Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Boniek.

Venter115.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżonego:

Boniek.

Twój nick: MTS

Powód: Nadużywanie sygnałów świetlnych i dzwiękowych.

Opis zdarzenia: Wracałem z kopalni i jadąc z dużą prędkością lekko zachaczyłem samochód GOPR. Nic sie nie zepsuło to pojechałem w stronę giełdy LV gdyż byłem umówiony z Kapitan_Kox sprzedać buffka. Nagle patrze a Boniek zawraca, włącza świetlne oraz sygnałki. Myślałem, że jedzie na akcje, lecz po jakimś czasie zorientowałem się, że jedzie ciągle za mną. Zatrzymałem się na boku i zgasiłem silnik. Boniek twierdził, że zniszczyłem przedni zderzak i mam mu zapłacić. Jak widać na SS mam 0 PLN, więc napisałem, że oddam mu za 5 min jak sprzedam buffalo. On się upierał. Napisałem mu, że pojadę na kopalnie zarobię i mu oddam. 

Godzina i data zdarzenia: 21 grudzień, godz 15:31-15:36

Dowody: SS (poukładane po kolei)

2ucd2sF.png

na dolnym ss widać, jak Boniek mnie goni.

FhSEOiG.png

na dolnym ss widać, jak Boniek jedzie ze mną na kopalnie, by odzyskać pieniądze.

Og52IBr.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin