Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Kajzersky - oskarżony przez retard.!

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Kajzersky
Data i godzina zdarzenia: 19:35
Pełen opis sytuacji: Wracałem z lawet i był poscig ja sie zatrzymalem nagle oskarżony rozwalil mi 2 opony ja probowalem uciec i ten gosciu co mial poscig pojawil sie mi na pasażerze ( miał lagi ja go wgl nie widzialem) jak go zobaczyłem zatrzymałem sie i dostałem mandat 9tysięcy ja im tłumaczyłem mam to w logach. przejechałem zaledwie 200 m 
Dowód, który to potwierdza całe zajście: retard!. [152]: opony
[2025-09-07 19:23:36] [Output] : CB> MlodyPastor [95]: dawac spawn ls corona i wspolnie jezdzimy
[2025-09-07 19:23:37] [Output] : * Po kolizji, uszkodzony cały przód, pojazd nie zdatny do dalszej jazdy (Patryk99)
[2025-09-07 19:23:37] [Output] : * [UWAGA] Funkcjonariusz Kajzersky Nakazał Ci się zatrzymać!
[2025-09-07 19:23:37] [Output] :  * (( Zanotowana prÄ™dkość to 87 km/h ))
[2025-09-07 19:23:39] [Output] : *MEGAFON* (Kajzersky): SAPD! Zjedź na pobocze, zaciągnij ręczny, zgaś silnik i nie wychodź z pojazdu!

Ja, retard.!> zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez retard!.
nie dalem binda z akceptacja regulaminu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin