Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy KSF - Kartun.exe

Kartun.exe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanowną Komisję Spraw Frakcyjnych.

Chciałbym w tym wątku apelować od kary, która została mi nadania dnia: 19.09.2023. Jest to kara czarnej listy frakcyjnej, przez co nie mogę aplikować podań do frakcji serwerowych. Powód przez, który otrzymałem wcześniej wymienioną karę to: Odwalanie na służbie w "składniki" tych słów wchodzą następujące czynności: 

- Nie godne reprezentowanie frakcji San Andreas Road Assistance
- Udostępnianie haseł osobą postronnym
- Używanie pojazdów frakcyjnych bez posiadania odpowiedniego stopnia do nich
- Naczelne łamanie Kodeksu Ruchu Drogowego
- Spowodowanie kolizji z innymi graczami
- Skok z góry Mount Chiliad
- Liczne utrudnianie rozgrywki graczom
(Np. Po przez spuszczanie ręcznych hamulców w pojazdach graczy.)
(Np. Zakładanie blokad na pojazdy graczy bez autoryzacji.)
- Liczne skoki pojazdem frakcyjnym.

Wszystko zakończyłem filmem, który pojawił się na platformie YouTube. Zrobiłem wiele czynów, które zaprezentowały moje zachowanie w sposób naganny również w złym świetle ukazałem wcześniej wymienioną frakcje. Przez przebieg czasu, dorosłem, zmieniłem swoje podejście do wielu rzeczy. Po upłynięciu prawie 3 lat zrozumiałem jakim wtedy byłem de..… wiemy doskonale o co chodzi. Wróciłem na serwer nie dawno, poprawiłem swoją aktywność serwerową od dłuższego czasu również nie otrzymałem żadnej kary, a więc mam nadzieję, że taka poprawa zachowania będzie wystraczająca, abym zniknął z wcześniej wymienionej listy. Gwarantuje, że taka sytuacja bądź podobna nigdy już nie będzie miała miejsca. Twierdzę, że minęło wystraczająco czasu, abym otrzymał drugą szanse, każdej osobie należy się ona.

Z poważaniem Kartun.exe

• Administrator

Decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych Twój wniosek zostaje zaakceptowany i tym samym zostajesz zdjęty z czarnej listy, powodzenia w przyszłych rekrutacjach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin