Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Hades - Rekrutacja

sebeh.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gerwv0n.png 

CymRW2i.png

Witamy, z przyjemnością informujemy, iż rekrutacja do naszej organizacji została oficjalnie otwarta.

Jeżeli szukasz aktywnej ekipy, dobrej atmosfery oraz organizacji, która stale się rozwija - serdecznie zapraszamy do złożenia podania i dołączenia w nasze szeregi.

Co możemy zaoferować?

Rozbudowaną oraz dobrze zorganizowaną bazę (LV Old Venturas Strip)
Unikatowe pojazdy organizacyjne
System rang i awansów
Aktywny oraz pomocny zarząd
Dużą ilość aktywnych członków
Brak obowiązkowych składek
Organizowane konkursy oraz wypłaty
Rozbudowany serwer Discord
Wspólne akcje i urozmaiconą rozgrywkę
Przyjazną i zgraną atmosferę

LlSc4h5.png

Minimum 5000 LP
Minimum 200 godzin przegranych na serwerze
Znajomość regulaminu serwera oraz organizacji
Posiadanie konta Discord
Kultura wobec innych członków
Godne reprezentowanie organizacji
Opłacenie wpisowego w wysokości 5000 PLN

64ps4bl.png

Podania należy składać w tym temacie, stosując się do poniższego wzoru:

Spoiler

Nick:
Login:
Ilość LP:
Czas spędzony na serwerze:
Czy zapoznałeś się z naszym regulaminem:
Komunikator Discord:
Coś o sobie:
Kto polecił ci naszą organizację:

Po pozytywnym rozpatrzeniu podania należy skontaktować się z członkiem zarządu w celu dodania do organizacji:
@kryser, @.Dejw., @majster_szef@Iksde*, @Nugetss, @XOksfordX

Życzymy powodzenia wszystkim kandydatom.

Edytowane przez kryser

• 3 tygodnie później...

Nick: NegativE*
Login: Killer4321PL.
PID: 170713
Ilość LP: 12736
Czas spędzony na serwerze: 456 godzin.
Czy zapoznałeś się z naszym regulaminem: Tak, wspominam o ogniowym Cerberze.
Komunikator Discord: negativ.e
Coś o sobie (oczekujemy bardziej rozbudowanej wypowiedzi): Mam na imię Dominik. Na co dzień cenię sobie spokój, szczerość i dobre relacje z innymi ludźmi. Jednym z moich głównych zainteresowań jest muzyka - gram na gitarze elektrycznej i traktuję ją jako sposób na rozwijanie swojej pasji oraz odpoczynek po obowiązkach. Interesuję się również motoryzacją i tematyką militarną. Staram się być osobą sumienną i zaangażowaną, a do powierzonych mi zadań podchodzę z odpowiedzialnością. Lubię zdobywać nowe doświadczenia i nie boję się podejmowania nowych wyzwań.
Kto polecił ci naszą organizację: Nikt.

• Support
4 minuty temu, NegativE* napisał:

Nick: NegativE*
Login: Killer4321PL.
PID: 170713
Ilość LP: 12736
Czas spędzony na serwerze: 456 godzin.
Czy zapoznałeś się z naszym regulaminem: Tak, wspominam o ogniowym Cerberze.
Komunikator Discord: negativ.e
Coś o sobie (oczekujemy bardziej rozbudowanej wypowiedzi): Mam na imię Dominik. Na co dzień cenię sobie spokój, szczerość i dobre relacje z innymi ludźmi. Jednym z moich głównych zainteresowań jest muzyka - gram na gitarze elektrycznej i traktuję ją jako sposób na rozwijanie swojej pasji oraz odpoczynek po obowiązkach. Interesuję się również motoryzacją i tematyką militarną. Staram się być osobą sumienną i zaangażowaną, a do powierzonych mi zadań podchodzę z odpowiedzialnością. Lubię zdobywać nowe doświadczenia i nie boję się podejmowania nowych wyzwań.
Kto polecił ci naszą organizację: Nikt.

2fOoq1G.png

Zgłoś się do członka Zarządu w celu dodania do discorda oraz panelu organizacyjnego.

Nick: Aarteek
Login: Aarteek
PID: 107021
Ilość LP: 4924
Czas spędzony na serwerze: 179h
Czy zapoznałeś się z naszym regulaminem: Tak, ogniowy Cerber
Komunikator Discord: donmaciaso
Coś o sobie: Mam na imię Maciej, mam 21 lat. Studiuję informatykę, kończę właśnie drugi rok. Interesuję się programowaniem aplikacji webowych, grami komputerowymi oraz uniwersum Wiedźmina. W wolnych chwilach odwiedzam opuszczone obiekty (urbex) i jeżdżę na rowerze. Moją pasją jest szeroko pojęta informatyka, w tym również najnowsze technologie, programowanie niskopoziomowe oraz tworzenie prostych gier komputerowych. Jestem osobą spokojną, bezkonfliktową i uczynną. Staram się pomagać innym, jednocześnie rozwijając przy tym swoje umiejętności i poszerzając wiedzę.
Kto polecił ci naszą organizację: Nikt

• Support
14 minut temu, Aarteek napisał:

Nick: Aarteek
Login: Aarteek
PID: 107021
Ilość LP: 4924
Czas spędzony na serwerze: 179h
Czy zapoznałeś się z naszym regulaminem: Tak, ogniowy Cerber
Komunikator Discord: donmaciaso
Coś o sobie: Mam na imię Maciej, mam 21 lat. Studiuję informatykę, kończę właśnie drugi rok. Interesuję się programowaniem aplikacji webowych, grami komputerowymi oraz uniwersum Wiedźmina. W wolnych chwilach odwiedzam opuszczone obiekty (urbex) i jeżdżę na rowerze. Moją pasją jest szeroko pojęta informatyka, w tym również najnowsze technologie, programowanie niskopoziomowe oraz tworzenie prostych gier komputerowych. Jestem osobą spokojną, bezkonfliktową i uczynną. Staram się pomagać innym, jednocześnie rozwijając przy tym swoje umiejętności i poszerzając wiedzę.
Kto polecił ci naszą organizację: Nikt

2fOoq1G.png

Zgłoś się do członka Zarządu w celu dodania do discorda oraz panelu organizacyjnego.

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin