Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy frakcji Transport of San Andreas - MKKC

MKKC
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: mastergopro
Nick: MKKC
PID: 8921
Dopisek BMA: Nie
Dokładna data umieszczenia: 21.05.2026
Powód umieszczenia na czarnej liście: Oszustwo w podaniu
Dlaczego miałbyś zostać z niej zdjęty?:
Uważam, że w tym momencie nie powinienem wcale trafić na czarną listę frakcji. Faktycznie, 8 lat temu w 2 rekrutacjach okłamałem zarząd frakcji, jeżeli chodzi o mój wiek, za co bardzo przepraszam i bardzo tego aktualnie żałuję. Od momentu w którym ostatni raz okłamałem zarząd TSA, dostałem się do frakcji w 2 rekrutacjach(wrzesień 2021 oraz styczeń 2023), więc konsekwencje moich dawnych czynów powinny zostać wyciągnięte w tamtym momencie, przez co już prawdopodobnie dawno bym nie był na tej liście, ponieważ bym od niej apelował. Aktualnie pozostaje mi jeszcze raz przeprosić za to co zrobiłem bardzo dawno temu i czekać na decyzję na temat tego wniosku.

Z jedną rzeczą się nie zgodzę, a mianowicie z tym, że nie powinieneś trafić w tym momencie na czarną listę. Oszustwo faktycznie miało miejsce, czy czas w którym to nastąpiło ma jakieś większe znaczenie? Osobiście uważam, że nie. Nie zmienia to faktu, że reszta twojego wniosku mnie przekonała. Jestem na TAK. 

Edytowane przez Trev533

Słuszności czarnej listy nie podważałbym, bo jak wspomniałeś powyżej, faktycznie coś takiego miało miejsce. Nie mam tylko pojęcia, dlaczego to nie zostało wykryte w poprzednich rekrutacjach, natomiast nie mi to pozostało oceniać. W każdym bądź razie myślę, że powinieneś odczekać jeszcze trochę czasu i wtedy myślę, że byłbym za, natomiast na dzień dzisiejszy jestem na NIE. Mimo wszystko doceniam przeprosiny i przy następnym ewentualnym wniosku byłbym bardziej przychylny do dania Ci drugiej szansy. 

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin