?: 2/3h
Dlaczego wybierasz naszą organizację?: Wybieram nią bo byłem tu już kiedyś i bardzo dobrze wspominam ten czas.
Kod Polecenia: Skipper*

Edytowane przez Skipper*

Nick: Michu.PL
PID: 49223
Ilość Life Point's: 33629
Identyfikator discord: michu.pl
Krótka autocharakterystyka: Jestem pozytywnie zakręconym gościem, który potrafi zarówno pożartować, jak i ogarnąć sprawy, gdy trzeba. Lubię działać z ludźmi i nie mam problemu z dogadaniem się, nawet jeśli ktoś ma zupełnie inne podejście niż ja. Na co dzień pracuję jako mechanik maszyn, więc cierpliwość i kombinowanie „jak coś naprawić” to dla mnie nic nowego. Po godzinach lubię siadać do kompa, żeby się wyluzować, pogadać i porobić coś kreatywnego.
Ilość godzin przegranych na serwerze: 1516
Czy miałeś/aś okazję przynależeć do innej organizacji?: Tak. Kilka ich było i było to dość dawno przez co nie pamiętam ale napewno były Frosty czy też GameHub (o ile nie przeinaczyłem)
Ile średnio czasu dziennie spędzasz na serwerze?: 2-4 godzin
Dlaczego wybierasz naszą organizację?: Jakiś czas temu pomyślałem że fajnie byłoby dołączyć do jakiejś organizacji i przeglądając forum znalazłem rekrutacje do tej konkretnej. Po przeczytaniu wszystkich interesujących mnie rzeczy stwierdziłem że mam szansę się tu odnaleźć.

Edytowane przez Skipper*

Nick: <V3XUS>
PID: <262764>
Ilość Life Point's: <Około 3600>
Identyfikator discord: <V3XUS>
Krótka autocharakterystyka: <Jestem chłoptasiem który wkracza w dorosłe życie i stara sie o dobro dla siebie. Interesuję się wszelakimi sportami w szczególności siłowymi, no i staram się zrobić powolutku prawo jazdy kat. B. Czasami posiadam problem z zachowaniem lecz jest to tylko w przypadkach gdy czyjaś postawa jest nie odpowiednia dla drugiego człowieka np.toksyczna.>
Ilość godzin przegranych na serwerze: <176h>
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem oraz akceptujesz jego warunki?: <Tak>
Czy miałeś/aś okazję przynależeć do innej organizacji?: <Tak - PAYDAY>
Ile średnio czasu dziennie spędzasz na serwerze?: <różnie lecz przewaznie 3h+ w wakacje do 16h+>
Dlaczego wybierasz naszą organizację?: <Ponieważ są w niej bardzo ciekawe osobliwości które kojarze z servera raczej z superlatyw więc sądze ze reszta organizacji tez musi być na dosyć wysokim poziomie>
Kod Polecenia: <Skipper>

Edytowane przez Skipper*

Nick : Smolarek12
PID:  394765
Ilość Life Point's: Okolo 3.100?
Identyfikator Discord: Kub4l
Krótka autocharakterystyka: Jestem graczem który lubi fajny vibe w organizacji. Życzy każdemu jak najlepiej, wkurza mnie tylko toxic zachowanie społeczności na serwerze. Lubie sobie uberować tym samym promując organizacje (mam nawet binda)
ilość godzin przegranych na serwerze: 110? 113?
Czy zapoznałeś/aś się z Regulaminem  oraz akceptujesz jego warunki: Tak
Czy miałeś/aś okazję przynależeć do innej organizacji?: Wilcze krucjaty i Punie
Ile średnio czasu dziennie spędzasz na serwerze?: 2/3h
Dlaczego wybierasz naszą organizacje?: Nigdy nie słyszałem nic na tą organizacje nic złego, wręcz przeciwnie. Ma dużo super osób więc pomyślałem, że skoro jest taka okazja to czemu by nie spróbować haha
Kod polecenia : kurcze nie pamietam nicku ;c 

Edytowane przez Skipper*

Nick: kutafon69
PID: 376564
Ilość Life Point's: 9327
Identyfikator discord: Matrix88
Krótka autocharakterystyka:Siema jestem Mateusz głównie interesuje się motoryzacją jak i wszelaką mechaniką pojazdów również interesuje się sportem ale bardziej jego oglądaniem niż uprawnieniem.
Ilość godzin przegranych na serwerze: 423
Czy miałeś/aś okazję przynależeć do innej organizacji?: Extreme
Ile średnio czasu dziennie spędzasz na serwerze?: 4-9h
Dlaczego wybierasz naszą organizację?: Szukam czegoś nowego.

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin