Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy KSF - Benio*

Benio*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanowną Komisję KSF. Na czarną listę zostałem wpisany w dniu 01.07.2024. Powód wpisania na czarną listę, wielokrotne kłamanie zarządu frakcji z wiekiem oraz kłamanie z wiekiem podczas spotkania z Komisją Spraw Frakcji.
Zdaje sobie sprawę, że kłamanie w podaniach to jest okrutna rzecz oraz kłamanie podczas spotkania z KSF. Chciałbym, bardzo przeprosić wszystkich co okłamałem, z wiekiem wiem, nie powinienem, tego robić, lecz, nie wiem, co mi przyszło, do głowy jeszcze dodatkowo to, że, brat mi pisał podania wtedy się bałem, że nie umiem dobrze sformułować zdania i że mnie nie przyjmą do żadnej frakcji. Jeszcze raz bym chciał przeprosić wszystkich za swoją osobę a szczególności zarządy frakcji co mi wierzyli w kłamstwa i dodatkowo chciałbym przeprosić Byialy przez to, że, kłamałem mu prosto w twarz.
Z wyrazami szacunku Benio*

Spoiler

• Administrator

Decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych, twój wniosek zostaje odrzucony.

Głownie za decyzją stoi twoje zachowanie podczas rozmowy, w której miałeś wytłumaczyć zaistniałą sytuację oraz twoje podejście bezpośrednio po niej w prywatnych wiadomościach z opiekunami.
Cieszymy się, że zrozumiałeś swój błąd, jednak na te chwilę nie zbudowałeś wystarczającego zaufania do swojej osoby wśród grona komisji, aby zostać zdjętym z czarnej listy.
Po wcześniejszych akcjach Twoja wiarygodność również jest pod lekkim znakiem zapytania. Spróbuj napisać ponownie za jakiś czas, a w następnym wniosku postaraj się jakoś przekonać, że warto Ci dać szansę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin