Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na <Najcior.> - oskarżony przez <KyroX>

KyroX
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Najcior
Data i godzina zdarzenia: 25.03 23:32
Pełen opis sytuacji: Sytuacja miała miejsca podczas pościgu, gracz o nicku Najcior, nagle postanowił zajechać mi drogę na spacji, żeby wymusić kolizje ze mną po czym jak widać na dwóch załączonych klipach funkcjonariusze bez powodu zaczęli strzelać mi po oponach. Cały pościg nie skakałem, nie taranowałem innych. Odpowiedzią funkcjonariusza, po zadaniu pytania "za co strzelanie?" otrzymałem [2026-03-25 23:36:06] [Output] : Najcior. [161]: Za uderzenie w jednostki. Jak mogłem nie uderzyć w jednostkę skoro została mi zajechana droga i zostałem z hamowany  do zera. Uważam, że jest to jawne wymuszenie tej kolizji, funkcjonariusz Najcior również powinien posiadać klipa z tego zdarzenia, także proszę o jego udostępnienie poniżej, proszę o ukaranie funkcjonariusza, za jawne naginanie zasad dot. pościgów i zwrot za opony oraz za mandat wynoszący 10900. 
Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://medal.tv/pl/games/grand-theft-auto-san-andreas/clips/mnwWp7mjtpxuDT1lG?invite=cr-MSxTSHMsMTY2Nzc3NTA2&v=60

https://medal.tv/pl/games/grand-theft-auto-san-andreas/clips/mnwXwnuhVPQwfeKEi?invite=cr-MSxSclksMTY2Nzc3NTA2&v=60

Ja, KyroX zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Detective I Najcior.  San Andres Police Department.

Na nagraniu widać, że stałem u Ciebie, choć u Ciebie mogły wystąpić jakieś opóźnienia lub desynchro, na które nie miałem wpływu. Zgoda na ostrzał została wydana, więc nie widzę, gdzie miałbym popełnić błąd. Nie posiadam żadnych klipów z tego pościgu, więc nie mogę ich udostępnić.

Uszanowanie, Detective II Robsonek - dowodzący pościgiem.

Byłem tuż za Tobą podczas zderzenia - jednostka która wykonała blokadę, wykonała ją poprawnie stojąc jak słup soli na Twoim pasie, uderzyłeś w niego z impetem co mogło zagrozić jego życiu bądź zdrowiu, dlatego zostały wydane odpowiednie zgody. Proszę o oczekiwanie na decyzję Executive Staff, po klipie widać że zostało wszystko wykonane zgodnie z procedurami. 

Zaskakuje mnie wasza zmowa, oraz udawanie że wszystko było okej, mam też swiadka, że najcior jechał przeciwnym pasem i nagle na spacji zajechał drogę. Nie jest to ani trochę rp, nie potrafiliście mnie złapać więc jako sapd mustwin. Musieliście posunąć się do takiego ruchu. Mam nadzieję że zostaniecie ukarani.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin