Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy KSF

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowna Komisjo Spraw Frakcyjnych

Zwracam się z uprzejmą prośbą o ponowne rozpatrzenie decyzji dotyczącej umieszczenia mnie na czarnej liście KSF oraz o umożliwienie mi powrotu do frakcji.

Chciałbym od samego początku jasno zaznaczyć, że popełniłem błąd, łamiąc regulamin, czego dziś szczerze żałuję, jednak nie podejmowałem działań szkodliwych wobec frakcji czy jej członków. Nie brałem udziału w konfliktach, dramach ani sytuacjach, które mogłyby negatywnie wpłynąć na funkcjonowanie frakcji. Jedynym powodem obecnej sytuacji było dołączenie przeze mnie do innej ekipy niż 4Life, co wynikało wyłącznie z powodów osobistych.

Decyzja o zmianie ekipy nie była podjęta z myślą o komukolwiek innym ani w celu podważania czyjejś pracy. Chciałem jedynie spróbować czegoś nowego i zobaczyć, jak wygląda gra z innej perspektywy. Z perspektywy czasu widzę, że ta decyzja mogła zostać odebrana negatywnie, jednak nigdy nie miałem złych intencji ani zamiaru działać przeciwko frakcji lub jej członkom.

Uważam, że sam fakt wyboru innej drogi nie powinien automatycznie prowadzić do trwałego wykluczenia, szczególnie w sytuacji, gdy nie było żadnych przewinień z mojej strony. Dlatego zależy mi na pozytywnym rozpatrzeniu mojej sprawy przez KSF oraz możliwości dalszej gry i rozwoju mojej postaci w strukturach frakcji.

Moim celem jest zwykła, spokojna gra, współpraca z innymi oraz budowanie pozytywnej atmosfery. Jestem w pełni świadomy obowiązujących zasad i deklaruję gotowość do ich przestrzegania. Jeśli mój wniosek zostanie rozpatrzony pozytywnie, zobowiązuję się do lojalności wobec frakcji, szacunku wobec przełożonych i innych graczy oraz unikania wszelkich sytuacji, które mogłyby prowadzić do nieporozumień.

Proszę o obiektywne podejście do mojej sprawy i danie mi szansy, abym mógł udowodnić swoim zachowaniem, że mogę być wartościowym, zaangażowanym i bezproblemowym członkiem frakcji. Jestem gotów pokazać w praktyce, że zależy mi na byciu wartościowym członkiem frakcji oraz że potrafię wyciągać wnioski ze swoich decyzji.

Dziękuję za poświęcony czas oraz rozważenie mojego wniosku i liczę na jego pozytywne rozpatrzenie.

Z poważaniem Gorzolek

Twój wniosek zostaje odrzucony.

W ostatniej odpowiedzi na Twoją prośbę zwracałem uwagę, abyś większą wagę przykładał do kultury wypowiedzi. Mimo to nadal otrzymujesz kary i ostrzeżenia za BK oraz prowokacje.

Na przyszłość postaraj się pisać wniosek krócej i bardziej rzeczowo.
Unikaj zbędnego rozwlekania treści, wskaż najważniejsze informacje, czyli kiedy otrzymałeś BL, oraz odnieś się bezpośrednio do sytuacji, za którą zostałeś wpisany na czarną listę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin