Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Coquette 1.8

Pingwin2
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Oh bracie wiem iż cena wywoławcza to 280k lecz zejdźmy na ziemię bo wiemy że nikt tyle nie da za takiego zwykłego krokieta. Widząc że popełniłeś ogromny błąd kupując go bo tylko stracisz, więc dochodząc do mojej oferty to jestem w stanie zaoferować 50% twojej ceny wywoławczej czyli 140k lub 33 205,90euro po kursie 4.22  . I jeszcze chciałbym ci życzyć wesołych świąt i żebyś spędził czas z rodziną przy lub pod wigilijnym stołem ;)

18 godzin temu, szefuncio_97 napisał:

Oh bracie wiem iż cena wywoławcza to 280k lecz zejdźmy na ziemię bo wiemy że nikt tyle nie da za takiego zwykłego krokieta. Widząc że popełniłeś ogromny błąd kupując go bo tylko stracisz, więc dochodząc do mojej oferty to jestem w stanie zaoferować 50% twojej ceny wywoławczej czyli 140k lub 33 205,90euro po kursie 4.22  . I jeszcze chciałbym ci życzyć wesołych świąt i żebyś spędził czas z rodziną przy lub pod wigilijnym stołem ;)

miałem juz wieksze oferty, wiec dziekuje i wesołych

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin