Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Hades - Rekrutacja

sebeh.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gerwv0n.png 

CymRW2i.png

Witamy, z przyjemnością informujemy, iż rekrutacja do naszej organizacji została oficjalnie otwarta.

Jeżeli szukasz aktywnej ekipy, dobrej atmosfery oraz organizacji, która stale się rozwija - serdecznie zapraszamy do złożenia podania i dołączenia w nasze szeregi.

Co możemy zaoferować?

Rozbudowaną oraz dobrze zorganizowaną bazę (LV Old Venturas Strip)
Unikatowe pojazdy organizacyjne
System rang i awansów
Aktywny oraz pomocny zarząd
Dużą ilość aktywnych członków
Brak obowiązkowych składek
Organizowane konkursy oraz wypłaty
Rozbudowany serwer Discord
Wspólne akcje i urozmaiconą rozgrywkę
Przyjazną i zgraną atmosferę

LlSc4h5.png

Minimum 5000 LP
Minimum 200 godzin przegranych na serwerze
Znajomość regulaminu serwera oraz organizacji
Posiadanie konta Discord
Kultura wobec innych członków
Godne reprezentowanie organizacji
Opłacenie wpisowego w wysokości 5000 PLN

64ps4bl.png

Podania należy składać w tym temacie, stosując się do poniższego wzoru:

Spoiler

Nick:
Login:
Ilość LP:
Czas spędzony na serwerze:
Czy zapoznałeś się z naszym regulaminem:
Komunikator Discord:
Coś o sobie:
Kto polecił ci naszą organizację:

Po pozytywnym rozpatrzeniu podania należy skontaktować się z członkiem zarządu w celu dodania do organizacji:
@kryser, @.Dejw., @majster_szef@Iksde*, @WujaAlbert@XOksfordX

Życzymy powodzenia wszystkim kandydatom.

Edytowane przez kryser

• 3 tygodnie później...

Nick: NegativE*
Login: Killer4321PL.
PID: 170713
Ilość LP: 12736
Czas spędzony na serwerze: 456 godzin.
Czy zapoznałeś się z naszym regulaminem: Tak, wspominam o ogniowym Cerberze.
Komunikator Discord: negativ.e
Coś o sobie (oczekujemy bardziej rozbudowanej wypowiedzi): Mam na imię Dominik. Na co dzień cenię sobie spokój, szczerość i dobre relacje z innymi ludźmi. Jednym z moich głównych zainteresowań jest muzyka - gram na gitarze elektrycznej i traktuję ją jako sposób na rozwijanie swojej pasji oraz odpoczynek po obowiązkach. Interesuję się również motoryzacją i tematyką militarną. Staram się być osobą sumienną i zaangażowaną, a do powierzonych mi zadań podchodzę z odpowiedzialnością. Lubię zdobywać nowe doświadczenia i nie boję się podejmowania nowych wyzwań.
Kto polecił ci naszą organizację: Nikt.

• Support
4 minuty temu, NegativE* napisał:

Nick: NegativE*
Login: Killer4321PL.
PID: 170713
Ilość LP: 12736
Czas spędzony na serwerze: 456 godzin.
Czy zapoznałeś się z naszym regulaminem: Tak, wspominam o ogniowym Cerberze.
Komunikator Discord: negativ.e
Coś o sobie (oczekujemy bardziej rozbudowanej wypowiedzi): Mam na imię Dominik. Na co dzień cenię sobie spokój, szczerość i dobre relacje z innymi ludźmi. Jednym z moich głównych zainteresowań jest muzyka - gram na gitarze elektrycznej i traktuję ją jako sposób na rozwijanie swojej pasji oraz odpoczynek po obowiązkach. Interesuję się również motoryzacją i tematyką militarną. Staram się być osobą sumienną i zaangażowaną, a do powierzonych mi zadań podchodzę z odpowiedzialnością. Lubię zdobywać nowe doświadczenia i nie boję się podejmowania nowych wyzwań.
Kto polecił ci naszą organizację: Nikt.

2fOoq1G.png

Zgłoś się do członka Zarządu w celu dodania do discorda oraz panelu organizacyjnego.

Nick: Aarteek
Login: Aarteek
PID: 107021
Ilość LP: 4924
Czas spędzony na serwerze: 179h
Czy zapoznałeś się z naszym regulaminem: Tak, ogniowy Cerber
Komunikator Discord: donmaciaso
Coś o sobie: Mam na imię Maciej, mam 21 lat. Studiuję informatykę, kończę właśnie drugi rok. Interesuję się programowaniem aplikacji webowych, grami komputerowymi oraz uniwersum Wiedźmina. W wolnych chwilach odwiedzam opuszczone obiekty (urbex) i jeżdżę na rowerze. Moją pasją jest szeroko pojęta informatyka, w tym również najnowsze technologie, programowanie niskopoziomowe oraz tworzenie prostych gier komputerowych. Jestem osobą spokojną, bezkonfliktową i uczynną. Staram się pomagać innym, jednocześnie rozwijając przy tym swoje umiejętności i poszerzając wiedzę.
Kto polecił ci naszą organizację: Nikt

• Support
14 minut temu, Aarteek napisał:

Nick: Aarteek
Login: Aarteek
PID: 107021
Ilość LP: 4924
Czas spędzony na serwerze: 179h
Czy zapoznałeś się z naszym regulaminem: Tak, ogniowy Cerber
Komunikator Discord: donmaciaso
Coś o sobie: Mam na imię Maciej, mam 21 lat. Studiuję informatykę, kończę właśnie drugi rok. Interesuję się programowaniem aplikacji webowych, grami komputerowymi oraz uniwersum Wiedźmina. W wolnych chwilach odwiedzam opuszczone obiekty (urbex) i jeżdżę na rowerze. Moją pasją jest szeroko pojęta informatyka, w tym również najnowsze technologie, programowanie niskopoziomowe oraz tworzenie prostych gier komputerowych. Jestem osobą spokojną, bezkonfliktową i uczynną. Staram się pomagać innym, jednocześnie rozwijając przy tym swoje umiejętności i poszerzając wiedzę.
Kto polecił ci naszą organizację: Nikt

2fOoq1G.png

Zgłoś się do członka Zarządu w celu dodania do discorda oraz panelu organizacyjnego.

• 2 tygodnie później...

Nick: japuszko12
Login: nero1809
PID:228821
Ilość LP: 14 tysioncow
Czas spędzony na serwerze: 580h (liczac zerowania to z 3000)
Czy zapoznałeś się z naszym regulaminem: oczywiscie ze tak, kazdy zawsze czyta regulaminy przeciez! (Ognisty Cerber)
Komunikator Discord: nerobln
Coś o sobie: Lubie kabanosy drobiowo wieprzowe tarczynski, jestem fanem 4life kocham zbyka i ostre skoki a tak oguem to jestem idealny
Kto polecił ci naszą organizację: @Ten_Od_Manany
 moj misio

• Support
2 minuty temu, japuszko12 napisał:

Nick: japuszko12
Login: nero1809
PID:228821
Ilość LP: 14 tysioncow
Czas spędzony na serwerze: 580h (liczac zerowania to z 3000)
Czy zapoznałeś się z naszym regulaminem: oczywiscie ze tak, kazdy zawsze czyta regulaminy przeciez! (Ognisty Cerber)
Komunikator Discord: nerobln
Coś o sobie: Lubie kabanosy drobiowo wieprzowe tarczynski, jestem fanem 4life kocham zbyka i ostre skoki a tak oguem to jestem idealny
Kto polecił ci naszą organizację: @Ten_Od_Manany
 moj misio

2fOoq1G.png

Zgłoś się do dowolnego członka Zarządu Organizacji w grze po dodanie do panelu oraz discorda.

Nick: xM4rio
Login: xM4rio
PID: 383169
Ilość LP:40182
Czas spędzony na serwerze: 2081
Czy zapoznałeś się z naszym regulaminem: ogniowy cerber
Komunikator Discord: 41mario
Coś o sobie: Cześć nazywam się Bartosz pochodzę z województwa Małopolskiego lubię grać na 4life jestem miły nie odwalam, spokojny pomocny mam bl w samd pozdrawiam.
Kto polecił ci naszą organizację: Wsumie to nikt bo chciałbym wrócić do org.

• Support
16 minut temu, xM4rio napisał:
  Ukryj zawartość

Nick: xM4rio
Login: xM4rio
PID: 383169
Ilość LP:40182
Czy zapoznałeś się z naszym regulaminem: ogniowy cerber
Komunikator Discord: 41mario
Coś o sobie: Cześć nazywam się Bartosz pochodzę z województwa Małopolskiego lubię grać na 4life jestem miły nie odwalam, spokojny pomocny mam bl w samd pozdrawiam.
Kto polecił ci naszą organizację: Wsumie to nikt bo chciałbym wrócić do org.

2fOoq1G.png

Zgłoś się do dowolnego członka zarządu w celu dodania do panelu oraz discorda organizacyjnego. Masz na to 48 godzin.

Nick: kreweta111
Login: kreweta111
PID: 362872
Ilość LP: 2491
Czy zapoznałeś się z naszym regulaminem: tak
Komunikator Discord: kreweta/kreweta111.
Coś o sobie: Elo nazywam się Adrian lubie pograć sobie w gry typu FN,cs fivem abdz MTA mam sentyemnt do MTA przegrąłem tu cale dzieciństwo iż ze za neidlugo kupie sobie komputer cche zaczac grać bardziej na serio tutaj wiec no. Oraz jestem ogarneity prowadizlem swoje organziacje oraz jestem bardoz ogarniety na innej wyspei jestem wysoko jako policjant .
Kto polecił ci naszą organizację: Oogłnie to przez krysera bylem chwiel i fajny kliamt(ps lcize na accpeta chcociaz nie mam lcizby godzin i lp ale godzinki nabijam bo nie gralem regualrnei z 2lata)

12 godzin temu, kreweta111 napisał:

Nick: kreweta111
Login: kreweta111
PID: 362872
Ilość LP: 2491
Czy zapoznałeś się z naszym regulaminem: tak
Komunikator Discord: kreweta/kreweta111.
Coś o sobie: Elo nazywam się Adrian lubie pograć sobie w gry typu FN,cs fivem abdz MTA mam sentyemnt do MTA przegrąłem tu cale dzieciństwo iż ze za neidlugo kupie sobie komputer cche zaczac grać bardziej na serio tutaj wiec no. Oraz jestem ogarneity prowadizlem swoje organziacje oraz jestem bardoz ogarniety na innej wyspei jestem wysoko jako policjant .
Kto polecił ci naszą organizację: Oogłnie to przez krysera bylem chwiel i fajny kliamt(ps lcize na accpeta chc
ociaz nie mam lcizby godzin i lp ale godzinki nabijam bo nie gralem regualrnei z 2lata)

3CyGI4k.png

Edytowane przez kryser

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin