Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wyniki rekrutacji do Szkółki Radiowej - Lipiec 2026!

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

yvLITnd.png

W dniu dzisiejszym pragniemy ogłosić wyniki rekrutacji do Szkółki Radia 4Music.

Wraz z gronem reszty zarządu wybraliśmy niżej wymienionych graczy, czy też może przyszłych Prezenterów.

Jak zawsze, przy analizowaniu listy zwracaliśmy szczególną uwagę na liczbę czynników, począwszy estetyki aż po same informacje zawarte w podaniu.

Na rangę Stażysty otrzymują szanse takie osoby jak:

@Dony [✖] 
@Endrive [✔] 
@_Kozii_ [✔] 
@nelbo_62_
 [✖]
@Pozegnanie [✖]
@hubert1111 [✔]
Pod specjalnym nadzorem:
@StyykU [✔]

Legenda :
[✔] - Gracz wypowiedział się w komentarzu
[✖] - Gracz nie wypowiedział się w komentarzu

Zatem osoby, które dostały się proszone są o potwierdzenie obecności zgodnie z poniższym wzorem:

Spoiler

PID:

Login:

Nick:

Obecność na spotkaniu: <tak/nie+powód>

Coś od siebie: 

Spotkanie odbędzie się dnia 26.07.2026(Niedziela) o godzinie 19:00 na komunikatorze głosowym Discord na kanale 4Music, oraz przed bazą radia 

w LAS VENTURAS (The High Roller obok głównej drogi The Strip).

Edytowane przez TKO_Hugokopter

PID: 53393

Login: kacperpiotro

Nick: Endrive

Obecność na spotkaniu: Nie - mam pracę do 21:00. Praca w ochronie rządzi się swoimi prawami, więc niestety nie mam możliwości urwać się wcześniej.

Coś od siebie: Dzięki za szansę bardzo to doceniam. Postaram się nadrobić wszystkie informacje, które mnie ominą.

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin