Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Rekrutacja do organizacji Syndicate

.Darek.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Sayooo napisał:

Login:Sayooo
Nick:Sayooo
PID:383920
Ilość przegranych godzin:130
Ilość LP:3800
Komunikator discord:
cysiooo_x

Kto zaprosił Cię do organizacji:torpedo/mlolo
Coś o sobie:Jestem Patryk mam 16 lat moim hobby jest motoryzacja, szczegolnie jednoslady. Pozatym lubie zwierzaki, jestem pomocny mily i uprzejmy.
Wpisowe 2k lub dodanie auta o wartości 400k: 2k

Dobij sobie jeszcze trochę tych godzinek i napisz ponownie podanie ok ok? Na ten moment odrzucam 
IwxPhbw.png

Login: TrUfElZ
Nick: bladeriver4
PID: 98409
Ilość przegranych godzin: 241h
Ilość LP: 7579
Komunikator discord: bladeriver4
Kto zaprosił Cię do organizacji: @Nokiller

Coś o sobie: Kilka tygodni temu wróciłem do MTA oraz 4life. Chciałbym znaleźć przyjemną grupe do pogrania, czy pogadania na discordzie. Jestem kulturalnym oraz spokojnym człowiekiem. Chciałbym być częścią czegoś większego, aby moja rozgrywka wykraczała poza tylko zarabianie i kupowanie samochodów. Chce być częścią grupy, która faktycznie bierze udział w grze na serwerze i wykorzystuje wszystko, co ma on do zaoferowania. Poza tym, gram "for fun", i najważniejsze są dla mnie wspomnienia z gry.

Godzinę temu, bladeriver4 napisał:

Login: TrUfElZ
Nick: bladeriver4
PID: 98409
Ilość przegranych godzin: 241h
Ilość LP: 7579
Komunikator discord: bladeriver4
Kto zaprosił Cię do organizacji: @Nokiller

Coś o sobie: Kilka tygodni temu wróciłem do MTA oraz 4life. Chciałbym znaleźć przyjemną grupe do pogrania, czy pogadania na discordzie. Jestem kulturalnym oraz spokojnym człowiekiem. Chciałbym być częścią czegoś większego, aby moja rozgrywka wykraczała poza tylko zarabianie i kupowanie samochodów. Chce być częścią grupy, która faktycznie bierze udział w grze na serwerze i wykorzystuje wszystko, co ma on do zaoferowania. Poza tym, gram "for fun", i najważniejsze są dla mnie wspomnienia z gry.

przyjete.png

Login: zupa
Nick: TancerzSzeryf.
PID: 108193
Ilość przegranych godzin: 1450+
Ilość LP: 29052
Komunikator discord: trybnatychmiastowy
Kto zaprosił Cię do organizacji: jakiś ganster Bazgrov się przestawił.
Coś o sobie: 

Imię mam Damian, ale mówią na mnie Tancerz, Nie jestem bucem, ale jestem dość konkretny i jak coś mi nie pasuje to komunikuje to jasno, lubię jak coś daje efekt a nie jest po prostu zapełnianiem pustki :) Jednocześnie nie mam potrzeby zmieniać kogoś, wiec nie spinam się o czyjeś zachowanie, poprostu odpuszczam - Chętnie udzielam się na tematy, które mnie interesują wnosząc tym samym jakość i logikę w daną strukture. jestem gościem dość oldscholowym, zasadowym, Nie pogadasz ze mną o byle czym, raczej wybieram indywidualizm niż bylejakość, jednocześnie kiedy trafiam na ciekawych ludzi bardzo intensywnie nawiązuje interakcje, nie sugeruję że musisz zarabiać bańkę rocznie aby ze mną rozmawiać xD, ale nie lubie stypy, cenie sobie środowisko, które rozwija a nie zapełnia tylko pustkę czasową.

Zainteresowania to klasyki motoryzacyjne i nieruchomości, środowiska oparte o klimat country, biznes, ludzi którzy coś robią a nie gadają o robieniu, robią rzeczy dla jakości. Czarna kawa, mocne szlugi, mocna robota. 

Pisze podanie, bo swoje na serwerze odnośnie projektów klasyków czy nieruchomości zrealizowałem do tego stopnia, że nie krecą mnie kolejne tak bardzo, naturalnym rozszerzeniem rozgrywki w związku z tym jest ciekawa ekipa, o podobnych zainteresowaniach i jakości jaką wnosze, słyszałem że jest tutaj sporo mechaników, wiec to już jakiś punkt zaczepienia :D 

Edytowane przez TancerzSzeryf.

Godzinę temu, TancerzSzeryf. napisał:

Login: zupa
Nick: TancerzSzeryf.
PID: 108193
Ilość przegranych godzin: 1450+
Ilość LP: 29052
Komunikator discord: trybnatychmiastowy
Kto zaprosił Cię do organizacji: jakiś ganster Bazgrov się przestawił.
Coś o sobie: 

Imię mam Damian, ale mówią na mnie Tancerz, Nie jestem bucem, ale jestem dość konkretny i jak coś mi nie pasuje to komunikuje to jasno, lubię jak coś daje efekt a nie jest po prostu zapełnianiem pustki :) Jednocześnie nie mam potrzeby zmieniać kogoś, wiec nie spinam się o czyjeś zachowanie, poprostu odpuszczam - Chętnie udzielam się na tematy, które mnie interesują wnosząc tym samym jakość i logikę w daną strukture. jestem gościem dość oldscholowym, zasadowym, Nie pogadasz ze mną o byle czym, raczej wybieram indywidualizm niż bylejakość, jednocześnie kiedy trafiam na ciekawych ludzi bardzo intensywnie nawiązuje interakcje, nie sugeruję że musisz zarabiać bańkę rocznie aby ze mną rozmawiać xD, ale nie lubie stypy, cenie sobie środowisko, które rozwija a nie zapełnia tylko pustkę czasową.

Zainteresowania to klasyki motoryzacyjne i nieruchomości, środowiska oparte o klimat country, biznes, ludzi którzy coś robią a nie gadają o robieniu, robią rzeczy dla jakości. Czarna kawa, mocne szlugi, mocna robota. 

Pisze podanie, bo swoje na serwerze odnośnie projektów klasyków czy nieruchomości zrealizowałem do tego stopnia, że nie krecą mnie kolejne tak bardzo, naturalnym rozszerzeniem rozgrywki w związku z tym jest ciekawa ekipa, o podobnych zainteresowaniach i jakości jaką wnosze, słyszałem że jest tutaj sporo mechaników, wiec to już jakiś punkt zaczepienia :D 

przyjete.png

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin