Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga

zorro.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Skarga na pracownika JacaPraca*, oskarżony przez Zorro.

Twój nick: Zorro.
Nick osoby oskarżonej: JacaPraca*
Powód napisania skargi: Piszę skargę, ponieważ odholował mi auto z parkingu mimo opłaconego biletu. W powodzie napisał jej brak.
Dowody: Oto Logi z datą oraz godziną w której opłaciłem bilet i do której jest on ważny:1746413403_Zrzutekranu2025-12-18202843.thumb.png.bbfca4528c4915043b244ecf1a1edad7.png

Już się znalazło, https://imgur.com/a/LJprOcI zdjęcie jest podesłane od innego pracownika, gdyż nie było mnie w tamtej chwili oraz tych aut było kilka na tym samym parkingu. Jest również przycięte aby zakryć czat nie udostępniając czatu frakcyjnego. Miłego wieczoru

Z mojego punktu widzenia wygląda to tak, że o 19:40 przyjechałeś na kuriera zapominając przy tym opłacić parkingu. W tym czasie zdążyłeś wykonać jakieś czynności i później zdałeś sobie sprawę, że nie opłaciłeś biletu. Wróciłeś, wsiadłeś i wysiadłeś z auta i akurat w tym czasie gdy byłeś już w drodze do parkometru. Pracownik wykonał zdjęcie na którym widać, że bilet jest nie opłacony. W momencie mojego przyjazdu ów bilet był już opłacony, a wyżej wymieniony pracownik przekazał, że pojazd jest do zabrania na parking policyjny. Takie są moje przypuszczenia, jeśli będzie trzeba to zwrócę Ci kwotę 750PLN za wyciągnięcie auta z parkingu policyjnego. Czekam na werdykt od osoby rozpatrującej skargę. Miłego dnia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin