Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Kajzersky oskarżony przez oliwierr

oliwierr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Kajzersky
Data i godzina zdarzenia: [2026-07-12 17:13:44] - [2026-07-12 17:18:10]
Pełen opis sytuacji: otwieralem drzwi w radiowozach po czym wsiadlem do kogos na pasazera i funkcjonariusz mnie zatrzymal do tego nie mam zastrzezen ale doliczyl mi kartoteke +30min ktora przysluguje po poscigu autem z tego co mi wiadomo od innych funkcjonariuszy wyzszej rangi i temu pisze ta skarge 
Dowód, który to potwierdza całe zajście: [2026-07-12 17:18:10] [Output] : ** ** **
[2026-07-12 17:18:10] [Output] : ** Zostałeś wtrącony do więzienia!
[2026-07-12 17:18:10] [Output] : ** Powód: Odmowa mandatu + Kartoteka
[2026-07-12 17:18:10] [Output] : ** Funkcjonariusz: Kajzersky
[2026-07-12 17:18:10] [Output] : ** Czas do odsiadki: 76 minut
[2026-07-12 17:18:10] [Output] : ** ** **

Ja, oliwierr zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez oliwierr

Witam, Sergeant I Kajzersky.

Kopałeś w drzwi radiowozu, ktoś tu kłamie. W przypadku odmowy mandatu doliczamy kartotekę jeżeli takową posiadasz, jeżeli opłaciłbyś mandat nie zostałaby ona policzona i byłbyś wolny. Nie ma to jak najpierw prowokować a później zażalenia jak Ci się nie udało i zostałeś złapany.

Jak już to wyższy stopniem, nie rangą. Tak jak napisałem wyżej nie musisz uciekać pojazdem. Wystarczy, że nie opłacisz mandatu - wtedy kartotekę można doliczyć. Kartoteki nie doliczamy w momencie opłaty, chyba że był to pościg. Wtedy nawet jak ktoś opłaci mandat to doliczamy 30 minut. Dostałeś nieprawidłowe informacje. Jest to zapisane w taryfikatorze więziennym.

Cytat
  • Posiadanie kartoteki* - 30 minut
    * Tyczy się to tylko wtedy, kiedy zatrzymana osoba odmówi przyjęcia mandatu lub będzie posiadała wpis/y w MDT. Wyjątkiem od tych wytycznych jest pościg - wtedy nawet w przypadku przyjęcia mandatu oraz braku wpisów osoba zatrzymana otrzymuje dodatkowe minuty w więzieniu. W przypadku pościgów RP - decyzja o zastosowaniu punktu należy do dowódcy. Zakazuje się łapania takich osób bez powodu.

Edytowane przez Kajzersky

Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin