Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Patrick.Bateman - oskarżony przez Olimpis*

Olimpis*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:Patrick.Bateman
    Data i godzina zdarzenia: 27.07.2025 ~13.50
    Pełen opis sytuacji: Jadąc fcr pomiędzy komenda a bazą na commerce funkcjonariusz jechał środkiem oczywiście w niego uderzyłem, nałożył mi status poszukiwanego. W tym samym czasie wjechałem na bazę organizacji, dostałem informacje że wbiegł na teren bazy trzymając w ręku paralizator. Postanowiłem że wejdę na dach wsiade do mavericka oraz nim odlecę jednak oczywiście gra się na tyle buguje, że próbując wsiąść  do niej na kierowcę moja postać postanowiła że pobiegnie sobie prosto i spadnie w dół, oczywiście funkcjonariusz nie widział całej tej sytuacji. Moją ost. poz. gracza była tuż przed komenda, więc oczekiwałem przed radiowozem tego policjanta, jednak po chwili przeszedłem w stronę parkingu do @chocondy<3. Będąc cały czas w obrębie KGP, pisząc na czacie  fukcjonariusz powinien wiedzieć o mojej osobie w jego obrębie natomiast postanowił mnie wysłać do więzienia  na 2 godziny, twierdząc że było to celowe zabicie mojej postaci, aby stracić status poszukiwanego. A na /pm nie byłem w stanie napisać ze względu na akceptacje tylko przez znajomych.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: [2025-07-27 13:57:59] [Output] : â’ľ Powód: Brak możliwości przyjecia mandat+ celowe zabicie się
[2025-07-27 13:57:59] [Output] : â’ľ Czas, który musisz odsiedziedzieć to 102 minut/y.
(zmieniłem jedynie z konsoli wszystkie formułki które były nie wyraźne do odczytu)

Ja, Olimpis* zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

Edytowane przez Olimpis*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin