Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Wysmarzony - oskarżony przez YoungLeosYT

oliwek.rozwalka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Wysmarzony
Data i godzina zdarzenia: 30.12. 19:30
Pełen opis sytuacji:  Kiedy to podczas działań pod komisariatem w LS stanąłem sobie autem przy policji aby pomóc w RP koleżance, która zaczyna grać wasz funkcjonariusz frakcji SAPD postawowił założyc mi blokadę ale nie o to piszę skarge. Ówczesny policjant wjechał mi na dach pojazdu poczym nawet nie raczył przeprosić ani zapłacić za szkody pojazdu. Dany policjant zachował się dość nie należycie bo samo przepraszam wystarczyło. Jest Stróżem prawa a dosłownie jezdził mi po dachu auta i jeszcze udawał, że się nic nie stało co było dość dziwne bo raczej osoba na takim stanowisku po wjechaniu komuś na dach powinna chociaż napisać głupie przepraszam. Żądam zwrotów kosztu naprawy. 

Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

Ja, YoungLeosYT zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

C2 Wysmarzony SAPD, 

Najechanie na samochód, w którym siedziałeś nie nastąpiło przeze mnie celowo. Nie jest to w ogóle fizycznie możliwe lawetą. Zostałem przepchany na twój pojazd przez nudzącego się gracza w skinie którego widać na twoim screenie. Nie powinieneś mieć problemów o rozwalony samochód do mnie tylko do tego właśnie gracza.

Nawet jeśli gracz jakimś cudem przepchałby ci ciężarówkę i znalazłbyś się na moim aucie to za zniszczenia powinneś pokryć koszty ty. To ty sie znalazłeś na moim dachu, dobrze wiesz jak tłoczno może być pod komisariatem, więc powinneś mieć to na uwadze aby zachować szczególną ostrożność, gdy poruszasz się lawetą, gdy jest lag i wjedziesz w kogoś to też zrzucasz winę na lagi czy opłacasz wyrządzone szkody mimo, że nie z twojej winy to było. Nie otrzymałem od ciebie żadnego przepraszam ani opłaty za naprawe poprostu pojechałeś sobie jakby nigdy nic co moim zdaniem nie powinno tak wyglądac skoro przynależysz do takiej frakcji jak SAPD.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin