Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Que. - oskarżony przez troyjohnson

troyjohnson
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagana treść wątku: Olanie gracza i bezcelowe założenie blokady

Nick funkcjonariusza: Que.
Data i godzina zdarzenia:  18.12.2025 godzina około 21
Pełen opis sytuacji: Minąłem sapda obok tego dziwnego mostu (który nie jest używany), następnie stanąłem przy skokach spadochronowych, aby wykonać skok. Niestety dostałem laga i nie rozłożyłem spadochronu, co za tym idzie zrespiłem się na spawnie OF. Po wzięciu ubera wróciłem na miejsce gdzie zostało auto (całość trwa około 2 min) i zobaczyłem blokadę na kole oraz sapda Que. nonszalancko siedzącego na murku. Nie udało się dogadać pomimo tego, że prawdopodobnie widział mój upadek ponieważ stał tuż obok. Napisałem na niego reporta i otrzymałem odpowiedź, żeby sapd pokazał mi ssa z tej interwencji, a ten, że nie ma. Zaproponowano mi również ubiegać się o zwrot kosztów za pp, natomiast sapd wolał skargę. Ponadto pracując kiedyś w SARA mam wrażenie, że przed założeniem blokady trzeba odczekać kilka minut (co jak kogoś wyrzuci z serwera? albo coś innego). Wydaje mi się, że auto nie stało problematycznie (chodnik) i również chcę zapytać gdzie auta mają stać gdy ktoś chce skoczyć ze spadochronu naktórejś z autostrad?
Dowód, który to potwierdza całe zajście: jedyny dowód jaki mam to wiadomości z supportem, który mi pomógł oraz ewentualny pracownik SARA, który zabierał auto (zapytałem go czy można zabierać auto po tak szybkim czasie a on na to, że dostał zlecenie i tyle)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin