Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na wodahs oskarżony przez Ryan;]]

Ryan;]]
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: wodahs
Data i godzina zdarzenia: 4 styczeń 22;10
Pełen opis sytuacji: Była prowadzona akcja RP i gdy się skończyła w policja odjeżdzała wskoczyłem na dach i zostałem upomniany aby zejść gdy wodahs i D@mian wsiedli do radiowozu wskoczyłem ponownie na sekunde i zeskoczyłem uciekając po czym zostałem trafiony z tazera i zostały wystawione mi 2 mandaty, za niszczenie mienia oraz za niewykonywanie poleceń. Uważam, że powinienem dostać tylko ten drugi mandat bo nie używałem żadnej animki typu kopie albo coś co mogło by zostać uznane za niszczenie mienia więc nie przyjmowałem tego mandatu i odrzuciłem, wtedy zaczęło się oczekiwanie na jednostke i problem w tym że miałem jechać na 28minut jaila a czekaliśmy na jednostke od 22:11 a jednostka przyjechała po prawie 20minutach i nie została mi odliczona z tego ani minuta dlatego pisze właśnie skarge. A gdy pisałem ze czemu daje mi mandat za cos czego nie zrobiłem bo skoczenie na sekunde na bagaznik i ucieczka to nie jest niszczenie mienia, to wystawił mi 2 raz ten mandat tylko i napisał że moge przyjac a jak nie no to jail. Nie powinno tak być, że ktoś ma jechać na 30minut a czeka na to aby zostać przewieziony prawie 20 i robi sie z tego dosłownie godzina prawie.
Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://zapodaj.net/plik-Wiks457TnH
https://zapodaj.net/plik-i8RFW85hpH

Witam, Detective I wodahs.

Tak jak sobie na miejscu i później w prywatnych wiadomościach jak i tutaj sobie to wytłumaczymy...

Pierwotnie przeszkadzałeś na akcji RP, mandatu nie dostałeś, jedynie przesiedziałeś w radiowozie. Następnie, gdy akcja się zakończyła, zaczepiałeś Nas dalej i wskoczyłeś na radiowóz. Prosiliśmy Cię żebyś z niego zszedł. Dopiero na sam widok LLS'a postanowiłeś zejść z radiolki. Wsiedliśmy z kolegą i chcieliśmy odjechać, po czym Ty ponownie wskoczyłeś na radiowóz. Zostałeś po tym zatrzymany za Niewykonywanie Poleceń funkcjonariusza jak i Niszczenia Mienia Policji jakim było chodzenie po dachu radiowozu (co według Ciebie niby nie jest żadnym niszczeniem mienia).

Następnie, gdy odrzuciłeś mandat, wezwaliśmy jednostkę transportową. W między czasie zapytałem się Ciebie ponownie czy masz ochotę przyjąć mandat, na co Ty odmówiłeś. Przyjazd jednostki zajął dłużej niż powinien ze względu na utrudnienia na drodze. Po pewnym czasie radiowóz przyjechał, Ty zostałeś do niego przesadzony i wsadzony do więzienia za swoje przewinienia. 

Dziękuję, to tyle na temat, wszystko zostało wykonane według procedur.

Nie przeszkadzałem w akcji rp tylko wjechałem tam quadem nim było zabezpieczone i leżałem przy innych i mnie po prostu wynieśliście za bramki bez słowa a zostałem zatrzymany bo z dala od akcji rp sikałem po prostu na radiowóz i odsiedziałem za to a gdy mieliście odjeżdzac to wskoczyłem na ten dach i po prostu na nim kucałem a gdy poprosiliście żebym zszedł to zrobiłem to i czekałem aż wsiądziecie żeby wskoczyć na bagażnik na sekunde i uciec lecz zostałem trafiony, gdybym po wskoczeniu na ten radiowóz używał animacji nie wiem że kopie albo robie cokolwiek z tym radiowozem co może zostać uznane za niszczenie mienia to spoko ale nic nie wskazywało na to abym to mienie uszkodził ale powodem skargi jest to, że czekałem na dojazd jednostki prawie 20 minut dosłownie, nie pamiętam ile dokładnie czy było to jakies 17 czy 18 minut ale no prawie 20 nie powinno być czegoś takiego tymbardziej że dojazd do więzienia tez troche zajmuje  i z jaila który mial trwac 30min zrobila sie prawie godzina zawsze gdy byly takie sytuacje że czekało sie dluzej na przyjazd jednostki to odliczali te minuty mimo, że jail był krótszy  a przyjazd zajmował jakies nie całe 10minut tutaj nie dość że jail mial trwac 30 min (co tez uwazam ze nie powinno miec miejsca, uwazam ze powinienem dostac 1 mandat tylko za niewykonywanie polecen) to na dodatek przyjazd jednostki trwal 2 razy dluzej i nie została odliczona z tego ani minuta 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin