Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prośba o zdjęcie z czarnej listy – patryk2610

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowna Komisjo do Spraw Frakcyjnych,

zwracam się z uprzejmą prośbą o ponowne rozpatrzenie mojego wniosku o zdjęcie mnie z czarnej listy, na którą zostałem wpisany dnia 11.02.2022 roku. W pełni akceptuję decyzję Komisji z tamtego okresu i mam świadomość, że była ona całkowicie słuszna.

Powodem wpisania mnie na czarną listę było moje nieodpowiedzialne zachowanie podczas służby w SAFD. Bawiąc się sprzętem służbowym, doprowadziłem do przemieszczenia zaparkowanych pojazdów na środek ulicy. Było to zachowanie niedojrzałe, niezgodne z zasadami frakcji oraz szkodzące wizerunkowi jednostki. W tamtym czasie nie wykazałem się odpowiedzialnością, jaka powinna cechować członka frakcji.

Od tamtej sytuacji minęło kilka lat. Miałem przerwę od gry, która pozwoliła mi spojrzeć na swoje zachowanie z dystansem. Zrozumiałem, że przynależność do frakcji to nie tylko możliwość uczestniczenia w rozgrywce RP, ale przede wszystkim obowiązek reprezentowania jej na odpowiednim poziomie. Dziś podchodzę do gry znacznie dojrzalej, spokojniej i z większym szacunkiem do zasad oraz innych graczy.

Od mojego powrotu do gry staram się prowadzić bezkonfliktową, zgodną z regulaminem rozgrywkę. Nie otrzymałem żadnych kar ani ostrzeżeń. Zależy mi na odbudowaniu zaufania i udowodnieniu, że wyciągnąłem wnioski ze swojego błędu.

Chciałbym również szczerze przeprosić frakcję SAFD, graczy, których pojazdy zostały przemieszczone, oraz Szanowną Komisję za moje zachowanie. Wiem, że zaufanie odbudowuje się czynami, nie słowami. Dlatego jestem gotów przyjąć wszelkie warunki, jakie Komisja uzna za stosowne – w tym okres próbny lub nadzór przełożonych.

Bardzo zależy mi na powrocie w szeregi frakcji. Proszę o danie mi drugiej szansy i możliwości udowodnienia, że zasługuję na ponowne zaufanie.

Z wyrazami szacunku,
patryk2610

• 2 tygodnie później...

Decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych Twój wniosek został rozpatrzony pozytywnie, w związku z czym zostajesz usunięty z czarnej listy. Dopilnuj, aby w przyszłości nie znaleźć się na niej ponownie.

Edytowane przez K4fulsky*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin