Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika teams, oskarżony przez d0m1n1k.gsf

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: d0m1n1k.gsf
Nick osoby oskarżonej: teams
Powód napisania skargi: Bezpodstawne zabranie mojego pojazdu z parkingu płatnego kopalni na parking policyjny, mimo że opłaciłem pojazd na 3h.
Dowody: https://imgur.com/a/xRmYSQ8

Edytowane przez d0m1n1k.gsf

Witam, Pracownik teams. z SA Road Assistance. gdy już miłlem twoje auto na lawecie i jechałem na parking policyjny mimo ro wiedziałeś że wygasła ci opłata zamiast napisać do mnie na pv postanowiłeś napisać skarge napisałeś do mnie na pm żebym ci dał ss'a twojego auta jak dobrze pamiętam to był to cheetah od razu mówię że nie mam ss'a dowodowego ponieważ wróciłem wtedy z tygodniowej przerwy i zapomniałem.

Edytowane przez teams

Jestem pewny, że pojazd został opłacony na parkingu płatnym, jednakże jeśli chodzi  napisanie skargi to została ona umieszczona po naszej rozmowie, więc proszę o mówienie prawdy. Następnym razem staraj się zrobić ss'y, a jak narazie proponuje zaczekać na werdykt Zarządu .

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin