Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

.

w!cked
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Uszanowanie, Sergeant II Loko*
Jak sam pokazałeś z logów kilkukrotnie kłóciłeś się, że pojazd został zwodowany nie z twojej winy, gdzie tłumaczyłem Ci, że w momencie wyciągnięcia jej masz normalnie liczone minuty, gdy jej nie wyciągniesz masz minuty x2 oraz gdy zwodowałeś celowo też masz minuty x2. Po kilkukrotnym twoim napisaniu, że nie jest to z twojej winy uznałem to już za definitywne odrzucenie takiej propozycji i nie interesowały mnie już późniejsze zmiany decyzji, zwłaszcza gdy zachowywałeś się niekulturalnie wobec mojej osoby m.in. " w!cked [37]: loko povvtorka z rozryvvki grubasku" "Sierzancie parówa" oraz wiadomości które pisałeś podczas jazdy do więzienia. https://imgur.com/a/l8x9onu 

Pozdrawiam

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin